Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21-28/1/13

Ανατροπές με σύνεση και σωστές επιλογές από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Η εβδομάδα που κυλά, έχει μία ενδιαφέρουσα ανατροπή στα δεδομένα της. Ο Ήλιος έχει μόλις επισκεφθεί το ζώδιο του Υδροχόου και μαζί με τον Ερμή και τον Άρη, κινείται στο περιβάλλον που κινεί τα νήματα των αλλαγών.

Ιδέες, συναισθήματα και επιθυμίες, διαδέχονται το ένα το άλλο, μέσα από διαρκείς πιέσεις για αλλαγή και ανατρέποντας τον σκηνικό της ζωής μας. Δύσκολα μπορούμε να συντηρήσουμε παλιές καταστάσεις, να παραμείνουμε στο σε ό,τι μας περιορίζει, ή έχει παρεμποδιστεί και δεν εξελίσσεται. Σχέσεις που έχουν φθαρεί πλέον, συναισθήματα που έχουν παγώσει, συνεργασίες που δεν αποδίδουν, ανασφάλειες συναισθηματικές ή υλικές, μας ωθούν σε νέο τρόπο σκέψης, νέες επιλογές, νέες σχέσεις.

Η θλίψη και η απογοήτευση δεν γίνονται πλέον ανεκτές. Οφείλουμε να σπάσουμε τα δεσμά και να προχωρήσουμε προς νέες κατευθύνσεις με λιγότερο ή περισσότερο τολμηρά βήματα.

Οι δύο “δάσκαλοι” του ζωδιακού, ο Κρόνος και ο Δίας, σχηματίζουν όψεις με τους πλανήτες του Υδροχόου. Ο ένας δύσκολη γωνία και ο άλλος, θετική γωνία. Ένα δώρο και ένας περιορισμός συγχρόνως.

Ας δούμε πώς εκφράζονται κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, τα θέματα της εβδομάδας στον καθένα μας.

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια και τους ωροσκόπους, για την εβδομάδα μας

Κριός

Διακρίνεστε για τις πρωτοποριακές ιδέες, τις καινοτόμες προτάσεις και τα σχέδια που ανατρέπουν το κατεστημένο στο περιβάλλον σας. Μπορεί να προκληθούν όμως έξοδα για επενδύσεις που δεν έχετε υπολογίσει σωστά. Ή να μην μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε νέα ιδέα, αν ήδη υπάρχουν χρέη από το παρελθόν και δάνεια ή κακές επενδύσεις.

Δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε από συνεργάτες που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις δικές σας ιδέες και να προωθήσουν τα νέα σας προγράμματα. Θα επιδιώξουν, είτε από αναστολές δικές τους, είτε από συμφέροντα που τους αφορούν, να σας καθυστερήσουν ή να περιορίσουν τον ενθουσιασμό σας.

Δώρα θα έρθουν από το άμεσο περιβάλλον, ίσως ένα συγγενή, που στηρίζει τις απόψεις σας και προωθεί το έργο σας, διαφημίζοντάς το, συμβουλεύοντάς σας, ή επιδιώκοντας να συμπληρώσει, με τις δικές του ιδέες, τον στόχο αυτό. Αν σπουδάζετε, η γνώση που αποκομίζετε, ή μία εξειδίκευση, θα βοηθήσει στα νέα αυτά σχέδια.

Ταύρος

Ενδιαφέρουσες οι προκλήσεις αυτής της εποχής για σας. Προέχει η προώθηση της καριέρας και είναι πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, για να επιβάλλετε τις ανάγκες, το όνομά σας, ή την θέση σας. Το βέβαιο είναι, πως μαγνητίζετε και έλκετε. Είστε συμπαθείς και πείθετε. Γοητεύετε με την προσωπικότητά σας και είναι εύκολο να κερδίζετε εντυπώσεις.

Εμπόδια και δυσκολίες ενδέχεται να παρουσιαστούν από κάποιον συνεργάτη, καθώς θα επιδιώξει να φανεί πιο ικανός από εσάς ή να μειώσει το κύρος σας. Αν είστε παντρεμένοι, ίσως δεν είναι ευχάριστη η προβολή σας για το ταίρι σας.

Το κύρος και η λάμψη της προσωπικότητας, βοηθούν τα οικονομικά σας. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε σημαντικές λύσεις για σας, ή κάποιες ευέλικτες κινήσεις, να στηρίξουν τα εισοδήματά σας. Σίγουρα είστε σε θέση να ωφεληθείτε, αρκεί να είστε επικεντρωμένοι στην εξασφάλισή σας. Πολλές φορές, θα διαπιστώσετε, πως οι λύσεις είναι περισσότερες από μία, απλά λειτουργείτε συνήθως στατικά.

Καρκίνος

Βαθύτερες ανησυχίες ανατρέπουν τις ισορροπίες σας. Άγχη, αγωνία, φοβίες, ανασφάλειες, αποκαλύπτονται αυτή την εποχή και θα ήταν καλό να εστιαστείτε στο θέμα αυτό. Με αγάπη, αλλά και μία διάθεση ανανέωσης και αναζωογόνησης, θα επιστρατεύσετε την θέλησή σας. Στις προσωπικές σχέσεις, αλλάζουν αρκετά, αλλά αν έχετε σωστή επικοινωνία με το ταίρι σας, τότε θα χαρείτε τον άνεμο ανανέωσης και θα φέρετε δροσιά και αναζωογόνηση στην αγάπη αυτή. Αν δεν είχατε βρει ως τώρα τον κώδικα επικοινωνίας, είναι πολύ πιθανόν να ανακαλύψετε την γέφυρα που θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Μία παροδική απόσταση είναι χρήσιμη, όταν η σχέση έχει κουράσει ή έχει φθάσει σε τέλμα. Και εδώ, ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή, θα βοηθήσει. Αν όμως δεν ανακαλύψετε κοινά στοιχεία που θα σας φέρνουν κοντά, τότε το ενδιαφέρον θα ατονήσει εντελώς και θα προχωρήσετε προς νέες κατευθύνσεις.

Δύσκολη θα φανεί η επιλογή μεταξύ των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν ουσιαστικά. Κάποιοι είναι απομακρυσμένοι αυτή την εποχή, δοκιμάζεστε και πρέπει να αξιολογήσετε σωστά την παρουσία τους ή την απουσία τους. Αν αισθάνεστε πως είναι πολύτιμοι για σας, τότε θα δώσετε σοβαρή τροπή στην γνωριμία αυτή. Αν όχι, θα τελειώσει πιο σύντομα από όσο περιμένετε.

Δίδυμοι

Μία καλή περίοδος που σας βοηθά να κάνετε τις κινήσεις που προωθούν τα ενδιαφέροντά σας. Έχετε πολλές επιλογές, αλλά ίσως το πρόβλημά σας είναι στο να επικεντρωθείτε στην πιο ουσιαστική. Θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και θα ακολουθήσετε ίσως μία διαφορετική διαδρομή. Αν είστε σπουδαστές, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα γόνιμη. Διαφορετικά, θα ήταν καλό να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με σεμινάρια, να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας ή να πάρετε μία επιπρόσθετη ειδίκευση.

Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν λόγω πολλών υποχρεώσεων και πίεσης χρόνου. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ιδιαίτερα περιορισμένοι. Αν επιτρέψετε να αλλάξει η διάθεσή σας και να χάσετε το κέφι σας, θα αποδώσετε με κόπο στο έργο σας. Αν έχετε αναλάβει πολλά, αυτή την εποχή θα αισθανθείτε κουρασμένοι.

Αντίθετα, αν δεν περιορίσετε τα ενδιαφέροντά σας στις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, τότε θα μπορέσετε να δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και να κάνετε το καλύτερο για να προβάλλετε τον εαυτό σας.

Λέων

Οι σχέσεις αλλάζουν αυτή την εποχή και το έχετε ανάγκη! Γνωριμίες που σας ενθουσιάζουν, δημιουργούν όμορφες προοπτικές και προκαλούν να ανταποκριθείτε μέσα από διαφορετικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Γοητεύετε και αρέσετε, προκαλείτε την προσοχή όσων σας συναναστρέφονται. Είναι σημαντικό να επιλέξετε εκείνους που σας προσφέρουν ποιότητα, είναι έξυπνοι, πνευματώδεις και αρκετά ευχάριστοι.

Δυσκολίες προκύπτουν από τον οικογενειακό περίγυρο, ίσως μάλιστα να αναλάβετε υποχρεώσεις προς κάποιο άτομο ηλικιωμένο στην οικογένεια. Συζητήσεις για το σπίτι και την οικογενειακή περιουσία, συναντούν εμπόδια, γι’ αυτό πρέπει να τα προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο,

Μία συνεργασία μπορεί να σας απασχολεί εδώ και καιρό και θα εξελιχθεί, καθώς οι προοπτικές της είναι θετικές. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση ανανεώνεται και μπορεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ένας γάμος ή μία συμβίωση, είναι πολύ πιθανά.

Παρθένος

Πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για να γίνει η δουλειά σας πιο αποδοτική, θα δεχθείτε αυτή την εποχή. Επειδή όμως δεν πρέπει να διασκορπίσετε τον χρόνο σας σε πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα, θα είναι σημαντικό να κάνετε σωστές επιλογές. Οι απαιτήσεις για άνοδο στην καριέρα, επιβάλλουν να δώσετε το βάρος στην εξωτερική σας εικόνα. Οι ιδέες είναι καινοτόμες και αν η εργασία σας έχει σχέση ειδικά με την τεχνολογία, θα διαπιστώσετε πως γίνονται θετικά βήματα στο έργο σας.

Μία περιπέτεια ερωτική στον χώρο της εργασίας, μπορεί να δημιουργήσει αρνητικά σχόλια και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μην συζητάτε τα προσωπικά σας και παραμείνετε διακριτικοί. Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μοιραστείτε την καθημερινότητα με το ταίρι σας. δώστε χώρο και χρόνο σε ένα κοινό ενδιαφέρον ή μοιραστείτε τις αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις.

Η καθημερινότητα απαιτεί αλλαγές και ποικιλία. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη η ρουτίνα αυτή την εποχή.

Ζυγός

Σας ευνοούν οι συνθήκες της εποχής, προσφέροντας χαρά και όμορφες συναντήσεις. Μπορεί να ρισκάρετε για μία νέα γνωριμία, ή να αποφασίσετε ένα νέο χόμπι. Συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους, με νέες ιδέες και αισιόδοξη διάθεση. Διασκεδάστε, χαρείτε, διοργανώστε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι ερωτικές συναντήσεις αυτή την περίοδο. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε εύκολα συντροφιά. Αν είστε δεσμευμένοι όμως, θα προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας. Γοητεύετε και θα είστε στο επίκεντρο κάθε παρέας.

Προσοχή θα χρειαστείτε για τα έξοδα που θα προκύψουν, ειδικά αν αποφασίσετε να έχετε προτεραιότητα την ψυχαγωγία. Περιορίστε τα περιττά και αξιολογήστε τους ανθρώπους που είναι πλάι σας, στις δύσκολες και στις όμορφες στιγμές της ζωής.

Σκορπιός

Η τάξη και η συνέπεια, είναι πρωτεύουσας σημασίας στην ζωή σας εδώ και κάποιους μήνες. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους οικείους σας. Να δώσετε χαρά στην οικογένεια, να ανανεώσετε τις σχέσεις και να προσφέρετε στιγμές διασκέδασης στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορείτε να διοργανώσετε βραδιές προσκαλώντας φίλους, να συζητήσετε και να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Έξοδα για να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, είναι πολύ πιθανά αυτή την περίοδο. Έχετε ανάγκη για μία πλήρη ανανέωση και για τον λόγο αυτό, νέες ιδέες, νέα διακόσμηση, χρώματα, μπορεί να προσφέρουν ένα τόνο χαράς στο σπίτι, στο γραφείο, και στη ζωή σας.

Δημιουργικές ιδέες προσφέρουν ευκαιρίες για μελλοντικά οφέλη. Θα χρειαστεί όμως ένα σταθερό πρόγραμμα, συνετές κινήσεις και ευέλικτες λύσεις, προκειμένου να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Συζητήσεις, συναντήσεις και ανταλλαγές ιδεών, κάνουν την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα αυτή την εποχή. Θα έχετε επιτυχία σε εμπορικές συναλλαγές, αλλά και σε δημόσιες σχέσεις, διαπραγματεύσεις και προκλήσεις κάθε είδους. Θα καινοτομείτε ή να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε πρωτότυπες προτάσεις συνεργασίας. Στηρίζεστε σε συνεργασίες που απαιτούν από εσάς το καλύτερο. Θα εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και την ειδίκευση που έχετε ως τώρα, αλλά ίσως αποφασίσετε να εμπλουτίσετε το αντικείμενό σας, με επιμορφωτικά σεμινάρια.

Στην προσωπική σας ζωή, θα χαρείτε την επικοινωνία με το ταίρι σας και μπορεί να ενθαρρυνθείτε για να προβάλλετε τις ιδέες σας. Στο περιβάλλον σας κερδίζετε με την ευχάριστη διάθεση, την ευγένεια και το χιούμορ σας.

Δυσκολίες θα προκύψουν από αναστολές ή ένα δισταγμό, ο οποίος δεν θα πρέπει να αναχαιτίσει το όραμα και την ευρηματικότητά σας. Ίσως σας βοηθήσει όμως να μην είστε ενθουσιώδεις και υπερβολικοί στις υποσχέσεις προς τρίτους.

Αιγόκερως

Αξιολογείτε εκ νέου τους ανθρώπους που αγαπάτε και δεν αποκλείεται να διαμορφώσετε νέες απόψεις γιʼ αυτούς. Οι αξίες δεν θα είναι οι ίδιες στο εξής και ενδέχεται να αισθάνεστε περισσότερο ανασφαλείς αυτή την εποχή. Τα γεγονότα φέρνουν ανατροπές στα οικονομικά σας και είναι δυνατόν να πρωτοτυπήσετε για να βρείτε τις ισορροπίες.

Οι στόχοι σας είναι σημαντικοί και στηρίζονται από λίγους και επιλεγμένους φίλους. Αν και το εισόδημα περιορίζεται, η δυνατότητα να οργανωθείτε και να εκτιμήσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται, θα σας βοηθήσει να έχετε τα απαραίτητα, παρά τις δυσκολίες.

Οι απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο, σας κάνουν πιο ευέλικτους και οι ευκαιρίες που προσφέρονται, θα σας ικανοποιήσουν. Ωστόσο, ας μην αποσπάτε την προσοχή σας σε πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα και ας μην χάνετε χρόνο με άσκοπες ασχολίες.

Υδροχόος

Η έμφαση των προσωπικών πλανητών στο ζώδιό σας, είναι η ευκαιρία για να προωθήσετε την εικόνα σας, να προβάλλετε τις επιθυμίες και φιλοδοξίες σας. Καθώς τα γενέθλιά σας πλησιάζουν, θα είστε περισσότερο λαμπεροί, ενδιαφέροντες και ελκυστικοί. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν και θα διακρίνεστε. Η νέα χρονιά που ξεκινά για σας, θα σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε επιλογές, να προτείνετε ιδέες που ξεχωρίζουν και να γοητεύσετε.

Δεν περιορίζετε τα ενδιαφέροντά σας στα στενά πλαίσια του χθες. Αν έχετε μία νομική εκκρεμότητα, θα μπορείτε να την διαπραγματευθείτε και να βγείτε κερδισμένοι. Συμβόλαια και συμφωνίες θα είναι προς όφελός σας.

Εκτιμάται η παρουσία σας από τους ανωτέρους σας, αλλά αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και τελικά περιορίζεται η ελευθερία σας. Ωστόσο η προσπάθεια θα αποδώσει μελλοντικά και θα αναγνωριστεί η γνώση, η εμπειρία και η επιμονή σας.

Ιχθείς

Έμπνευση και ιδέες αυτή την εποχή, προσφέρουν την ευκαιρία για να αναπτύξετε ένα καλλιτεχνικό έργο. Αν δεν είστε καλλιτέχνες, μπορείτε να ασχοληθείτε με την τέχνη, αφιερώνοντας χρόνο για κινηματογράφο ή μουσική. Ένας ρομαντικός έρωτας, σας εκπλήσσει και δημιουργεί αναστάτωση στη ζωή σας. Αλλά δύσκολα θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ανοιχτά. Ωστόσο, μπορείτε να αποτυπώσετε τα συναισθήματά σας, με άλλο τρόπο, ένα γράμμα ή ένα δώρο.

Στην προσωπική σας ζωή, ανανεώνετε τις σχέσεις και καλλιεργείτε τον διάλογο. Είστε αρκετά γενναιόδωροι, αλλά δεν συνηθίζετε να εκφράζεστε με σαφήνεια για τα αισθήματά σας. Μία επένδυση για τους αγαπημένους σας, θα αναπτύξει καλύτερα τις σχέσεις σας.

Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι, συνεπείς και αρκετά συγκροτημένοι, προκειμένου να ανταποκριθείτε στο έργο σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;