6 applications που βοηθάνε στη σχέση από απόσταση!

Ας είμαστε ειλικρινείς… Τίποτα δε συγκρίνεται με το να είναι εδώ το ταίρι σας και κανένα application δε μπορεί να αντικαταστήσει αυτό. Ωστόσο η τεχνολογία έχει ευκολύνει κάπως τα πράγματα και βοηθάει έτσι ώστε η ερωτική σας ζωή να γίνει λιγότερο μίζερη. Δείτε παρακάτω 6 apps που σας φέρνουν την αγάπη σας πιο κοντά:

Pair: Στο συγκεκριμένο app υπάρχει πάντα ένα γραμμένο μήνυμα από πριν σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο, έτσι για να μην αρχίσουν οι γκρίνιες. Επίσης αντί λόγια μπορείτε να στείλετε μία ζωγραφιά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το “thumb kiss”, το οποίο στην ουσία είναι το άγγιγμα των δακτύλων στην οθόνη στο ίδιο σημείο και από τους δύο. Είναι μία λύση! Διατίθεται δωρεάν!

Avocado: Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε από κοινού μία λίστα με γενέθλια, γιορτές, επετείους και άλλα τέτοια “ζευγαρίστικα” πράγματα. Έτσι και δε θα υπάρχει το άγχος να ξεχάσετε καμιά επέτειο ή ακόμη μπορείτε να κανονίσετε μία επίσκεψη έκπληξη! Στοιχίζει 1,59 ευρώ.

Kayak: Εντοπίζετε τις πιο φθηνές πτήσεις, κάνετε κράτηση και χωρίς να χάσετε λεπτό βρίσκεστε στην αγκαλιά της αγάπης σας! Διατίθεται δωρεάν.

Pocket Kamasutra: Αξιοποιήστε στο έπακρο το χρόνο σας μαζί με αυτόν τον οδηγό αρχαρίων για το Kama Sutra κι όταν βρεθείτε με το ταίρι σας… εντυπωσιάστε τον! Διατίθεται δωρεάν.

WhatsApp: Πλέον το έχετε όλοι… δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις! Μπορείτε να στείλετε τα πάντα… μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο! Στοιχίζει 0,79 ευρώ.

BreakkUp: Είστε απελπισμένοι για  παροχή συμβουλών όσων αφορά σχέση κι ας είναι κι από αγνώστους. Δημοσιεύετε τα ερωτήματα σας  και μια ομάδα μη-εμπειρογνωμόνων θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει! Κι αυτά μέσα στη ζωή είναι! Διατίθεται δωρεάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;