Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17 ως 24/3/13

ζώδια

από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Συμβουλές για τα ζώδια, με βάση τα ουσιαστικά στοιχεία που επικρατούν μέσα στην εβδομάδα. (παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Ξεκινά για σας μία ενδιαφέρουσα περίοδος όπου θα ζήσετε έντονες στιγμές, αλλά και ρομαντικές πινελιές θα διανθίζουν την ζωή σας. Κρυφές και πολύ τρυφερές ιστορίες αγάπης, μπορεί να γίνουν αφορμή για να αφήσετε για λίγο καιρό κατά μέρος την μαχητική σας διάθεση και να κάνετε μία ουσιαστική στροφή προς τις συγκινήσεις.

Έχετε ακόμη να παλέψετε με τόλμη και πρωτοπόρες ιδέες. Δώστε χρόνο ακόμη για να διαπιστώσετε ποιες γνωριμίες αναπτύσσονται αυτή την εποχή. Βιάζεστε να προχωρήσετε και να ανοίξετε τα φτερά σας. Αλλά δεν είναι ακόμη η πλήρης ανάπτυξη του έργου σας έτοιμη. Υπάρχει όμως συγκρότηση, θέληση και προσωπική φιλοδοξία. Οι ιδέες δημιουργούν προϋποθέσεις γιατί περιέχουν ρίσκο και τόλμη. Επομένως μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά. Συζητήστε, διαπραγματευθείτε και επιστρέψτε στον χρόνο να αναπτυχθούν οι δυνατότητές σας.

Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την ανάγκη των ενστίκτων σας. Αν προσκολληθείτε σ’ αυτά, θα είστε σε σύγχυση και θα απορροφηθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους. Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε. Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε των αντιπάλων σας, αν έχετε σωστό στόχο.

Ταύρος

Θα είστε δημοφιλείς και ζεστοί με όσους σας γνωρίζουν αυτή την εποχή.. Ωστόσο, θα ήταν σημαντικό να μην επιτρέψετε να γίνουν πολλές αλλαγές άμεσα. Χρειάζεται να ξεχωρίσετε το όνειρο, την πραγματικότητα, σε κάθε σχέση. Κάθε φιλική γνωριμία μπορεί να γίνει εν δυνάμει το επόμενο ταίρι σας. Αυτό φαντάζει ιδανικό, αλλά κρύβει μία παγίδα: δεν είστε δίχως την πρακτική σας πλευρά, σε θέση να εξετάζετε κάθε γνωριμία. Έχετε μάθει να πατάτε γερά στη γη κι έτσι θα πρέπει να συνεχίσετε. Ένας κύκλος γνωριμιών, μπορεί να διευρύνεται και να σας δημιουργεί διλλήματα και μαγνητική έλξη. Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να μην δώσετε την ευκαιρία να εισβάλλει στη ζωή σας οποιοσδήποτε σας φαίνεται γοητευτικός. Υπάρχει μία θολή κρίση αυτή την εποχή. Κάποιοι στόχοι φαίνονται να σας συγκινούν και είστε έτοιμοι για αυτοθυσία. Αποφύγετέ το.

Στις εργασιακές σας σχέσεις, ενώ υπάρχουν απαιτήσεις από μέρους σας και καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, θα διαπιστώσετε πως αποδίδετε όσο θα θέλατε. Οι ευκαιρίες που θα αδράξετε θα έρθουν από το καλοκαίρι και μετά. Μέχρι τότε, ας κρίνετε το περιττό που υπάρχει στη ζωή σας και πρέπει να φύγει, προσπαθήστε να ελέγξετε δε, τις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις σας, γιατί μπορεί να έχετε αναλάβει περισσότερα βάρη από όσα θα σας αναλογούν. Η έμπνευση και μία νέα σπίθα για δημιουργία, θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.
Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει προσκόλληση και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση. Για να κατακτήσετε τη ζωή, πρέπει να κάνετε μία βαθύτερη προσέγγιση στις γνώσεις και την ειδίκευσή σας, αλλά προσέχετε τον δογματισμό και την προσκόλληση.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, προκειμένου να έχετε μία γοητευτική και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Θα αρέσετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, θα έλξετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και θα κάνετε μία αλλαγή, όπου εσείς κρίνετε πως πρέπει να διαφοροποιηθεί η εικόνα σας προς τα έξω. Αφήνετε έναν αέρα ζεστασιάς και ευαισθησίας, το προφίλ σας ξεχωρίζει, ενώ παράλληλα είστε σχεδόν άυλοι για το περιβάλλον σας. Αν έχετε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα αποδώσετε τα μέγιστα αυτή την εποχή. Αν πάλι, αγαπάτε απλά την τέχνη, τότε θα μπορείτε να βρεθείτε και να συναναστραφείτε άτομα με καλλιτεχνικές ασχολίες.

Καθώς έχετε μία δυναμική περίοδο με πολλά σχέδια, στόχους και όνειρα που ήδη έχει μπει σε τροχιά, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε πολλά και να διευρύνετε τις απαιτήσεις σας. Οι απαιτήσεις για γνωριμίες είναι στο χέρι και στην δική σας πρωτοβουλία να εκπληρωθούν. Τολμήστε, δράστε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ωστόσο, στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, είναι φυσικό να μην κάνετε το ίδιο ανοιχτές προσεγγίσεις. Εκεί προς το παρόν, σας ευνοεί να είστε επιλεκτικοί. Ας πάρετε μαθήματα από τις εμπειρίες του χθες κι ας περιορίσετε τις σχέσεις δίχως ουσία. Θα έρθει κάτι καλό, αν έχετε σωστά κριτήρια.

Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Καρκίνος

Πολλές τρυφερές συγκινήσεις σας διαποτίζουν. Αν είστε ήδη σε σχέση, είστε πρόθυμοι να γίνετε γενναιόδωροι, ζεστοί και δοτικοί προς το ταίρι σας. Βέβαια, βλέπετε λίγο εξιδανικευμένα το άτομο αυτό και ίσως εκεί είστε σε μία ουτοπία. Ωστόσο, δεν σημαίνει αυτό πως δεν αγαπιέστε και δεν εκτιμάστε. Επομένως μπορείτε να χαρείτε όμορφες στιγμές. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε όλο και πιο μακριά από τις γνωστές σας συντροφιές, το ταίρι σας. Ή μπορεί να είναι ένα άτομο από το εξωτερικό, ή με ξένες συνήθειες και νοοτροπία. Όπως και να είναι, είστε θετικοί και είναι θετικό προς εσάς. Ξεπερνάτε τις αδυναμίες του χθες, ξεπερνάτε πληγωμένα αισθήματα και μπορείτε να ελπίζετε σε μία καλή σχέση.

Στα θέματα που πρέπει να μπει τομή, είναι η οικογένεια και οι υποχρεώσεις της. Εκεί θα είστε αυστηροί και ενδεχομένως κυριαρχικοί ή λίγο απόλυτοι. Βέβαια, θέλετε να κάνετε ένα νέο άνοιγμα στη ζωή σας και ίσως οι απαιτήσεις της δουλειάς σας, σας επιβάλλουν μία πιο αυστηρή γραμμή με τα άτομα της οικογένειας. Μην γίνετε όμως αρνητικοί, αυστηροί ή απόλυτοι μαζί τους. Επίσης, οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις, ας μην γίνουν αφορμή για να απομακρυνθείτε από την οικογένεια, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποξένωσης. Θέσετε όρια σε σας και στους άλλους και αναζητήστε δίκαιη λύση. Τολμήστε νέες ιδέες, εκφράστε ένα απωθημένο σας, μία επισημοποίηση σχέσης, ή ένα ξεκίνημα στην καριέρα που θα φέρει αναγνώριση.

Λέων

Η περίοδος αυτή σας φέρνει αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά με κόπο. Στο θέμα των προσωπικών αναγκών σας, η ευαισθησία είναι μεγαλύτερη από αυτή που θα θέλατε να δείξετε, σαν άνθρωπος με υπερηφάνεια. Ίσως μάλιστα να είστε πολύ τρυφεροί αυτή την περίοδο, σε σημείο που θα φανείτε κτητικοί και απαιτητικοί με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αλλά παράλληλα θα είστε απέναντί τους ιδιαίτερα δοτικοί και αυτό θα σας κάνει να αναπτύξετε ένα ένστικτο πάνω στις ανάγκες τους και πάνω στις προσωπικές τους επιθυμίες, που θα σας κάνει να βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση, προκειμένου να τους ικανοποιήσετε. Με την ίδια φροντίδα θα πρέπει όμως να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες. Ευάλωτοι και ευεπηρέαστοι από τις συγκινήσεις των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν, θα έχετε μία αστάθεια συναισθηματική αυτή την εποχή. Θα συμπονάτε και να εκφράζεστε με θλίψη όταν πονούν αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, θα μάθετε να αγγίζετε την ανθρώπινη φύση με λεπτότητα, ποιότητα και ευαισθησία.

Καθώς έχετε δημιουργική φλόγα και πολλές ιδέες, ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τη γνώση και με τα ιδανικά σας. Θα υπάρχει μεγάλη διάθεση για να προχωρήσετε σε ένα δρόμο που θα διευρύνει ορίζοντες, θα σας δώσει την ευκαιρία να αγκαλιάσετε περισσότερους ανθρώπους και να κάνετε ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό ή μία ανώτερη γνώση. Αν έχετε με την δικαιοσύνη κάποιο δούναι-λαβείν, τότε κι αυτό θα σας φέρει ένα αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και καιρό. Θα δικαιωθείτε, στην περίπτωση που σας έχουν αδικήσει. Αν έχετε αδικήσει όμως, ίσως συνειδητοποιήσετε πως όλα έχουν επιστροφή στη ζωή αυτή. Στις συζητήσεις που κάνετε θα υπάρχει μία δυσκολία συνεννόησης. Κι αυτό προέρχεται κυρίως από την εγωιστική διάθεση και το πείσμα και των δύο πλευρών. Επομένως τώρα η σύνεση και η εγκράτεια αναπτύσσονται κάτω από τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Είναι μία καλή περίοδος ωριμότητας.

Παρθένος

Σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με τρυφερότητα με όσους σχετίζεστε τακτικά. Συνήθως είστε αρκετά δύσκολοι στο να εμπιστευθείτε, διστακτικοί κυρίως, ή λιγότερο τολμηροί. Τώρα όμως, αναπτύσσεται η διάθεση να κάνετε πολλές και τρυφερές επαφές. Θέλετε να μοιραστείτε συναισθήματα, σας συγκινούν εύκολα όσοι σας πλησιάζουν και σας δημιουργούν ευαισθησία. Αλλά από την άλλη πλευρά, σας αποσυντονίζουν και σας φέρνουν σε μία σύγχυση που δεν είναι του χαρακτήρα σας. Κι αυτό γιατί, δεν είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο έργο σας και δεν είστε στην κατάσταση εκείνη όπου θα σας ενδιέφερε να κάνετε μία πιο ουσιαστική και λεπτομερή ανάλυση των σχέσεων. Ίσως όμως, να χρειάζεστε αυτό το ευχάριστο διάλειμμα. Να χαρείτε τους ανθρώπους σας με αγάπη και αφοσίωση, δίχως πολλές αναλύσεις και σκέψεις. Απλά, επειδή δεν είστε συνηθισμένοι, κρατήστε ψηλά τους στόχους σας, για να υπάρχει και εκλογίκευση.

Αυτή την εποχή, τα οικονομικά σας έχουν προτεραιότητα, ως αξία κυρίως. Κάποια εμπόδια πρακτικά σας δημιουργούν μελαγχολία και επιπρόσθετο άγχος. Επομένως θα είναι απαραίτητο να μην απογοητευθείτε. Υπάρχουν λάθη που δεν χρειάζεται να επαναλάβετε, γιατί ήδη διδαχτήκατε από αυτά. Μία καθυστέρηση στα εισοδήματά σας, θα πρέπει να θεωρηθεί σαν προσωρινή, κυρίως αν προέρχεται από επενδύσεις. Ίσως μάλιστα αλλάξουν οι προτεραιότητές σας και βρείτε νέους τρόπους να τακτοποιήσετε δάνεια ή χρέη. Θα ήταν πολύ σημαντικό να κάνετε μία καλύτερη αξιοποίηση των πόρων σας και να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε κάτι που φαίνεται πως μπορεί να φέρει άμεση ανταπόδοση.

Ζυγός

Για σας είναι μία περίοδος όπου πρέπει να αφήσετε κατά μέρος την λογική και την πεζή πραγματικότητα. Διαφορετικά, δύσκολα θα είστε σε μία ισορροπία. Πολλές σημαντικές όψεις αυτή την εποχή, σας δημιουργούν αδιέξοδα και σας φέρνουν σε μία αντιπαράθεση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Κι αυτό γιατί κατ’ αρχήν, η καθημερινότητα χάνει την τάξη της και δεν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε ψυχρά και με γνώμονα μόνο την λογική σας. Η επικοινωνία γίνεται κάτω από το συγκινησιακό σας φορτίο, ίσως μάλιστα συμπονέσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και αναλάβετε πολλές ευθύνες για χάρη του. Αυτό φέρνει σύγχυση στην καθημερινότητά σας γιατί δεν έχετε μάθει να λειτουργείτε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ωστόσο, είναι μία καθημερινότητα που δεν μπορεί αυτή την περίοδο να έχει μεγάλη τάξη. Αποφύγετε μεγάλες οικονομικές δεσμεύσεις, αποφύγετε επίσης τα λάθη στα έξοδα αυτή την εποχή, για μικρά και ανούσια πράγματα. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν την λύπη σας και να θελήσετε να τους συνδράμετε. Η αφοσίωσή σας θα τους βοηθήσει.

Σε ό,τι σας αφορά, έχετε ένα ενθουσιασμό που σας προκαλούν κάποιοι άνθρωποι που συναντάτε τακτικά. Ίσως μάλιστα να είναι το ταίρι σας. Αλλά από την άλλη πλευρά, επειδή θέλετε να έχετε τον έλεγχο είστε διεκδικητικοί και παίρνετε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας. Κατά συνέπεια, δημιουργούνται δυσκολίες στις σχέσεις σας , αλλά έχετε την δυνατότητα να τις διαχειριστείτε ευέλικτα. Οι απαιτήσεις των άλλων προς εσάς, φαίνονται ιδιαίτερα έντονες και ίσως υπερβολικές. Ίσως όμως κι η δική σας διστακτικότητα να είναι μία άλλη υπερβολή, γι’ αυτό συζητήστε και διευκρινίσετε αυτό που σας απασχολεί με τους συνεργάτες ή τον/την σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η παρουσία σας αυτή την περίοδο στη ζωή του συντρόφου σας, θα είναι ένα όνειρο. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δοτικοί, τρυφεροί και προσηλωμένοι στο ταίρι σας. Θα περάσετε ρομαντικές στιγμές και θα έχετε έμπνευση που θα σας δημιουργεί διαρκώς περισσότερες ιδέες για να κάνετε την ατμόσφαιρα όμορφη, ζεστή και ευαίσθητη. Ίσως μάλιστα, αφήσετε τις επιφυλάξεις που συνήθως σας χαρακτηρίζουν και γίνετε πολύ θερμοί. Ενδιαφέρεστε και είστε σε εγρήγορση για να καλύψετε ανάγκες και ευαισθησίες του συντρόφου σας και θα μπορείτε να έχετε μία τακτική και διαρκή αίσθηση των δικών του αναγκών. Μπορείτε να περάσετε στιγμές απόλαυσης και να ξεφύγετε εντελώς από την καθημερινότητα. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας οδηγεί να αναπολείτε όμορφες σχέσεις του χθες αλλά και να μπείτε σε μία διαδικασία να βρείτε ένα νέο ταίρι. Είστε εκφραστικοί κι αυτό βοηθά στην προσέγγιση,

Επίσης, αυτή η περίοδος σας οδηγεί στην ανάγκη να τολμήσετε πολλά στην δουλειά και στις υποχρεώσεις σας. Διευρύνεστε και δίνετε ευκαιρίες στον εαυτό σας, ειδικά αν έχετε συναισθηματική πληρότητα. Τότε θα νομίζετε πως δεν υπάρχουν όρια και ίσως αυτό σας κάνει να ανησυχείτε, αφού η φυσική σας επιφύλαξη εξακολουθεί να σας προκαλεί ένα δισταγμό. Μάλιστα ίσως υπάρχουν μεταπτώσεις στην διάθεση και έλλειψη ροής στην δουλειά που αναλάβατε, αφού άλλοτε ενθουσιάζεστε κι άλλοτε είστε πολύ εγκρατείς. Λίγος χρόνος χρειάζεται, για να μην αφήνεστε στην παρόρμηση και μόνο. Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό στην δουλειά σας και αντιζηλίες στην καθημερινότητά σας. Μην διστάσετε, μπορείτε να ξαναρχίσετε κάθε προσπάθεια που παρεμποδίστηκε και να κερδίσετε.

Τοξότης

Με μία κρίση συναισθηματικής έκφρασης, αφοσιώνεστε πιθανώς σε ένα πρόσωπο μέσα στην οικογένεια. Η αφοσίωση αυτή είναι για σας ένας εγκλωβισμός ασυνήθιστος και μπορεί να φέρει άγχος και αναστάτωση. Η θλίψη δεν πρέπει να επικρατήσει. Αντίθετα, αφήστε για λίγο την ανάγκη για ελευθερία και προσπαθήστε να στραφείτε σε πιο προσωπικές σχέσεις. Η προσήλωση θα σας ωφελήσει, θα βοηθήσει να ασχοληθείτε σοβαρά με έναν δικό σας άνθρωπο και θα αναπτύξετε συγκεκριμένα αισθήματα προς αυτόν. Θα γίνετε πιο προσωπικοί και τρυφεροί, δοτικοί και προσιτοί. Δώστε χρόνο στους οικείους σας, δώστε τους από την προσωπική σας ελευθερία την αγάπη και την αφοσίωση που τους αξίζει. Η εμπειρία θα σας ωφελήσει, έστω κι αν δημιουργεί ένα περιττό άγχος προς εσάς.

Καθώς είστε σε μία καλή δημιουργική φάση της ζωής, όλο και περισσότερο ενδιαφέρεστε για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Οι αφορμές έχουν δοθεί και μάλιστα μπορείτε να έχετε πολλές κατακτήσεις αυτή την εποχή. Άρα, δεν είναι εύκολο να επιλέξετε και ίσως φερθείτε επιπόλαια. Από την άλλη πλευρά, όσοι βρήκατε ένα ταίρι δεν θα ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Απαιτείτε πολλά, ίσως μάλιστα με ένα εγωιστικό τρόπο και ενδέχεται να το κουράσετε ή να έρθετε τελικά σε ρήξη. Η ρήξη αυτή, θα σας οδηγήσει σε παλιές γνωριμίες και συνήθειες, που όμως δεν σας δίνουν την ίδια χαρά. Επειδή ούτως ή άλλως η συναισθηματική σας ζωή αναστατώνεται, ας δώσετε χρόνο να την επεξεργαστείτε και να κάνετε μία όμορφη και δημιουργική σχέση. Αν είστε γονείς, το ίδιο ισχύει για τους δεσμούς με τα παιδιά σας. Κάνετε μία νέα αρχή. Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό θέμα και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε την μάχη της ζωής σας. Δημιουργείστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

Αιγόκερως

Σας ενδιαφέρει πολύ να επικοινωνείτε αυτή την εποχή, περισσότερο συναισθηματικά παρά πρακτικά. Αυτό δεν σας αρέσει γιατί σας επιτρέπει να εκφραστείτε μέσω των συγκινήσεων και θεωρείτε πως χάνετε τον έλεγχο. Όμως ο έλεγχος δεν είναι απαραίτητο να χαθεί αν δείξετε πως πίσω από το τακτοποιημένο σας προφίλ, έχετε τρυφερότητα και πολλές ευαισθησίες. Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο γεμάτοι στόχους και γεμάτη υποχρεώσεις. Θα σας ταίριαζε να είστε μέσα στην περίοδο αυτή κοντά σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κι αυτό γιατί θα έχετε την ευχέρεια να αισθάνεστε τι χρειάζονται και να τους κατανοείτε. Θα τους προσεγγίζετε εύκολα και θα σας δώσουν με τη σειρά τους όμορφες στιγμές. Αλλά μπορεί και να προέχει η θλίψη και το συναίσθημα στις αποφάσεις, κάτι που θέλει προσοχή. Μην μεταφέρετε δικά σας τραύματα στις επιλογές που κάνετε. Ας είστε λίγο αντικειμενικοί.

Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, είναι ακόμη δύσκολο να δικαιωθείτε κι αυτό σας κουράζει. Θεωρείτε πως έχετε πολλές απαιτήσεις γύρω από τις δεσμεύσεις της οικογένειας, κάτι που σας εκνευρίζει και σας κάνει να φέρεστε λίγο έντονα με τους οικείους σας. Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική και μπορεί να μην αγαπάτε τις ρίζες σας. Θέλετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί τους και καλό θα ήταν να μην είστε εγωιστές. Ζητήστε «συγνώμη» αν έγιναν λάθη και προσπαθήστε να βρείτε κατανόηση και να κατανοήσετε κι εσείς. Η ζωή σας είναι σε μία νέα τροχιά εδώ και τρία περίπου χρόνια. Λίγο ακόμη χρειάζεται για να αρχίσει να αποδίδει ό,τι στοχεύσατε και δουλέψατε ως τώρα.

Υδροχόος

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος κατά την οποία είστε σε μία διαρκή αναζήτηση αξιών θα είναι αυτή για σας. Επομένως, θα λέγαμε πως είναι εύκολο να διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να κάνετε μία αλλαγή, αν δεν σταθείτε με ενδιαφέρον προς τις πραγματικές αξίες της ζωής σας. Συχνά αυτές δεν αντιπροσωπεύουν υλικές επιτεύξεις και δεν σας είναι εύκολο να τις αποδεχθείτε. Κάνετε μία ανατροπή στον ορθολογισμό σας και γίνετε πιο δοτικοί. Θα ενδιαφέρεστε πολύ για ό,τι είναι σημαντικό για σας, πολύτιμο. Είτε ένα αντικείμενο, είτε ένα άτομο. Θα σας ενδιαφέρει να κάνετε την αρχή, μέσα από πολλά και ουσιαστικά όνειρα, που θα επενδύσετε τελικά με το προσωπικό σας ενδιαφέρον και στυλ. Αλλά ίσως και τα χρήματά σας. Εδώ, θα πρέπει να προσεχθεί το όριο των συναλλαγών σας, γιατί δεν είστε και στην καλύτερη περίοδο οικονομικά.

Καθώς θα είστε μπροστά σε μια δημιουργική φάση ζωής, πολλές ιδέες έρχονται στο νου σας. Φωτίζεται το μυαλό σας, ενδιαφέρεστε για άμεσα αποτελέσματα και επιδιώκετε πάνω απ’ όλα μία νέα αρχή. Μην σταματήσετε την ροή των πραγμάτων με μία διστακτικότητα. Αν έχετε κάποιες ημιτελείς σπουδές, ολοκληρώστε τες. Αν έχετε κάποια άλλη εκκρεμότητα, πχ νομικής φύσης, ίσως η απόφαση καθυστερήσει. Αν είναι ήδη προς το τέλος, τότε ενδέχεται πλέον να κλείσει όμως. Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις, μην κάνετε μία διαρκή ανάληψη ευθυνών αυτή την εποχή. Αντίθετα, αναπτύξτε την επικοινωνία και γνωρίστε νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας ανοίξουν ευκαιρίες και ορίζοντες.

Ιχθείς

Μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για να περάσετε την προσωπική σας «γραμμή» απέναντι σε άτομα που θα έχουν την ευχέρεια να σας προσφέρουν την αγάπη τους. Θα είναι περισσότερο αφοσιωμένα σε σας αλλά και εσείς να δείχνετε, έστω κι αν δεν είστε πάντοτε, πιο αφοσιωμένοι. Η αισθητική σας αλλάζει και έχετε την ευχέρεια να κάνετε μία αλλαγή στο ντύσιμο ή στην εμφάνιση γενικότερα. Θα συζητάτε με ένα πιο γλυκό τρόπο και θα μαγνητίζετε μέσα από ένα πέπλο μυστηρίου, τους άλλους. Είστε σε μία περίοδο όπου επηρεάζετε άνετα το περιβάλλον σας. Αλλά τα αισθήματά σας δεν είναι πάντοτε σταθερά, επομένως αυτό είναι ένα μειονέκτημα της εποχής.

Για να προχωρήσετε σε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα, έχετε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου. Επομένως, θα είστε διαρκώς σε μία αναζήτηση και θα μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Θέλετε πολλά και προσπαθείτε πολύ. Αλλά έχετε και υπερβολικές απαιτήσεις από τον ίδιο σας τον εαυτό ή όσους είναι κοντά σας. Κατά συνέπεια, μην κάνετε μία σημαντική αγορά άμεσα, ή να μην κλείσετε μία ουσιαστική επένδυση αυτή την εποχή. Ας σκεφθείτε πολλές φορές τους όρους και τις συνθήκες ή ας πάρετε μία συμβουλή ειδικού, γιατί θα ήταν καλό να διασφαλιστείτε. Ρυθμίζετε σωστά τα έξοδά σας. Οι στόχοι είναι σημαντικοί και θα είναι για καιρό. Τώρα όμως, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές με πρωτοβουλία δική σας και αξιολογείστε όσους είναι πλάι σας πραγματικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;