Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27/1-3/2/13

Η Πανσέληνος στον Λέοντα, είναι στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καρδιά, την Αγάπη, την χαρά της ζωής και το Θείο Φως. Βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας μας, έχει θετικά και αρνητικά που μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους, για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου:

Κριός

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο τις επόμενες μέρες. Θα σας δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον, με χαρά και προτάσεις για διασκέδαση. Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσετε μία σχέση, αφού θα βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας προσφέρει χαρά και συγκινήσεις. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, η περίοδος αυτή ευνοεί την καλλιέργεια και την σύσφιξη των δεσμών, εκτός κι αν ανακαλύψετε πως η δέσμευση αυτή δεν σας εκφράζει, γιατί περιορίζει αισθητά την ελευθερία σας. Ήρθε η στιγμή να κρίνετε πόσο σας ενδιαφέρει το ταίρι σας.

Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν μέσω της ανασφάλειας και της αδυναμίας να στηρίξετε με σθένος κάθε σας απόφαση. Φοβίες και αγωνίες κρυφές, σκοτεινιάζουν την χαρά και την αισιοδοξία σας. Μην επιτρέψετε να σας καταβάλλουν ψυχικά και σωματικά. Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η Πανσέληνος και φέρνει στο φως τα θέματα της οικογένειας. Φωτίζει πτυχές που κρύβονταν στις σχέσεις και επαναφέρει την ισορροπία, αν αφήσετε κατά μέρος τον εγωισμό. Δυσκολίες στις σχέσεις με τον σύντροφό σας, δεν επιτρέπουν να εκφραστεί η ζεστασιά και να αισθανθείτε σιγουριά και ηρεμία. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή, εκτιμώντας ο ένας τα θετικά του άλλου.

Κρίνονται πολλά στις κοινωνικές σας σχέσεις, καθώς δέχεστε την επιρροή από κάποιον συνεργάτη που προσπαθεί να καθυστερήσει το έργο σας. Μην είστε αβέβαιοι για την δύναμη και τις γνώσεις σας. Τολμήστε το διαφορετικό, καθώς θα εκπλήξετε. Προσέχετε την προσπάθεια παραπλάνησης ή χειραγώγησης στον χώρο της καριέρας. Δίχως να μειώσετε την ετοιμότητά σας και την προσοχή σας, λειτουργήστε αυτόνομα και προνοήστε για κάθε λεπτομέρεια.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας γίνονται ενδιαφέρουσες και περισσότερο ευχάριστες, γιατί στηρίζονται στην επικοινωνία και στις κοινές απόψεις. Επομένως, δημιουργείτε γύρω σας ένα περιβάλλον όπου λάμπετε και συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ικανούς να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας διαδρομή. Οι συναλλαγές σας πρέπει να γίνονται όμως δίχως ρίσκο, αφού στον χώρο της εργασίας σας, δεν φαίνεται να βρίσκετε υποστήριξη. Αντίθετα, είτε λόγω έλλειψης γνώσεων, είτε λόγω δυσκολιών άλλου είδους, σας φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Δεν θα ήταν καλό να αποθαρρύνεστε. Οι ιδέες σας θα διακριθούν τελικά.

Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να μειώσετε το άγχος. Αν σας ενδιαφέρουν οι σπουδές, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και να αποφύγετε το χάσιμο χρόνου. Σε ένα ιδεολογικό χώρο, προσπαθούν να σας επηρεάσουν και να σας χειραγωγήσουν. Γιʼ αυτό, ας μην εμπιστεύεστε κάθε είδους «φωτισμένους δασκάλους».

Καρκίνος

Η διαφορά έρχεται από τις σημαντικές γνωριμίες στη ζωή σας αυτή την εποχή. Αξιόλογοι άνθρωποι σας στηρίζουν και φωτίζουν τον δρόμο σας, ή το έργο σας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον που στρέφεται προς εσάς, είναι ιδιαίτερο. Μάλιστα, στον προβληματισμό των ημερών, πρέπει να επιλέξετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την εποχή, σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Δεν θα ήταν καλό να προβείτε σε έξοδα αυτές τις μέρες, εκτός κι αν έχετε μελετήσει καλά τις δυνατότητές σας. Αν πάλι η ανασφάλεια επικρατήσει για τα οικονομικά σας, ας μην είστε απαισιόδοξοι. Είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Αποφύγετε να επενδύσετε αυτή την εποχή και να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις στα οικονομικά σας. Χρέη που μπορεί να υπάρχουν ήδη, θα σας ταλαιπωρήσουν και οι προτάσεις για να τα ρυθμίσετε, είναι ασαφείς. Στην προσωπική σας ζωή, μία σχέση σας φέρνει σε αδιέξοδο, είτε γιατί δεν μπορείτε να αισθανθείτε εμπιστοσύνη, είτε γιατί σας επηρεάζει σημαντικά και αισθάνεστε αδύναμοι απέναντί της.

Λέων

Στο ζώδιό σας σχηματίστηκε η Πανσέληνος και είναι φυσικό να είστε πρωταγωνιστές των ημερών. Προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες προβάλλονται έντονα αυτή την εποχή και θα φανείτε εγωιστές, επειδή θα επιμείνετε στην ικανοποίησή σας. Το οικείο περιβάλλον αντιστέκεται όμως στα όνειρά σας και θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Αν έχουν δύναμη επιρροής, θα αισθανθείτε αδύναμοι και απαισιόδοξοι για το μέλλον. Αλλά υπάρχει ένας συνεργάτης ικανός να σας προτείνει λύσεις. Μέσα από τις παραινέσεις του, θα αισθανθείτε ξανά αυτοπεποίθηση και θα αποφασίσετε να κάνετε την ανατροπή!

Καθώς επιδιώκετε να έλκετε το ενδιαφέρον, έρχονται κοντά σας άνθρωποι, των οποίων οι προθέσεις είναι ασαφείς. Κάποιος θα θελήσει να σας χειραγωγήσει και να μειώσει την αυτοτέλειά σας. Μην παρασύρεστε και κυρίως περιφρουρήστε τον εαυτό σας. Να είστε δίκαιοι προς τους συνεργάτες σας και προς εκείνους που έχετε συναλλαγές.

Παρθένος

Η Πανσέληνος έφερε στην επιφάνεια ρομαντικές σκέψεις, όνειρα και ένα ρομαντισμό. Ή σας οδήγησε σε στιγμές μοναχικές για να κάνετε τον απολογισμό σας. Η συνειδητοποίηση ενός οράματος, βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τον τρόπο για την υλοποίησή του. Ωστόσο, θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από μικρές λεπτομέρειες που σας δημιουργούν αναστολές. Μην είστε ανασφαλείς ή απαισιόδοξοι, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας. Είναι πιθανόν να καθυστερείτε εσείς την εξέλιξη, αφού δεν αισθάνεστε πως είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κάνετε μία αρχή.

Κρυφές επιθυμίες γίνονται αφορμή να θεωρήσετε πως δεν σας καταλαβαίνει το περιβάλλον. Ενδεχομένως δεν έχετε εξηγήσει καθαρά τις ανάγκες σας. Αν ασχολείστε με την αυτογνωσία, η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική στις μελέτες σας. Ο διαλογισμός και οι ενεργειακές θεραπείες, θα σας βοηθήσουν. Στην εργασία σας προσπαθήστε να είστε συνεπείς και ευρηματικοί, αλλά και σαφείς.

Ζυγός

Στοχεύοντας σε ένα καλύτερο «αύριο» η Πανσέληνος φωτίζει τα σχέδια για το μέλλον και σας φέρνει κοντά σε αξιόλογα άτομα, ικανά να σας συμπαρασταθούν και να στηρίξουν το έργο σας. Φίλοι με τους οποίους μοιράζεστε τις ανησυχίες σας, θα γίνουν συμπαραστάτες αυτή την εποχή και μάλιστα θα δώσουν τις συμβουλές τους ή θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους. Απαισιόδοξοι όμως για τα οφέλη του σχεδίου σας, ενδέχεται να αργήσετε να το ξεκινήσετε. Ένα εμπόδιο μπορεί να είναι τα οικονομικά σας. Πρέπει να μελετήσετε σωστά κάθε πτυχή του, αλλά να μην χάνετε την θετική σκέψη.

Στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε την ανάγκη να λειτουργήσετε αδέσμευτα αυτή την εποχή, ή να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αποφύγετε τις ασαφείς σχέσεις ή τις σχέσεις που σας χειραγωγούν με κάποιο τρόπο. Το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο στις προσωπικές σας επιλογές για αλλαγή, ψυχαγωγία και μία ανάσα ελευθερίας.

Σκορπιός

Δεν σας απασχολεί κάτι περισσότερο από την προσωπική σας προβολή. Εκείνο που μετρά είναι να βρίσκεστε στο προσκήνιο και οφείλετε να δώσετε σημασία στην κοινωνική σας εικόνα. Στην καριέρα σας θα διακριθείτε και μπορείτε να ξεχωρίσετε με το κύρος και την εμβέλειά σας. Αλλά αυτό σας απομακρύνει από την οικογένεια. Εκεί θα θέλατε να είστε περισσότερο αποστασιοποιημένοι, ή ανεξάρτητοι. Αντιδράσεις θα υπάρξουν λοιπόν, παράπονα ή κάποια δυσκολία συνεννόησης με τα μέλη της οικογένειας.

Είστε αρκετά αυστηροί και απόλυτοι, αυτό δεν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων με τους οικείους σας. Διατηρώντας μία προσωπική επιλογή, θα απομακρύνετε από κοντά σας, άτομα οικεία και αγαπητά. Θα επιδιώξουν την αυτονομία σας και η αντίδρασή τους θα σας ενοχλήσει. Αποφασίστε μία μετακόμιση, ή μία σημαντική αλλαγή μέσα στο σπίτι, αν ήταν στα σχέδιά σας.

Τοξότης

Σε θετική γωνία η Πανσέληνος, δημιουργεί ευεξία και ωραίες ιδέες. Αν έχετε μία νομική υπόθεση σε εκκρεμότητα, θα μπορέσετε να δώσετε ένα τέλος. Αν σας ενδιαφέρει μία ανώτερη γνώση, θα βρείτε τον τομέα που σας ταιριάζει. Επιθυμώντας να σπάσετε τα όρια και τους περιορισμούς στη ζωή σας, ίσως ρισκάρετε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας. Κάνετε βήματα προσεκτικά και επιλογές μόνο σε θέματα όπου διαθέτετε εμπειρία και γνώσεις.

Στο άμεσο περιβάλλον υπάρχουν επιρροές που θα ήταν καλό να αποφύγετε. Κάποιοι θα σας δημιουργήσουν ασάφεια και άλλοι θα επιδιώξουν να σας χειραγωγήσουν με τις ιδέες τους. Η άποψή σας και η απόφαση που θα πάρετε, πρέπει να είναι ανεξάρτητη κάθε εξωτερικής επιρροής. Σε συναντήσεις που θα έχετε, έλκετε το ενδιαφέρον και σας θαυμάζουν. Φλερτ σύντομης διάρκειας, θα σας δώσουν χαρά.

Αιγόκερως

Μέσω του συντρόφου σας ή ενός συνεργάτη, αλλάζουν τα οικονομικά σας αυτή την εποχή. Ενδιαφέρεστε για μία καλύτερη διευθέτηση των χρεών σας, ή ενός δανείου. Αλλά δεν είναι σταθερό το εισόδημά σας και δεν θα πρέπει να κάνετε κινήσεις απρόβλεπτες και παρακινδυνευμένες στα οικονομικά σας. Στην προσωπική σας ζωή, αισθάνεστε μία κρυφή χαρά και θα ήταν καλό να είστε κοντά στο ταίρι σας, αναζητώντας στιγμές προσωπικές και ευχάριστες.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειές σας και να κάνετε το καλύτερο για να τις ξεπεράσετε. Σε ένα φιλικό περιβάλλον, πιέζεστε να ανταποκριθείτε δίχως μεγάλη ικανοποίηση. Είτε αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν και δεν σας ενδιαφέρουν, είτε οι συνθήκες σας υποβάλλουν να στηρίξετε ένα έργο που απαιτεί πολλά. Να είστε δίκαιοι, αλλά και σαφείς στις δυνατότητες που έχετε, για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Η προσωπική σας ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο αυτή την εποχή και σίγουρα επιδιώκετε να πάρετε αποφάσεις. Μία αίσθηση της ελευθερίας υπερισχύει, αφού θέλετε να διατηρήσετε τα όρια και την αυτονομία σας. Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας είναι ένα ευχάριστο και δοτικό άτομο, θα πρέπει να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ίσως φανείτε εγωιστές και απόμακροι. Δεν θα είναι καλό να αντιδράτε σε κάθε δέσμευση. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι ένας ακόμη περιοριστικός παράγοντας. Ωστόσο, αν είστε άνθρωποι με εμπειρία και γνώση, θα σας ωφελήσουν τελικά.

Στην αισθηματική σας ζωή, περισσότεροι θαυμαστές προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας εντυπωσιάσουν με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους. Ασταθείς όμως φαίνονται οι προϋποθέσεις και δεν θα ήταν καλό να βασιστείτε αυτή την περίοδο στα λόγια τους. Μπορείτε όμως να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να έχετε όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.

Ιχθείς

Στοχεύοντας στην βελτίωση των συνθηκών στην εργασία σας, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις δύσκολες απαιτήσεις που υπάρχουν. Με κόπο και δημιουργική διάθεση, θα βρείτε λύσεις και θα αναδείξετε το ταλέντο σας. Χρειάζεστε περισσότερη επιμονή και αισιοδοξία. Αν αποθαρρύνεστε, δεν θα προχωρήσετε και δεν θα μπορέσετε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να είστε μεθοδικοί και προγραμματισμένοι σε κάθε σας βήμα.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας και αναζωογονηθείτε. Με ένα πρόγραμμα σταθερό στην καθημερινότητά σας, θα έρθετε σε ισορροπία. Αν είστε δημιουργικοί, η έμπνευση των ημερών θα σας εκπλήξει. Μία ρομαντική ιστορία που διατηρείτε κρυφή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί από έναν απρόβλεπτο παράγοντα. Ας είστε σε ετοιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;