Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-18/12/12

 

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Η εβδομάδα ξεκινά με την έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς συναντώνται εκεί η Σελήνη, ο Κρόνος, η Αφροδίτη, ο Β. Δεσμός και ο Ερμής. Το σχήμα αυτό στηρίζεται από το εξάγωνο του Άρη και του Πλούτωνα, καθώς κι από το τρίγωνο του Ποσειδώνα, του Χείρωνα και της Δήμητρας. Ένας δυναμικός συνδυασμός που μας θέτει σε μάχιμη θέση, προκειμένου να αναζητήσουμε και να επιμείνουμε με πάθος για ό,τι ή όποιον αγαπάμε, εκτιμάτε, σκεπτόμαστε. Ενώ παράλληλα, η προοπτική για τα μελλοντικά μας βήματα σχεδιάζετε δημιουργώντας σημαντικές τομές.

Ο Ερμής περνά αμέσως μετά στον Τοξότη, ζώδιο αδυναμίας του, όπου δυσκολεύουν οι συζητήσεις και η επικοινωνία πρέπει να έχει μία βάση ιδεολογική. Το τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα όμως, δηλώνει μία καθαρά ονειρική διάσταση στην σκέψη και έλλειψη συγκέντρωσης σε πρακτικά ζητήματα.

Στις 13 του μήνα, η Νέα Σελήνη στις 22 του Τοξότη, είναι η πρόκληση για ένα νέο ξεκίνημα. Καθώς η επόμενη Νέα Σελήνη μας βρίσκει κοντά στην αλλαγή της χρονιάς, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχουμε την επιθυμία να κάνουμε ένα απολογισμό.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα το γεγονός αυτό, ας δούμε τα χαρακτηριστικά της:

-Η Νέα Σελήνη είναι δίχως όψεις. Ένα φαινόμενο ιδιαίτερο. Μοιάζει να είναι σε αναμονή εξελίξεων, δίχως όμως να προσδιορίζει προς τα πού θα δοθεί η βαρύτητα. Στο ζώδιο του Τοξότη, η ανάγκη να σπάσουμε τα όρια του περιορισμένου μας πεδίου, είναι επιτακτική. Η ελευθερία γίνεται ένα ιδανικό και ένα όραμα. Θα γίνει η πνευματική μας τροφή και θα έχουμε την ευκαιρία να γονιμοποιήσουμε μία νέα ιδέα. Υπάρχει ένα ανεκπλήρωτο κενό και θα αναζητήσουμε την περιπέτεια. Η αισιοδοξία είναι απαραίτητο εφόδιο. Το χιούμορ και στις δύσκολες στιγμές, θα φανεί σαν ένα βάλσαμο.

-Σημαντικό ταυ τετράγωνο μεταξύ των Δεσμών της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, μας πληροφορεί ότι οφείλουμε να ανακαλύψουμε το πάθος και την συγκίνηση για να παλέψουμε για το μέλλον μας. Αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος της πλάνης, καθώς οι εικόνες που μας προβάλλουν είναι συχνά απατηλές. Ή, εθελοτυφλούμε!

-Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται μεταξύ του τετραγώνου του Ποσειδώνα και εκείνου προς τον Χείρωνα. Η πλάνη και η ωραιοποίηση στα γεγονότα ή στους ανθρώπους γύρω μας, τραυματίζει. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για συμφωνίες και υποσχέσεις.

-Το σχηματίζον τρίγωνο του Ερμή προς τον Ουρανό, δίνει ελπίδα νέων ιδεών και απελευθέρωσης από την πλάνη, στο άμεσο μέλλον.

-Ο Κρόνος σχηματίζει εξάγωνο προς τον Πλούτωνα σε αμοιβαία υποδοχή, μία όψη που διαρκεί αρκετό χρονικό διάστημα και θεωρείται ένα θετικό στοιχεία για να θεμελιώσουμε ένα νέο έργο. Παράλληλα το τρίγωνο προς τον Χείρωνα, είναι μία ευεργεσία που προσφέρει σοφές επιλογές και υπομονή.

-Ο Δίας είναι σε ανάδρομη κίνηση και δέχεται πολλές δύσκολες όψεις, κύριες και δευτερεύουσες. Όμως βρίσκεται σε σύνοδο με τον θετικό σταθερό αστέρα Αλντεμπαράν. Οι δυσκολίες για ευκαιρίες και λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την υπομονή μας. Εκείνο που θα είναι σημαντικό, είναι να μην εμπιστευθούμε ειδικά αυτή την περίοδο τις πολλές υποσχέσεις. Να μην διασπαστούμε σε πολλές δραστηριότητες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Το θέμα του Δία στους Διδύμους και των αδυναμιών του έχουμε αναπτύξει σε ειδικό άρθρο εδώ.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχει μία προοπτική για ένα ξεκίνημα, αλλά πρέπει να γίνει ο απολογισμός μας. Ό,τι έχει συμβεί, δεν αλλάζει. Μας μαθαίνει όμως μέσα από αδυναμίες, λάθη, παραλείψεις και αφελείς επιλογές. Το ζήτημα είναι να διακρίνουμε τα δώρα του χθες. Και να προετοιμαστούμε να ανοίξουμε ορίζοντες, να τολμήσουμε με νέα σκέψη και νέες ιδέες και να ταξιδέψουμε μακριά από όσα δεν μπορούν να αποδώσουν.

Νέα Σελήνη σημαίνει γονιμότητα και δημιουργία. Και οφείλουμε να την προσδιορίσουμε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος!

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους

Κριός

+Η Νέα Σελήνη ανοίγει προοπτικές και δίνει ένα κίνητρο για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την φιλοσοφία ζωής. Αν και ως παράγων αυτή τη στιγμή δεν είναι ενεργός για να προχωρήσετε σε ένα νέο προορισμό, ένα μακρινό ταξίδι μέσω της γνώσης ή σε ένα άλλο τόπο και πολιτισμό, μπορείτε να αποφασίσετε τι θα θέλατε ακριβώς να γίνει. Θα περιμένετε μία κατάλληλη περίοδο για να το πραγματοποιήσετε. Αν ασχολείστε με εκδόσεις, ταξίδια ή νομικά ζητήματα, θα αποφασίσετε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, για τον οποίο όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή ακόμη, προκειμένου να μπει σε εφαρμογή. Οι δυσκολίες για ευκαιρίες και λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την υπομονή σας. Εκείνο που θα είναι σημαντικό, είναι να μην εμπιστευθείτε πολλές υποσχέσεις. Να μην ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

-Δεν είναι κατάλληλο χρονικό διάστημα για να επιβαρυνθείτε με χρέη ή δάνεια. Προκειμένου να ρυθμίσετε υποθέσεις δανείων, θα συναντήσετε προβλήματα από λάθη που μπορεί να προκύψουν ή να έχουν ήδη συμβεί. Στην ερωτική σας ζωή, μία περίπλοκη ιστορία μπορεί να σας απογοητεύσεi

Ταύρος

+Θα σας ενδιαφέρει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα και αν είστε αδέσμευτοι, θα ήταν καλό να δώσετε μία ευκαιρία στη ζωή σας. Υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό σας και θα ήταν σημαντικό να επιλέξετε τον /την σύντροφο που θα μπορούσε να σας προσφέρει χαρά και σταθερότητα. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος αυτή σας προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να αφιερώσετε χρόνο σε προσωπικές στιγμές και να αναθερμάνετε την σχέση αυτή. Αποφύγετε την κτητικότητα όμως. Θα είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε μία διαφορετική διαχείριση των οικονομικών σας και ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε ή να ασχοληθείτε με ένα περιουσιακό στοιχείο ή κληροδότημα.

-Μία συνεργασία δεν σας προσφέρει την σταθερότητα που επιθυμείτε και θα είναι απαραίτητο να μην είστε εύπιστοι, κυρίως αν οι συνεργάτες σας διαχειρίζονται τα οικονομικά της επιχείρησης. Επιδιώξτε να στηριχτείτε στην γνώμη και στην εμπειρία ανθρώπων που έχουν αποδείξει πως το αξίζουν. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για συμφωνίες οικονομικές, καθώς θα γίνουν παραλείψεις ή λάθη.

Δίδυμοι

+Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σας και υπάρχει πρόκληση να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μία συνεργασία, είτε μία προσωπική σχέση. Τα θέματα όμως δεν προοδεύουν άμεσα, για τον λόγο αυτό, ας μην επενδύετε ιδιαίτερα προς το παρόν. Θα σκεφθείτε πως είναι απαραίτητο να επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, κάνοντας ίσως κάποιους ελιγμούς. Θα φανείτε ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει. Θα φέρει νέες προοπτικές στις σχέσεις και ενδεχομένως θα βελτιώσει στις συνεργασίες σας. Οι απαιτήσεις σας είναι πολλές, αλλά θα χρειαστεί να έχετε υπομονή προκειμένου να βγείτε ωφελημένοι είτε από τις σχέσεις σας είτε από μία συνεργασία.

-Υπερβάλλετε στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε και διασκορπίζεστε σε πολλά. Κατά συνέπεια, είστε διαρκώς διασπασμένοι και είναι απαραίτητο να επικεντρωθείτε στον βασικό σας στόχο για να πετύχετε. Αν οι ασχολίες είναι πολλές, τελικά θα είναι δύσκολο να ολοκληρώσετε το έργο σας. Προσέχετε στον χώρο εργασίας σας, καθώς υπάρχει ζήλια και μπορεί να προκύψει ένα πρόβλημα που θα περιπλέξει την ζωή σας. Μην συζητάτε τα προσωπικά σας θέματα με συνεργάτες.

Καρκίνος

+Στην εργασία σας προκύπτουν νέα δεδομένα και ίσως σας δημιουργήσουν την αίσθηση πως πρέπει να θέσετε εξ αρχής τις βάσεις. Δεν είναι εύκολο να προσδιορίσετε τι ακριβώς θέλετε, αλλά είναι βασικό να επιδιώξετε μία αλλαγή και ένα νέο ξεκίνημα. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος για να ανοίξετε ορίζοντες και να επενδύσετε σε ένα νέο σχέδιο. Μπορείτε να καλλιεργήσετε την ιδέα και αν ασχολείστε με νομικά θέματα, εκδόσεις, ξένες γλώσσες ή επαφή με το εξωτερικό, τότε να περιμένετε θετικές εξελίξεις. Η υγεία σας βελτιώνετε, αλλά πρέπει να περιορίσετε τις υπερβολές. Αν προγραμματίζατε να ξεκινήσετε μία αγωγή, θα είναι η κατάλληλη στιγμή για την αναζωογόνησή σας. Η αισθηματική σας ζωή είναι το κέντρο βάρους, αλλά βασιστείτε μόνο στις σχέσεις που άντεξαν στον χρόνο. Αν είστε παντρεμένοι, θα στηριχθείτε στην συμβολή του/της συντρόφου σας.

-Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια. Κάποιο συναισθηματικό δίλημμα δεν θα πρέπει να σας βάλει σε πειρασμό. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, δεν θα ήταν σωστό να δημιουργηθούν περίπλοκες καταστάσεις.

Λέων

+Δημιουργικοί και αποδοτικοί, σας δίνει ένα νέο κέντρισμα η Νέα Σελήνη και σας προσφέρει φως και έμπνευση. Θα είναι μία περίοδος ευχάριστη για σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με την τέχνη ή να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Η ψυχαγωγία θα σας φανεί απαραίτητη αυτή την εποχή. Μέσα από τις προσωπικές σας ανάγκες για να βρείτε ενδιαφέρον και δημιουργία, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Αλλά όλα τα όνειρα που είναι μεγαλειώδη και σας εκφράζουν, δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Απομυθοποιούνται στόχοι και άνθρωποι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλό.Χαρείτε με τον ταίρι σας, ρομαντικές στιγμές, δίχως να δίνετε και να παίρνετε σοβαρές υποσχέσεις. Θα είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν όλες και θα επενδύσετε απαιτώντας μετά την υλοποίησή τους.

-Δεν θα ήταν καλό να παίξετε τυχερά παιχνίδια και να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Καθώς το χρήμα έχει αξία για σας, γιατί θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, μπορεί να κάνετε χρειαστεί να το διαχειριστείτε πιο συνετά. Ας μην κάνετε ανοίγματα αυτή την εποχή.

Παρθένος

+Προκλητική προβάλλεται η Νέα Σελήνη για το ζώδιό σας και θα δεχθείτε μέσω του οικογενειακού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να σταθείτε κοντά σε ένα όνειρό σας, αλλά μην χαλαρώσετε τις επιφυλάξεις σας. Τα λόγια που γίνονται υποσχέσεις αυτή την περίοδο δεν είναι ειλικρινή. Ή εσείς διανθίζετε με τις υποσχέσεις το όνειρό σας. Αποφύγετε τα σχόλια και την αυστηρή κριτική προς το ταίρι σας. Θα βρίσκετε διαρκώς λεπτομέρειες ανούσιες να δημιουργείται παράπονα. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως για τα αισθηματικά σας. Συχνά αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Η προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα με την οικογένεια ή ένα σπίτι, θα αρχίσει να σας ενδιαφέρει. Απλά θα χρειαστείτε χρόνο για να προοδεύσουν τα σχέδιά σας.

Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων αντιφατικών αυτή την εποχή και είστε σε σύγχυση. Επιλέγοντας ισχυρούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας. Το πρόβλημα είναι πως δεν παραμένουν για πάντα δίπλα σας, κι αυτό σας στενοχωρεί.

Ζυγός

+Σημαντική έναρξη σε καινούργιες ιδέες για σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον, θα συζητήσετε γιʼ αυτό εκ νέου, ή με νέα πρόσωπα, νέες προτάσεις, προσπαθώντας να κάνετε σύνδεση με το παρελθόν και την σημερινή κατάσταση. Κατά συνέπεια, μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ωστόσο, αν είστε συγκρατημένοι, θα διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε ευαισθησία σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως σε λάθη ή αφέλεια, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

-Άνθρωποι της γνώσης, που θαυμάζατε ως σήμερα, ενδέχεται να σας απογοητεύσουν ή να θεωρήσετε πως δεν αντιπροσωπεύουν πλέον το ιδανικό σας. Στις νομικές υποθέσεις, μία υπόθεση γίνεται περίπλοκη και θα ήταν καλό να κάνετε πολύ προσεκτικά βήματα.

Σκορπιός

+ Κατά τις ημέρες που ακολουθούν, πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Το σημαντικό είναι να περιμένετε -προτού απορρίψετε- τις υπάρχουσες αξίες σας. Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα και αυτό θα ενισχυθεί. Δεν είναι απαραίτητο πως είστε υπεύθυνοι, ενδεχομένως είναι η αδυναμία που έχει το ταίρι σας να φανεί συνεπές στις υποσχέσεις του. Από την άλλη πλευρά φυσικά, ίσως κι εσείς επενδύσατε περισσότερο στην εικόνα που είχατε γιʼ αυτό, παρά στην ουσία της σχέσης. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας. Έστω και αποστασιοποιημένοι από το όνειρο και το συναίσθημα. Η συζήτηση δεν είναι πάντα εύκολη, μπορείτε όμως πλέον να κάνετε μία νέα αρχή.

-Αποφύγετε τις επενδύσεις και μην δανείσετε χρήματα αυτή την εποχή. Φροντίστε όμως να έχετε ένα ποσόν, για ώρα ανάγκης ή για μια καλύτερη περίοδο προκειμένου να κάνετε ελιγμούς στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Αλλά και μην είστε κτητικοί, λόγω ανασφάλειας.

Τοξότης

+Η Νέα Σελήνη σας αγγίζει και τονίζει το ζώδιό σας. Πολλές οι προκλήσεις που θα σας κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις ή συνεργασίες. Διαπιστώστε τους λόγους, αναζητώντας την αιτία στο όνειρο που είχατε επενδύσει εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από πιο καθαρές συνθήκες. Αναλογιστείτε εδώ και δύο χρόνια αυτό που είχε ξεκινήσει για σας, ή ποιες επιλογές πάρθηκαν και ενδεχομένως θα έχετε το κλειδί στην αλλαγή που απαιτείται αυτές τις μέρες. Θα είστε ασφαλώς περισσότερο εστιασμένοι στις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας, όπως και σε ένα κρυφό σας όνειρο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε καλύτερα τις υποθέσεις σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες.

-Τα οικεία σας πρόσωπα, σας έχουν λίγο κουράσει. Έχοντας τάσεις φυγής από το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να κλείσει ο κύκλος που θέλετε, δείτε με λογική και μεθοδικότητα τις δυνατότητές σας. Και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία. Μην παραμελείτε την υγεία σας

Αιγόκερως

+Σκέψεις και άγχη θα σας ταλαιπωρήσουν αυτές τις μέρες. Μπορεί μάλιστα να αισθανθείτε ατονία και κόπωση. Χαλαρώστε, ηρεμίστε και έρθετε σε μία ισορροπία με ευχάριστες ασχολίες, στον ελεύθερο χρόνο σας. Επιδιώξτε την μουσική, την επαφή με την φύση ή την τέχνη. Απομονωθείτε για ηρεμία, ασχοληθείτε με τον διαλογισμό, την καλλιτεχνική δημιουργία ή ένα έργο που απαιτεί έμπνευση. Μία αγάπη σας απασχολεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ μνήμες από το παρελθόν έρχονται να σας φέρουν σε δίλημμα. Οργανώστε καλύτερα τις προοπτικές και μελετήστε τα επόμενα βήματα. Θα βγείτε σύντομα από το αδιέξοδο. Ίσως είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο και κυρίως να κάνετε μία νέα σχέση, γιατί θα σας ταλαιπωρήσει.

-Έχετε πολλές συγκεχυμένες απόψεις ή πολλές συσσωρευμένες έγνοιες. Μπορεί να έχετε πολλές συζητήσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλύοντας τα δεδομένα αυτών των ημερών, θα ήταν καλό να σκεφθείτε τις υποχρεώσεις σας και να αποφύγετε να μοιράζεστε σε πολλές παράλληλα, γιατί δεν θα έχετε την δυνατότητα να ανταποκριθείτε. Μπορεί μάλιστα αυτό να φέρει μία ευαισθησία υγείας στην επιφάνεια.

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σας κύκλο, σας δίνει λοιπόν χαρά και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε το θέμα της παραπλάνησης. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε. Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε την σχέση σας. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί. Η κοινωνική σας ζωή όμως, μπορεί να προκαλέσει επιθέσεις ή αντιζηλίες και να δεχθείτε μίζερη συμπεριφορά από άτομα που θαυμάζατε. Ας είστε προσεκτικοί και ας μην αφήνεστε στις εντυπώσεις.

-Απαισιόδοξες σκέψεις ή νέα για τα εισοδήματά σας που σας στενοχωρούν, σας αποθαρρύνουν. Θα ήταν καλό να δείτε τη ζωή θετικά και να δώσετε τον αγώνα σας.

Ιχθείς

+Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί για σας ένα εφαλτήριο για να κάνετε μία νέα αρχή στα σχέδια για το μέλλον. Αν και ιδέες υπάρχουν, δεν θα τις δείτε άμεσα να προχωρούν. Τότε θα πρέπει να σκεφθείτε μήπως δεν ήταν ως τώρα καλός ο προγραμματισμός σας. Δισταγμοί δικοί σας κυρίως, δεν επέτρεψαν να διεκδικήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και σας ενδιαφέρουν για την πρόοδό σας. Αποφασιστικά πλέον, πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δώσετε την θέση που σας αξίζει στην καριέρα σας. Αν βασιστείτε στην εμπειρία και κυρίως στην γνώση που έχετε, θα μπορείτε να στηρίξετε την θέση σας. Αλλά μην διστάζετε και μην χάνετε άλλο χρόνο. Στον χώρο της καριέρας, αποφύγετε σχόλια και διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν τα προσωπικά σας θέματα.

-Εξακολουθείτε να παρεξηγείτε τις ενδείξεις ή τα λόγια που ανταλλάσετε με τους οικείους σας. Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν. Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;