5 σημάδια που δείχνουν ότι της αρέσεις

78747969_1371540458

Η ζωή είναι μικρή και οι γυναίκες δεν είναι από κάποιο μακρινό πλανήτη για να μην μπορείς να τις καταλάβεις.

Όταν γνωρίζεις μια κοπέλα και σου αρέσει, ίσως να μην είναι εύκολο να δεις διάφορα σημάδια για το αν της αρέσεις κι εκείνης. Γι’ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε εδώ διάφορα στοιχεία για να καταλάβεις τι περίπου γίνεται με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

1. Το πασίγωστο eye contact: Αν δεν έχετε καν συστηθεί ακόμα, αλλά παίζουν κλεφτές ματιές από την πλευρά της προς το μέρος σου, τότε τσέκαρε την κοιτάζοντας κι εσύ προς την πλευρά της για να κόψεις αντιδράσεις. Το πιο σύνηθες είναι η κοπέλα να σε κοιτάζει και μετά να απομακρύνει το βλέμμα της κάπως βιαστικά, πιθανότατα γιατί είναι σε αμηχανία. Ναι, όσο παιδικό κι αν ακούγεται, έτσι είναι τα πράγματα. Μόνο σιγουρέψου ότι κοιτάει εσένα κι όχι κανέναν άλλον πίσω σου πριν της δείξεις το ενδιαφέρον σου.

2. Το χαμόγελο: Χμμμ… Όταν σου χαμογελάει, σου λέει το όνομα της και αρχίζει να σου δείχνει λίγο πιο έντονα ότι την ενδιαφέρεις. Δηλαδή, τινάζει κανά μαλλί, χαζογελάει λίγο παραπάνω, το παίζει και χαριτωμένη, σε ψιλοτριγυρίζει. Ακόμα και να κοιτάξεις το ντεκολτέ της σε αφήνει. Άμα κιόλας διώχνει διακριτικά όποιον πάει να σου πιάσει κουβέντα… Ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, ρε φίλε; Ο Μιαούλης; Δεν νομίζω…

3. Ψάχνει για κοινά σημεία: Είναι παραδοσιακό σπορ των γυναικών ούτως ή άλλως να ψάχνουν κοινά με αυτόν που τους ενδιαφέρει, αλλά αν είσαι εσύ αυτός θα πρέπει να το καταλάβεις από το ότι προσπαθεί να σου εκμαιεύσει πληροφορίες για τη ζωή σου που θα την ενθαρρύνουν ή θα την αποθαρρύνουν. Παιδικά χρόνια, κατασκηνώσεις, σχολεία, σχολές, μπαράκια, ταξίδια, ταινίες, μουσική κλπ κλπ (η λίστα είναι ατελείωτη) που αρέσουν και στους δυο σας. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε κοινά, μπορείς πάντα να πεις “Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω αυτό” για να της δείξεις ότι είσαι ανοιχτός σε κάτι που της αρέσει.

4. Σε αγγίζει: Είτε αυτό σημαίνει να αγγίζει τον ώμο σου την ώρα που σκύβει για να σου μιλήσει είτε χιουμοριστικά σου δίνει μια “γροθιά” (και καλά) στο στομάχι ως παιχνίδι, δοκίμασε την αν το δέχεται κι εκείνη από σενα με κάτι πολύ απλό, όπως να αφήσεις το γόνατο σου όταν κάθεται κοντά σου να ακουμπήσει το δικό της. Αν αισθανθεί άβολα ή κάνει κάτι για να απομακρυνθεί σε μία τόσο αθώα κίνηση από την πλευρά σου, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Αν από την άλλη, όλα πάνε καλά, πιθανότατα θα αρχίσει να σε αγγίζει όλο και πιο συχνά γιατί πλέον θα έχει σπάσει εντελώς ο “πάγος”.

5. Αν περάσει η “σχέση” σας σε άλλο επίπεδο: Δηλαδή αν ξεκινήσει να μιλάει για πρώην, ώστε να ξεκαθαρίσει ότι είναι ελεύθερη ή όταν λέει “εμείς” και διατυπώνει μια ερώτηση περιμένει απάντηση από σένα ή ακόμα όταν σε εμποδίζει να φύγεις από κάπου και σου ζητάει να επιστρέψεις αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.

Ναι σε αυτό το τελευταίο, νομίζω πως είναι εμφανές όχι απλώς ότι της αρέσεις, αλλά σου την πέφτει κιόλας. Οπότε αν ενδιαφέρεσαι, ρίσκαρε το!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1