4 είδη γυναικών για φλερτ!

flert2

Υπάρχουν λογιών και λογιών γυναίκες όπως επίσης και διάφορα είδη φλερτ (αν σας λέει κάτι η λέξη αγόρια γιατί φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχετε χάσει λιγάκι την μπάλα).

Η κάθε γυναίκα επειδή ακριβώς είναι διαφορετική και με ξεχωριστή προσωπικότητα θέλει επομένως ειδικό χειρισμό κατά τη διάρκεια του φλερτ και της προσέγγισης. Σήμερα θα δούμε κάποια από τα είδη των γυναικών που ίσως συναντήσεις τώρα που καλοκαιριάζει και θα βγεις για κλάμπινγκ.

  • Η γυναίκα “ψώνιο”: Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για αυτό το είδος γυναίκας. Δυστυχώς κυκλοφορεί ανάμεσά μας και εσύ την έχεις κοζάρει από μακρυά και θες οπωσδήποτε να πας να της “την πέσεις”. Πριν το κάνεις, πήγαινε μία βόλτα από τις τουαλέτες, κοιτάξου από την κορφή μέχρι τα νύχια και αν δεν στοιχίζεις σε ρούχα και παπούτσια τουλάχιστον τριψήφιο αριθμό μην το προσπαθήσεις καν.
  • Η κοινωνική: Αν βλέπεις το απέναντι κορίτσι να γελάει και να μιλάει συνέχεια, να είναι η ψυχή της παρέας τότε πάει να πει ότι είναι εύκολο να την προσεγγίσεις καθώς είναι ανοικτή (αν όχι στο φλερτ σου τουλάχιστον σε μια τυπική γνωριμία). Ακόμη και χάλια να είναι η ατάκα που θα πεις για να την “ρίξεις” εκείνη δε θα ξινίσει αλλά θα χαμογελάσει!
  • Η ντροπαλή: Συνήθως είναι οι κοπέλες που κάθονται σιωπηλές σε μία παρέα, βλέπουν αμήχανα γύρω γύρω. Να ξέρεις πως αν την πλησιάσεις για να τη φλερτάρεις και δεις μία κάποια ερυθρίαση στο πρόσωπο, δεν το παράκανε με το ρουζ απλά ντρέπεται.
  • Το αντράκι: Εδώ θα τα βρεις περισσότερο σκούρα από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Είναι πολύ σκληρές οι γυναίκες “αντράκια”. Καταρχάς αν είσαι κάνας φλώρος (πάντα με αγάπη το λέω) να ξέρεις πως δε θα της κάνεις κλικ. Είναι οι γυναίκες που προτιμούν τους άντρες, να είναι πολύ άντρες, με το “α” κεφαλαίο και την τεστοστερόνη να ακουμπάει κόκκινο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;