Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-22/10/12 και Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Ένα μετέωρο βήμα μπροστά!

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Και φθάσαμε στην Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο που επιζητά τις ισορροπίες και την συνεργασία, αλλά και ένα ζώδιο πιεσμένο από πολλές δύσκολες συγκυρίες. Καθώς ο Ζυγός αναφέρεται στην πρώτη εμπειρία προς την κοινωνικοποίησή μας, η Νέα Σελήνη προωθεί την προσωπική μας θέση στο άμεσο περιβάλλον μας. Άρα, αφορά κάθε σημαντική σχέση, προσωπική, συναδελφική, αλλά και κάθε συναλλαγή.

Η Νέα Σελήνη έχει μία αποχωρίζουσα όψη προς τον Δία, επομένως στέκεται «μόνη» μπροστά στον κύκλο που ξεκινά. Σε σύνοδο με ένα σταθερό αστέρα, τον Foramen, η πινελιά που προστίθεται, είναι δυνατότητα να ηγηθούμε καταστάσεων μέσα στο κεφάλαιο που ανοίγει αυτή την εποχή και στον τομέα που αγγίζει τον καθένα μας. Χρειάζεται όμως προσεκτικά βήματα, γιατί φαίνεται να μην υπάρχει ασφαλής προορισμός. Αντίθετα ελλοχεύει ο κίνδυνος ναυαγίου των νέων σχεδίων, στην περίπτωση που δεν διατηρήσουμε τις ισορροπίες.

Με αδύναμη την Αφροδίτη που την κυβερνά και δίχως υποστήριξη στην ουσία από άλλους πλανήτες, η Νέα Σελήνη που δηλώνει μία αχτίδα φωτός, παραμένει δίχως όψεις από τα υπόλοιπα στοιχεία του ουρανού και μοιάζει με ένα μετέωρο βήμα που δοκιμάζει αντοχές στην συντροφικότητα, την ένωση, τον γάμο, την συνεργασία, αλλά και την κοινωνικοποίησή μας. Σε μία δύσκολη εποχή, η αρμονία και η χαρά έρχεται μέσα από την κοινή αίσθηση του καθήκοντος και των υποχρεώσεων. Μόνο, που αυτή τη φορά, η πρόκληση έγκειται στο να κατανοήσουμε πώς πρέπει να φερθούμε και να αναλάβουμε με ρίσκο πρωτοβουλία, αφού το βήμα για την νέα σελίδα ζωής, θα είναι δίχως εξωτερική στήριξη…

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί. Καθώς έχετε την ευκαιρία για μία εξισορρόπηση, με αγαπημένα πρόσωπα, ας έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές σας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως.

Η αισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη και όμορφες στιγμές βιώνετε, που όμως εναλλάσσονται από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκή απαιτητική κριτική. Χαλαρώστε, χαρείτε την σχέση σας και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.

Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά, στο ταίρι σας ή στο παιδί σας. Η εύνοια που έχετε, αφορά κυρίως τις συνεργασίες ή την προσωπική σας σχέση, στην οποία, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα χρώμα πιο ζεστό ή να αποφασίσετε την επισημοποίησή της.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς στην οικογένεια, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν οικεία σας πρόσωπα ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ξαφνικές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή. Κάθε ξεκίνημα συναισθηματικό, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με το ταίρι σας η σχέση περνά σε ένα νέο στάδιο, ένας ρομαντικός περίπατος θα είναι ό,τι καλύτερο, μία όμορφη συζήτηση ή ένα μήνυμα αγάπης. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε, θα πρέπει να προγραμματιστούν με σκέψη κι όχι ρίσκο. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα. Με το παιδί σας, καλλιεργείστε μία ζεστή και δοτική σχέση.

Στην εργασία σας διακρίνεστε, μέσα από ταξίδια ή σπουδές. Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά αναπτύξτε ένα πρωτοποριακό πνεύμα για το έργο σας. Ανανεωθείτε μέσα από ευέλικτους τρόπους και θα αποδώσετε τα μέγιστα. Μάλιστα θα ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό. Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία αναζωπύρωση της φλόγας και του έρωτα, στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως έχετε αρκετούς θαυμαστές γύρω σας και να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Επιδιώξτε να μην δίνεστε με υπερβολή, ή να μην υποχωρείτε σε διαρκείς απαιτήσεις των άλλων προς εσάς.

Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, με ιδέες πρωτότυπες για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.

Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν , το ίδιο και οι επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε καυστικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με αγαπημένα πρόσωπα να σας στηρίζουν. Διεκδικείστε ό,τι σας ενδιαφέρει, με νέες ιδέες και συζητήσεις με άτομα που έχουν ευρύτητα πνεύματος

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Νέα Σελήνη. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης. Ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται πλέον.

Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά. Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς.

Παρά την δυνατότητα για γνωριμίες και φιλίες, δεν προχωρούν τα σχέδιά σας άμεσα και ίσως αισθανθείτε ενοχλημένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας παρόρμηση. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.

Οι σχέσεις με το περιβάλλον της καριέρας σας, απαιτούν προσεκτικά βήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας ένα τρόπο ευγενικό στην επίλυση διαφορών. Μην πιέζετε απαιτητικά αλλά και μην αντιδράτε έντονα στις απαιτήσεις των άλλων.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη στην σχέση σας, ή νέες κατακτήσεις θα έρθουν, αν είστε μόνοι.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν. Θα έχετε αξιόλογους συνεργάτες, ή θα σας προταθεί μία σημαντική συνεργασία, αν συναινεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας ικανοποιήσει και μπορεί να αποκομίσετε γνώση και υλικά οφέλη. Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία ρομαντική γνωριμία με άτομο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας ή είναι στο εξωτερικό, θα σας συγκινήσει. Δεν είναι κατάλληλη εποχή όμως για ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν δεν επενδύσετε άμεσα σʼ αυτό.

Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα. Ένα ταξίδι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε λεπτομέρειες, ή να το σκεφθείτε καλύτερα.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Νέα Σελήνη να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και επιθυμία να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε.

Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι σας και μη δίνετε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την φιλοσοφία της ζωής σας. Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η Νέα Σελήνη φωτίζει τις προσωπικές σας ανασφάλειες και τις αδυναμίες σας, προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε το ταλέντο της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν, είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης. Χαλαρώστε και προσεγγίστε το ταίρι σας, δίχως ενοχές και ενδιαφερθείτε για την χαλάρωση και απόλαυση του να είστε με χαρούμενα πρόσωπα, αισιόδοξα και θετικά.

Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, αμεσότητα και ετοιμότητα στον τομέα της καριέρας. Προβάλλετε το έργο σας με νέες ιδέες, ή με την βοήθεια της τεχνολογίας ή εκπλήσσοντας το περιβάλλον σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;