Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 26/11-2/12/12

Και η τελευταία έκλειψη του χρόνου στους Διδύμους

Από την Λίλιαν Σίμου www.astrolife.gr

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει δύο βασικά φαινόμενα που την χαρακτηρίζουν: την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Δευτέρα, και την τελευταία έκλειψη του χρόνους, έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους την Τετάρτη 28.

Με την ορθοδρόμηση πολλές καθυστερήσεις και ανατροπές σε συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις, αλλά και συναντήσεις, τακτοποιούνται σταδιακά. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής θα κινείται αργά αρχικά και θα λειτουργήσει η έκλειψη την οποία κυβερνά, θα έχουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μία παράταση των φαινομένων που ήδη γνωρίσαμε στην πορεία αυτού του μήνα.

Περισσότερο ευχέρεια λοιπόν, σε κινήσεις κάθε είδους, από τον Δεκέμβριο και μετά!

Σε ό,τι αφορά την έκλειψη, σίγουρα έχει σημασία, καθώς ενεργοποιεί τον ήδη ευαίσθητο χώρο των μεταβλητών ζωδίων ακόμη μία φορά. Ένας χώρος που δέχτηκε τα τελευταία χρόνια πολλές προκλήσεις και βίωσε την αστάθεια. Προετοιμάζεται το κλείσιμο του κύκλο, με κάποια μικρά τελευταία βήματα ως το τέλος της Άνοιξης του 2013. Το πλέον σημαντικό όμως στοιχείο είναι πως οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στις εμπειρίες και στις μνήμες των προηγουμένων ετών, για να κλείσουμε τον κύκλο και τους τελευταίους λογαριασμούς.

Τα χαρακτηριστικά της έκλειψης έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την καθιστούν σημαντική, αν και σεληνιακή. Έχουμε δει και στο παρελθόν εκλείψεις Σελήνης να προκαλούν μεγαλύτερη αίσθηση από τις ηλιακές.

Συμπερασματικά:

Επιβάλλεται να κλείσουμε σταδιακά λογαριασμούς με το χθες, με σχέσεις όπου η επικοινωνία πλέον δεν είναι εφικτή, αλλά και να δώσουμε μάχες για μία αλλαγή σκηνικού, μέσα από σκέψη, προγραμματισμό και σοβαρές κινήσεις. Δεν βοηθούν η εμμονή, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα πολλά και περιττά λόγια. Προσοχή όμως γιατί οι ασαφής εικόνα δεν ευνοεί για βιαστικές ή επιφανειακές λύσεις.

Στην πολιτική αστρολογία και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας:

Βαρύνουσα σημασία έχει η έκλειψη Ηλίου για την οποία αναφέραμε πολλά αναλυτικά στοιχεία και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Η έκλειψη Σελήνης, σχηματίζεται στον πρώτο οίκο του χάρτη της χώρας και μπορεί να τονίσει τα προβλήματα του λαού, κυρίως την ανασφάλεια και την αναστάτωση που βιώνει, από τις ασαφείς ενδείξεις της Πολιτείας και τις παραπλανητικές εικόνες που του παρουσιάζουν.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη Σελήνης είναι για σας μία πρόκληση, όπου συμμετέχετε συναισθηματικά μέσα από την επαφή με τους συγγενείς και μπορεί να θεωρήσετε πως δεν σας καταλαβαίνουν αρκετά. Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως, αλλά δεν ευνοεί η κατάσταση που επικρατεί. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν υπερβολή ή θα ανακαλύψετε υπερβολές σε υποσχέσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς και μη μπαίνετε στον πειρασμό της ανακάλυψης ενός μυστηρίου που κρύβουν.

Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας γοητεύουν, αλλά δεν είναι όλοι ειλικρινείς. Χαλαρώστε με μουσική και περιπάτους.

Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο και να βρείτε την ηρεμία σας. Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι συγκεχυμένες και μάλιστα αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, αλλά δεν είναι αρκετά συνεπείς με τον λόγο τους και αυτό σας ωθεί σε αβεβαιότητα ή αμφιβολίες. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε ανθρώπους που εμπλέκονται στα οικονομικά σας αυτή την εποχή και σοβαρές αγοραπωλησίες, δεν θα ήταν καλό να γίνουν.

Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες, είναι άτομα που δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν στην δική τους οπτική. Αντίθετα, κρατήστε τις ιδέες για σας και μην συζητάτε ανοιχτά τα όνειρά σας.

Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών.

Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε μόνο αν είστε συγκρατημένοι και μελετήσετε σωστά τα επόμενα βήματα. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.

Αν και βιάζεστε, η αναστολή προσωρινά των απολαβών, πιθανώς να γίνει η ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις σπάταλες διασκεδάσεις.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Καθώς η έκλειψη αγγίζει άμεσα το ζώδιό σας θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα σας, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και οικογενειακό. Συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις αυτή την εποχή γύρω από το πρόσωπό σας, αλλά και μία αντίδραση προς τις ανάγκες σας. Επειδή υπερβάλλετε κάποιες φορές, ας μην βιαστείτε να αντιπαραταθείτε αυτές τις ημέρες. Τα επιχειρήματα των άλλων είναι πιο συγκεκριμένα και ενδεχομένως θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις άμεσα. Αλλά και να μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που θαυμάζετε, εκτιμάτε ή έχουν μία θέση επιρροής στην οικογένειά σας.

Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα.

Η έκλειψη ενδέχεται να προβάλλει λανθασμένα την εικόνα σας στον χώρο της καριέρας ή τις κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι σαφής και ίσως σας παρεξηγήσουν, ή εσείς παρερμηνεύσετε την συμπεριφορά των άλλων. Για τον λόγο αυτό, μην κάνετε σοβαρές ανατροπές. Δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα επεξεργάζεστε διαρκώς, με την λογική και με την ανάλυση. Θα είναι λίγο κουραστικό και ίσως διογκώνετε κάποιες ιδέες που τελικά δεν θα έπρεπε. Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους, λίγο αργότερα.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη σας ωθεί να σκεφθείτε βαθύτερα και να αναζητήσετε τις βιωματικές εμπειρίες που σας ταλαιπωρούν. Ένα μυστικό είναι πλέον ενοχλητικό και αν γίνει γνωστό, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, λόγω σχολίων. Προστατεύστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ή δημιουργεί ευαισθησία στη ζωή σας. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως νοητικά. Θα προσπαθήσουν να σας περάσουν ιδέες που θα είναι πολύ όμορφες, αλλά όχι πάντοτε οι κατάλληλες για σας. Ενδέχεται να πάρετε μία πικρία από τον ιδεολογικό σας χώρο και αυτό θα σας οδηγήσει σε μία ανασφάλεια. Επειδή δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε, ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο φιλοσοφικής σκέψης και να προχωρήσετε σε ένα άλλο.

Αν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις ολοκληρώσετε δίχως απώλεια. Ασχοληθείτε με προσοχή και θα ήταν καλό να πάρετε την γνώμη από έναν ακόμη ειδικό σύμβουλο.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο της αγάπης. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μόνοι ή να θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από αγαπημένα πρόσωπα για να σκεφθείτε.

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αλλάζουν και μεταβάλλονται αναγκαστικά κάποιοι στόχοι. Οι αλλαγές δεν σας είναι αρχικά ευχάριστες, θα γίνουν όμως προς όφελός σας. Αναζητώντας την προσωπική σας διαδρομή, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Αλλά για σας, πολλές κουβέντες θα μοιάζουν υπερβολικά όμορφες και εκεί είναι η παγίδα. Αν και είστε συχνά σταθεροί, η σιγουριά που θα διασαλευτεί θα σας απογοητεύσει τελικά. Όλα τα όνειρα που είναι μεγαλειώδη και σας εκφράζουν, δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Επομένως, αυτή η περίοδος αφήνει μία πίκρα, καθώς οφείλετε να κάνετε αλλαγή στα σχέδιά σας. Απομυθοποιούνται στόχοι και άνθρωποι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλό, αρκεί να έχετε υπομονή….

Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να φανείτε αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις εργασιακές και αργότερα θα έχετε τα αποτελέσματα. Διατηρείτε την ευγένειά σας κι αποφύγετε την σκληρότητα ή την απρόβλεπτη συμπεριφορά που θα διαλύσει τις σχέσεις.

Οι οικογενειακές σχέσεις αλλάζουν προς το καλύτερο, αν με υπομονή κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προωθήστε τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά μην επιμένετε με πείσμα να ικανοποιήσετε αποκλειστικά τα δικά σας γούστα. Μία σταθερή οικογενειακή βάση, θα προσφέρει δύναμη στα μελλοντικά σας βήματα και είναι απαραίτητη.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Προκλητική προβάλλεται η έκλειψη στα δικά σας δεδομένα και οι αδυναμίες θα φανούν μέσω του κοινωνικού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να γίνετε πιο εκφραστικοί για τις ανάγκες σας, αλλά μην χαλαρώσετε ως προς τις επιφυλάξεις σας. Και κυρίως, ας μην είστε ευάλωτοι, ή πολύ εύπιστοι σε ό,τι σας προτείνουν. Μην επιτρέπετε επίσης να φανούν λεπτομέρειες από την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τα σχόλια και την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων. Συχνά αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Οι αλλαγές στην καριέρα σας ανησυχούν, αλλά παραμείνετε σε εγρήγορση και κάνετε μία νέα αρχή, πιο γόνιμη και αποδοτική, αν χρειαστεί.

Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τους σωστούς στενούς φίλους, θα έχετε συμπαράσταση στις δύσκολες στιγμές σας.

Στα αισθηματικά σας όμως, φαίνεστε πιο αποφασιστικοί και δίνετε την μάχη προκειμένου να κατακτήσετε το ταίρι σας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση και έχει ατονήσει, μπορείτε να την αναθερμάνετε ή θα προχωρήσετε τελικά σε μία νέα γνωριμία που θα σας τονώσει το πάθος.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι λιγότερο αρνητική η περίοδος για σας, ωστόσο, θα ανησυχήσετε αρχικά για ένα μέλλον που δεν έχει μεγάλη σύνδεση με την πραγματικότητα. Κατά συνέπεια, η απογοήτευση θα αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κακόβουλες κινήσεις σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ζήλια, ανταγωνισμός, αθέμιτα μέσα που δεν ταιριάζουν στο δικό σας προφίλ, δημιουργούν σχόλια και ίντριγκες. Ας είστε συγκρατημένοι και ας μην επιτεθείτε. Αντίθετα, διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε σκέψη σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως στο να αισιοδοξείτε υπερβολικά…για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες. Μάθετε να προσαρμόζεστε και αποφασίστε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Γίνεται μία «αναδίπλωση» στην ιδεολογία σας.

Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη Σελήνης, είναι η αφορμή για να αναζητήσετε την ισορροπία εσωτερικά, μέσα από γνώση και ανησυχίες που συσσωρεύατε τα τελευταία χρόνια. Σας ωθεί στην αυτογνωσία και ανακαλύπτετε κρυφές σας δυνάμεις. Αλλά δεν σας προβάλλει την σταθερότητα που χρειάζεστε και αυτό σας κουράζει τελικά. Δεν συνηθίζετε να κινείστε σε ασαφείς προορισμούς ή σε ανασφαλή μονοπάτια.

Η ύλη σας παρέχει δύναμη και θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερο κέρδη ή οφέλη από τις πρωτοβουλίες της εποχής. Δεν σας προσδιορίζουν όμως το τελικό αποτέλεσμα και αισθάνεστε μετέωροι παρά τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Ενδεχομένως, πρέπει να μάθετε να είστε ασφαλείς δίχως μεγάλη οικονομική δύναμη.

Μία σημαντική περίοδος είναι όμως για σας, αφού στο ζώδιό σας βρίσκονται πολλοί πλανήτες και αυτό σηματοδοτεί πολλές προσωπικές δυνατότητες. Ασκείτε γοητεία στο περιβάλλον και μπορείτε να είστε κύριος του πεπρωμένου σας. Αρκεί να πιστέψετε και να επιμείνετε σʼ αυτό.

Οι αλλαγές στα οικονομικά, μπορούν να μην σας αφήσουν σημαντικές απώλειες, αν κάνετε μία κίνηση με νέες ιδέες, τολμώντας το διαφορετικό.

Ρομαντικές διαθέσεις σας κάνουν κάποιες φορές περισσότερο ευαίσθητους και ευάλωτους σε συγκινήσεις. Υπάρχει η θετική πλευρά, αλλά μην σταματήσετε τις επιφυλάξεις, καθώς ό,τι φαίνεται πολύ ωραίο, δεν είναι απαραίτητα και το σωστό για σας.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Απέναντι από το ζώδιό σας συμβαίνει η έκλειψη και φυσικά φέρνει στην επιφάνεια πολλές σημαντικές εμπειρίες σχέσεων από τα τελευταία χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, έρχονται προκλήσεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις ή συνεργασίες. Διαπιστώστε τους λόγους, αναζητώντας την αιτία στο όνειρο που είχατε επενδύσει εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από πιο καθαρές εξηγήσεις.

Τα οικεία πρόσωπα που σας έχουν απογοητεύσει, θα απομυθοποιηθούν αυτή την περίοδο. Έχοντας τάσεις φυγής από το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να κλείσει ο κύκλος που θέλετε, εξετάστε πρώτα με λογική και μεθοδικότητα τις δυνατότητές σας. Και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει…

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους. Η ευαίσθητη πλευρά πρέπει να φανεί και να γίνει έργο.

Αν σας έχουν κουράσει συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε τώρα τους λόγους της δυσκολίας που είχατε να συμπορευτείτε. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή λάθη και κάποιες κρυφές τους σκέψεις. Ενδέχεται να «πέσουν οι μάσκες» και αυτό θα φέρει ανακούφιση.

Για οικονομικούς λόγους, θα δώσετε την μάχη αλλά τα πράγματα θα έχουν ανατροπές και πρέπει να είστε γνώστες του αντικειμένου της δουλειάς σας, για να αποδώσετε ουσιαστικά.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί, αφού οι φάσεις της Σελήνης σας αγγίζουν έμμεσα, ασχέτως ζωδίου, μία έκλειψη Σελήνης φέρνει στο φως την ευάλωτη κρυφή πλευρά σας.

Απαραίτητο θα είναι να φροντίσετε την υγεία σας ψυχική ή σωματική, αυτή την εποχή. Μικρές αμέλειες θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από όσο πρέπει. Προσέχετε αλλεργίες, κρυολογήματα και μία ευαισθησία που μπορεί να οφείλεται στο κάπνισμα. Χαλαρώστε, ηρεμίστε και έρθετε σε μία ισορροπία με ευχάριστες ασχολίες, στον ελεύθερο χρόνο σας. Επιδιώξτε την μουσική, την επαφή με την φύση ή την τέχνη. Αποφύγετε όμως ό,τι μπορεί να γίνει συνήθεια.

Μην ακολουθήσετε ιδέες που δεν σας εκφράζουν ή φαίνονται πολύ καλές. Αναστατώνετε την ζωή σας ή έρχεστε μελλοντικά σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να είστε συνεπείς σε ανέφικτες υποσχέσεις. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποτέλεσμα αμέλειας προς τις ανάγκες τους προφανώς, δεν θα είναι εύκολο να κερδίζετε τον χαμένο χρόνο.

Με τους οικείους σας, είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας ωθεί να γίνετε μαχητικοί προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επομένως, ας τολμήσετε και ας κάνετε την ανατροπή στη ζωή σας!

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και η έκλειψη σας ευνοεί γενικότερα, γιατί σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σας, θα πρέπει να προσέχετε τις συγκινήσεις σας αυτές τις μέρες. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε. Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε μία γνωριμία. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Προσπαθήστε να μην αναζητάτε διαρκώς τον τέλειο έρωτα όμως…Και να μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια ή ανθρώπους. Με τα παιδιά σας, αν υπάρχει δυσκολία συνεννόησης, κάνετε υπομονή.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας. Είστε ικανοί να εμπνευστείτε από την αγάπη ή την χαρά της ζωής, αυτή την εποχή. Ακόμη κι αν οι πικρές μνήμες παρεμποδίζουν την ουσιαστική σας ανάγκη για ανεμελιά, χαρείτε τις μικρές ικανοποιήσεις, ένα περίπατο, ένα χαλαρό απόγευμα με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αυτό το διάστημα είστε πιο ευάλωτοι και οφείλετε να επικεντρωθείτε στις οικογενειακές υποθέσεις. Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν. Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Επειδή δεν θα είναι εύκολος ο διάλογος όμως, ας παραμείνετε λίγο χαλαροί, ας αφήσετε την επίλυση διαφωνιών για άλλη περίοδο. Με μία ασαφή εικόνα, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ των οικείων προσώπων της ζωής σας. Η διαφορά αντιλήψεων, γίνεται μία προσωπική άσκηση για σας, καθώς θα αναγκαστείτε να μάθετε να συμβιώνετε με ανθρώπους που έχουν άλλο τρόπο σκέψης.

Στον χώρο της καριέρας, αποφύγετε σχόλια και διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν την προσωπική σας ζωή. Οι στόχοι όμως είναι ο τομέας όπου πρέπει να δοθεί μία μάχη. Μην τους αμελήσετε.

Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική του χώρου σας, θα σας φανεί τώρα ασφυκτικός. Μπορεί να προτιμήσετε να έχετε τακτικές εξόδους. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να αλλάξετε κάτι ή να τον τακτοποιήσετε. Μπορεί μία αλλαγή σε χρώμα να σας ευχαριστήσει, ή στην διακόσμηση. Ή θα αποφασίσετε να βγαίνετε τακτικότερα έξω, κυρίως με μικρές αποδράσεις κοντά στη φύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
89 - 85
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
4'
12 - 10
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;