ΙΚΥ | 100 Υποτροφίες Short Τerms υποψηφίων διδακτόρων και μεταδιδακτόρων

ΙΚΥ | Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Π.Ι Φλωρεντίας

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ) του ΕΣΠΑ (2007-2013) υλοποιεί την Πράξη «Πρόγραμμα χορήγησης Υποτροφιών ΙΚΥ με διαδικασία εξατομικευμένης αξιολόγησης», – Οριζόντια Πράξη.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους και υλοποιείται από το ΙΚΥ.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε εφαρμογή του Κανονισμού Υποτροφιών, όπως εγκρίθηκε με την με αριθμ. 98142/Β7/19-7-2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 1915/Β/7-8-2013) ανακοινώνει:

Την προκήρυξη συνολικά 100 θέσεων υποτροφιών στις ακόλουθες επιστημονικές περιοχές:

  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες Εκπαίδευσης, Πολιτισμικές Σπουδές, Εικαστικές Επιστήμες
  • Νομικές, Πολιτικές, Κοινωνικές και Οικονομικές Επιστήμες
  • Βιολογικές και Ιατρικές Επιστήμες
  • Γεωτεχνικές Επιστήμες, Ενεργειακές Επιστήμες, Περιβαλλοντικές Επιστήμες και Επιστήμες Διαστήματος
  • Επιστήμες Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας
  • Επιστήμες Μηχανικών, Επιστήμες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
  • Σκοπός του προγράμματος είναι η μετακίνηση μεμονωμένων ερευνητών σε αναγνωρισμένα επιστημονικά/ ερευνητικά κέντρα (Πανεπιστήμια, Διεθνείς Οργανισμούς, Εγκεκριμένα Ινστιτούτα κ.ο.κ.) του εξωτερικού για απόκτηση τεχνογνωσίας

Η παρούσα πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή για τους ενδιαφερόμενους, έως τις 30/11/2014. Ενδέχεται, ωστόσο, να λήξει νωρίτερα, σε περίπτωση που χορηγηθούν, πριν από την ημερομηνία αυτή, οι εκατό θέσεις υποτροφιών του προγράμματος

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια της υποτροφίας, τα παραδοτέα αυτής καθώς και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης.

Προσοχή: Οι αιτήσεις και τα συνημμένα αρχεία αυτών θα αποστέλλονται στο ΙΚΥ μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email short-terms@iky.gr

Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, 395, 397 και 346 και στα γραφεία του ΙΚΥ (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;