Σινικό Τείχος | Γεύσεις Κίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σινικό Τοίχος | Νέα Φιλαδέλφεια | Κινέζικο ΕστιατόριοΓενικά μου αρέσει το φαγητό και πόσο μάλλον το μη συνηθισμένο. Ναι, δεν αντιλέγω, ωραίες είναι η παραδοσιακές συνταγές της μαμάς, αρκεί να συνδιάζονται με το διαφορετικό. Γλυκόξινο κοτόπουλο για παράδειγμα. Η αλήθεια είναι πως έχω μια αδυναμία στα κινέζικα φαγητά, επομένως είναι λίγο δύσκολο να πετύχει ακόμα και το απλό γλυκόξινο. Το αγαπημένο μου μέρος για να απολαύσω την ιδιαίτερη αυτή κουζίνα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια και ονομάζεται Σινικό Τείχος.

Το “Σινικό Τείχος” είναι αρκετά μεγάλο εστιατόριο, και σαν μαγαζί αλλά και σαν φήμη.Σινικό Τοίχος | Γεύσεις Κίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια Όμορφα διακοσμημένο, με το κόκκινο χρώμα να επικρατεί παντού. Τα μεγάλα κάδρα με τα κινέζικα σχέδια, οι κόκκινες λάμπες με τις κινέζικες φιγούρες και οι μουσικοί κινέζικοι ήχοι σε ταξιδεύουν στον μαγευτικό κόσμο της Κίνας. Το προσωπικό μας καλωσορίζει πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο και φροντίζει άμεσα για την εξυπηρέτησή μας.

Κάθε φορά που το επισκέπτομαι είμαι σε δίλημμα για το τι φαγητό θα επιλέξω. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποια στάνταρ πιάτα στο τραπέζι μου, όπως είναι τα Κρακεράκια Γαρίδας, Γουόν Τον με κρέμα τυριού, κινέζικα ψωμάκια, Spring Roll με λαχανικά καθώς και χοιρινά παϊδάκια BBQ. Αυτά όμως για ορεκτικό. Τα αγαπημένα μου πιάτα είναι η Πάπια Πεκίνου με πίτες, τα Νούντλς με λαχανικά και το Καραμελωμένο Κοτόπουλο. Ίσως ότι πιο ωραίο έχω φάει από ξένη κουζίνα. Πάντα όμως για το τέλος κρατάμε χώρο για ένα τηγανιτό παγωτό.

Χορταστικό φαγητό αλλά και οικονομικό. 12-18 € το άτομο.

Κάθε Κυριακή 12:30- 17:00 έχει μπουφέ με 15€ το άτομο.

Tip: Πριν πάτε, μη ξεχάσετε να κάνετε κράτηση. Είναι πάντα γεμάτο.

Τι λέτε, πάμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό;

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 1 
 0 
 0