Για άλλη μία εβδομάδα λοιπόν επιστρατεύω συνταγή φίλης μου και αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα θα νιώθω η πιο άχρηστη της παρέας. Σήμερα θα μάθουμε πως να φτιάξουμε γαριδομακαρονάδα, η οποία είναι και λιγάκι μπεκρού. Η συνταγή ανήκει στη Μαρία, η οποία είναι οφθαλμοφανέστατο ότι είναι έτοιμη να ανοίξει σπίτι. Και αφού έστειλα τα μηνύματά μου εκεί που έπρεπε πάμε τώρα να μαγειρέψουμε:
Υλικά:
- 1 πακέτο γαρίδες κατεψυγμένες μετρίου μεγέθους
- 1 κρεμμύδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- ντοματοχυμός
- 3 φρέσκες ντομάτες
- 1 πακέτο μακαρόνια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο. Έπειτα, αφού πλύνετε τις γαρίδες τις προσθέτετε και τις αφήνετε να τσιγαριστούν 5-6 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι, τις ντομάτες (οι οποίες είναι κομμένες σε μικρά κομμάτια) και αφού “πιουν” το κρασί βάζετε τον ντοματοχυμό. Τα αφήνετε μέχρι να δέσουν. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια σας (ίσως να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο). Αν θέλετε μπορείτε να τα αναμίξετε σε μία κατσαρόλα αλλιώς να τα σερβίρετε ξεχωριστά.
Καλή όρεξη!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
15-02-2024
Νέα Σμύρνη
Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης
Όλοι οι τύποι εργασίας
23-01-2024
Αθήνα
1