«Let’s change the city» με μουσική

43209-97144

Με την παρότρυνση «Let’s change the city» ο Γιώργος Perot και το team της Μ.Ε.Σ.Ο. συνεχίζουν τη σχεδόν εξωπραγματική προσπάθεια οργάνωσης όλης αυτής της γιορτής με εκατοντάδες σκηνές σε δεκάδες σημεία της Αθήνας.

Πλατείες, πάρκα, πεζόδρομοι, μουσεία, κήποι, σταθμοί μετρό και άλλοι δημόσιοι χώροι σε πολλές γειτονιές της Αθήνας θα γεμίσουν από μουσική. Από τις 19 μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά, η ΜΕΣΟ στοχεύει να γεμίσει κάθε γωνία της χώρας με ήχους και χρώματα σε μια μοναδική πολιτιστική ένωση. Να φέρει κοντά όλους τους ανθρώπους που έχουν κοινό πάθος με τη μουσική. Αλλά και την πόλη τους. Στο φετινό πρόγραμμα, εκατοντάδες καλλιτέχνες, σχήματα, ορχήστρες, χορωδίες και φιλαρμονικές ένωσαν τις δυνάμεις τους και οι εκδηλώσεις θα απλωθούν σε 26 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

-Θησείο, 19/6
Στις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς, η άφιξη του Jorgos Skolias με τη σύμπραξη του συνθέτη και τρομπονίστα Bronek Duzy. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση μουσικού, που ξεκίνησε την καριέρα του στα 70s στην Πολωνία με ροκ και τζαζ ήχο. Φρόντισε να είσαι εκεί.

-Σύνταγμα, 21/6
Διαμαντάκι από Ελβετία οι Macadam Dive με blend από trip-hop, rock, jazz με ψυχεδελικά και ηλεκτρονικά στοιχεία.

-Floral, 19/6
Nτουέτο από Ουγγαρία oι Meszecsinka με neo-folk ήχο και φανταστικά ambient ηλεκτρονικά τοπία, όπου τα πάντα επιτρέπονται. Βαλκανική παράδοση, ανατολή, πειραματισμός και funk. Η τραγουδίστρια έχει φωνητικό ρεπερτόριο σε επτά γλώσσες.

-Hip Hop ονόματα στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 19/9 σε επιλογή του DJ Noiz.

-Φουλ εκδηλώσεις στον Iano με σεμινάρια, κλασική μουσική, έκθεση και συναυλίες non stop.

-Το επιτυχημένο project της Λυρικής Σκηνής, το Λυρικό Λεωφορείο, επιστρέφει στις 21 Ιουνίου από τις 18.00 και μετά σε δρόμους και πλατείες της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;