Πανεπιστήμιο Αιγαίου | ΠΜΣ

panepistimio_aigaiou

Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνδέεται με μια αγορά νευραλγικής σημασίας για την ελληνική οικονομία, την αγορά του ψηφιακού πολιτισμού. Ο διεπιστημονικός χαρακτήρας του Τμήματος που αποτυπώνεται μέσω ενός στρατηγικού συνδυασμού πολιτισμικών σπουδών με τεχνολογίες της πληροφορικής και των πολυμέσων (multimedia) παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε όσους αναζητούν απασχόληση στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Στo Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, με έδρα τη Μυτιλήνη, λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία», το οποίο απονέμει ομότιτλο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) (MSc in Cultural Informatics and Communication). Το περιεχόμενο των σπουδών εστιάζει στις εφαρμογές πληροφορικής με βάση σύγχρονες μεθόδους αρχιτεκτονικής πολιτισμικής πληροφορίας και στη δημιουργία καινοτόμων διαδραστικών εφαρμογών.

Στο ΠΜΣ μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης ή ανθρωπιστικών και κοινωνικών σπουδών της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι των αντίστοιχων τμημάτων Τ.Ε.Ι. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.ct.aegean.gr/.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο Π.Μ.Σ. «Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Στοιχεία επικοινωνίας με τη Γραμματεία του ΠΜΣ: 22510.36605, 36607, culturaltec.msc@aegean.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;