Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/7 ως 6/8/12

Από την Λίλιαν Σίμου

 Η εβδομάδα μας έχει τις δύο τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και μας προετοιμάζει για τον καυτό μήνα Αύγουστο, όπου κορυφώνεται το καλοκαίρι και η ανάγκη για λίγες μέρες, έστω, χαλάρωση και διακοπές.

Ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο, όπου κρίνονται οι συναισθηματικές μας σχέσεις, όπως και θέματα σχετικά με αξίες διαχρονικές και σημαντικές για τον καθένα μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επιλογές και να δούμε ποιος στερείται σοβαρότητας και ποιος πραγματικά αξίζει στη ζωή μας. Η διαφοροποίηση θα αφήσει λιγότερα άτομα κοντά μας, αλλά ουσιαστικά. Επίσης, ίσως ήρθε η στιγμή να κατανοήσουμε αυτό που αξίζει πραγματικά και να μην είμαστε σπάταλοι συναισθηματικά, ή υλικά.

Ακόμη μία εβδομάδα με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, στο ζώδιο του Λέοντα, ακόμη μία περίοδος απολογισμού, χαμηλών τόνων ή ευαισθησίας σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εκκρεμούν στη ζωή μας, προσωπικών σχέσεων ή άλλων καταστάσεων. Περιμένοντας την ορθοδρόμησή του, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις, ας παραμείνουμε χαλαροί, όσο το δυνατόν.

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας, είναι η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, στην οποία θα σταθούμε για τις προβλέψεις μας στις 6.30πμ περίπου της Πέμπτης, 2/8. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, προσδίδει μία ανάγκη για να απελευθερωθούμε από ό,τι μας καθηλώνει ή έχει πλέον κλείσει τον κύκλο του. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να τολμήσει το διαφορετικό, να αισθανθεί την νέα εποχή, αλλά και τις απαραίτητες ανατροπές που πρέπει να κάνει στον εαυτό του για να προοδεύσει.

Ευχάριστη νότα είναι το μεγάλο τρίγωνο του Ήλιου και του Ερμή, προς τον Ουρανό και τον Β. Δεσμό, καθώς προσφέρει έδαφος για έμπνευση, δημιουργικότητα, ιδέες και αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων, που ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί στο έπακρο όμως. Υπάρχει ανάγκη να παρθούν αποφάσεις, αλλά δεν θα είναι εύκολη η αλλαγή ακόμη λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Ας σκεφθούμε, ας υπολογίζουμε κάθε παράμετρο και θα αποφασίσουμε από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Μία χαλαρή αίσθηση θα φέρει η θετική γωνία του Ήλιου προς τον Δία, απαραίτητη ίσως μετά από ένα μακρό και κουραστικό χρονικό διάστημα. Προσφέρει ευκαιρίες που δύσκολα θα εκμεταλλευτούμε, αφού η εικόνα που εισπράττουμε είναι πως θα τα καταφέρουμε έτσι κι αλλιώς. Φυσικά αυτό δεν είναι αληθινό, γι’ αυτό ας εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να μεθοδεύσουμε καλύτερα τα θέματά μας. Μην θεωρήσουμε πως η «τύχη μας περιμένει» δίχως προσπάθεια. Ο νέος μήνας, όπως θα διαπιστώσουμε στις μηνιαίες προβλέψεις, περιέχει προκλήσεις.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους σας:

Κριός

Μία όμορφη και ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με σοβαρότητα σε συζητήσεις και σχέσεις. Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις συνεργασίες σας, να ανακαλύψετε τα οφέλη τους και να βγείτε κερδισμένοι. Ή να κρίνετε αν μία σχέση ή συνεργασία έχει κλείσει τον κύκλο της πλέον. Είστε ενθουσιώδεις, δραστήριοι και ανοιχτοί σε γνωριμίες, αλλά και σε προκλήσεις από ανθρώπους που σημάδεψαν την αισθηματική σας ζωή στο παρελθόν. Καλύτερα θα ήταν να μην έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη όμως σε ό,τι λέγεται ή προσφέρεται αυτή την εβδομάδα. Και φυσικά να μην κάνετε μία σοβαρή αγοραπωλησία.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ανάμεσα στα άτομα που θα συναναστραφείτε το επόμενο δεκαπενθήμερο, να ξέρετε πως υπάρχει διάχυτο το ερωτικό στοιχείο, περισσότερο σαν παιχνίδι όμως, παρά σαν σοβαρή σχέση. Για τον λόγο αυτό, κυρίως ως τις 8 του μήνα, ας μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις που μπορεί να πλήξουν την μόνιμη σχέση σας. Στα όνειρά σας να έχετε εμπιστοσύνη, αφού θα σας συμπαρασταθούν άτομα που έχουν την ίδια φιλοσοφία ζωής. Οι γνωριμίες αυτής της εποχής, ανοίγουν ορίζοντες και πρέπει να τις δείτε θετικά.

 Ταύρος

Η ζωή σας είναι γεμάτη από επαφές και επικοινωνία με άτομα που σας είναι οικεία και αγαπητά. Θα περάσετε όμορφα και καλό θα είναι να στείλετε προσκλήσεις για συγκεντρώσεις. Χώρος χαράς το σπίτι, ενδέχεται να οργανώσετε μία γιορτή, με λάμψη και διασκέδαση για όσους παρευρεθούν, ενώ παράλληλα θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους άτομα που είναι για σας ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Η ανανέωση είναι απαραίτητη και σας βοηθά να κάνετε γνωριμίες, ακόμη και μέσα στα πλαίσια του προσωπικού σας χώρου, που αγαπάτε ιδιαίτερα.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σας φέρνει περισσότερη προβολή στα κοινωνικά σας θέματα και ίσως στην καριέρα, ή την ανάγκη να την αναδείξετε και θα ασχοληθείτε με ιδέες πάνω σ’ αυτό. Ενδεχομένως, δεν είναι κατάλληλες ακόμη οι συνθήκες για μία νέα αρχή, αλλά προσπαθήστε να γίνετε πιο επιλεκτικοί με τους στόχους για μία θέση και καινοτομήστε, ή ακολουθείστε κάποιον που είναι διαφορετικός από τα συνηθισμένα, προκειμένου να σας βοηθήσει. Μία αλλαγή στη θέση που έχετε, θα σας φοβίσει για λίγο, χειριστείτε τη με αποφασιστικότητα. Αν αναζητάτε μία προβολή σας, μην ακολουθείτε την συνηθισμένη οδό…διαφοροποιηθείτε!

 Δίδυμοι

Κάποιος από τον στενό σας περίγυρο, παρουσιάζει τις ιδέες του και σας δίνει χαρά. Καθώς οι προτάσεις του ανοίγουν νέες προοπτικές για σας, είναι στο χέρι σας οι πρωτοβουλίες για να αδράξετε μία ευκαιρία. Συζητήστε, συναντηθείτε με τους κατάλληλους που θα σας συμβουλεύσουν και προωθήστε τις απόψεις σας. Συναντήσεις με άτομα που είναι διακεκριμένα στον τομέα τους, θα είναι σίγουρα προς όφελός σας και γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία. Μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τις επαφές αυτές.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου θα σας οδηγήσει σε κάποιες επιλογές που δεν είναι πολύ συνηθισμένες αλλά θα σας γοητεύσουν ως ιδέες. Αναζητήστε ανθρώπους του πνεύματος για να διευρύνετε ορίζοντες και να ταξιδέψετε πιο μακριά από την ήδη υπάρχουσα γνώση. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας κάνει να διαμορφώσετε μία διαφορετική φιλοσοφία ζωής και η επαφή με νέες ιδέες, ή ξένες προς τα δεδομένα του τόπου σας, θα είναι αυτές που θα σας προωθήσουν ουσιαστικά. Αν και το μέλλον δεν είναι ορατό, έχετε πολλές προοπτικές μέσα από κάθε άνοιγμα αυτή την εποχή. Οργανώστε το, αλλά μην συμφωνήσετε οριστικά πριν τις 8 του μήνα.

 Καρκίνος

Η εβδομάδα σας προσφέρει θετικές προδιαγραφές σε αρκετούς τομείς, όπως τα οικονομικά, αλλά και μία αλλαγή ξαφνική που θα σας δώσει ένα κίνητρο για άνοδο στην καριέρα σας, όπως και μία άνθιση σε . Μία σοβαρή σχέση θα πρέπει να είναι σε προτεραιότητα και είναι σημαντικό να σκεφθείτε το μέλλον της από τώρα και στο εξής. Για τον λόγο αυτό, όποιος είναι σημαντικός για σας, είναι δυνατόν να σας απασχολήσει έντονα και οι προοπτικές φαίνονται ευοίωνες. Εκφραστείτε για το όνειρό σας, συζητήστε και ασχοληθείτε.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, θα σας βρει σε μία ιδιαίτερα έντονα ερωτική διάθεση. Αν μάλιστα η επιθυμία για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, σας οδηγήσει σε μία προσωπική βραδιά, θα ήταν καλό να το εκπλήξετε με ένα δώρο ή μία έξοδο που θα το εντυπωσιάσει. Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να σκεφθείτε πάνω στις υποχρεώσεις σας που έχουν σχέση με δάνεια ή φόρους. Μπορείτε να βρείτε μία λύση γι’ αυτά. Και παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως είναι σημαντικό να κάνετε μία μακροχρόνια επένδυση. Καλό θα είναι να σκεφθείτε τον τρόπο, αλλά να μην πάρετε τελική απόφαση πριν από τις 8 του μήνα.

 Λέων

Σαν ζώδιο φωτιάς και με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα, διανύετε μία ευχάριστη και άκρως δημιουργική περίοδο. Θα ήταν σημαντικό να κάνετε ό,τι καλύτερο για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, την προσωπικότητά σας και να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Ενδεχομένως, δυσκολεύεστε ακόμη για ό,τι αφορά αποφάσεις και υπογραφές, αλλά επιπλέον, θα είναι σημαντικό, να χαρείτε ταξίδια, επικοινωνία, συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους της γνώσης και να σκεφθείτε για μία νέα γνωριμία με προοπτικές μόνιμης σχέσης.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου σας φωτίζει την προσωπική σχέση και ενδεχομένως διακρίνετε τα θετικά και τα αρνητικά της. Αν και θα σας φανούν εύκολες κάποιες προϋποθέσεις, είναι αρκετά δύσκολο να είστε σίγουροι αυτή τη στιγμή και θα διστάζετε. Μην πιέζεστε χρονικά, καθώς οι μέρες αυτές βοηθούν να κρίνετε εσωτερικά, όποιο εξωτερικό ερέθισμα έχετε. Συνεργασίες μπορεί να αλλάξουν ή να διαλυθούν, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σας. Μία νέα οπτική στη ζωή σας έρχεται μέσω των άλλων και θα ανανεώσει τις σχέσεις σας. Αρκεί να δείτε μέσα από αυτές, τον καθρέφτη της ψυχής σας.

 Παρθένος

Οι βασικές προδιαγραφές παραμένουν στην εσωστρέφειά σας, αλλά δεν είναι κάτι που σας ενοχλεί. Αντίθετα, αν είστε δημιουργοί, θα είστε σε έμπνευση και το έργο σας θα έχει ιδιαίτερη λάμψη. Σας αρέσει η έκφραση μέσω της τέχνης και ακόμη κι αν δεν ασχολείστε ενεργά μ’ αυτήν, μέσα από την τέχνη ενός άλλου, θα αισθάνεστε χαλάρωση και ευεξία. Ένας κρυφός έρωτας μοιάζει ιδιαίτερα σημαντικός και δεν θα θέλατε να τον μοιραστείτε με άλλους. Χαρείτε το, και αφήστε τους άλλους …να απορούν με σας! Η ικανοποίηση σας κάνει να σκέπτεστε σοβαρά τα επόμενα βήματα, ωστόσο μην πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, θα σας προσφέρει την δυνατότητα να αλλάξετε συνήθειες ζωής. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε λίγο και να ξεφύγετε από τις προδιαγραφές και τους περιορισμούς σας. Το άγχος έχει υπάρξει κακός σύμβουλος στη ζωή σας. Τώρα πια μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως δεν είναι απαραίτητο να είναι όλα τέλεια, ή να προλαβαίνετε κάθε υποχρέωση που αναλαμβάνετε. Ενδεχομένως, θα αντιστρέψετε το κλίμα και να γίνετε λίγο πιο ανέμελοι. Ή θα ζητήσετε ριζικές αλλαγές στην εργασία σας και στις δεσμεύσεις σας. Προσοχή λίγο στην υγεία, στο κυκλοφορικό και στο νευρικό σύστημα, αν έχετε ευαισθησία.

 Ζυγός

Κοινωνικότητα και ευκαιρίες για γνωριμίες, χαρά και διασκέδαση, χαρακτηρίζουν τις επόμενες ημέρες. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, προσθέτει ευοίωνες συνθήκες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την θετική εποχή και καθορίστε τα όρια στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας και να επισημοποιήσετε μία σχέση. Είναι θετικές οι προοπτικές, κυρίως αν αισθάνεστε «ασφαλείς» με το ταίρι σας. Μην καθυστερείτε να πάρετε απόφαση, απλά την τελική σας άποψη θα πρέπει να εκφράσετε μετά τις 8 του μήνα.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, θα σας προσφέρει μία αίσθηση ελευθερίας και δημιουργικότητας. Θα μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη, μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο, ίσως μάλιστα νοσταλγώντας άτομα που είχατε να συναντήσετε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μνήμες επηρεάζουν τα συναισθήματα και αν έχετε μία νέα σταθερή σχέση, μπορεί να δημιουργηθούν διλήμματα. Μην ρισκάρετε, δίχως να έχετε μελετήσει καλά αν σας ενδιαφέρει η στροφή στο χθες. Επειδή όμως θα είστε αρκετά ευάλωτοι στο παιχνίδι της αγάπης και του έρωτα, είναι προφανές πως θα τολμήσετε να το ζήσετε, όπως το ονειρεύεστε, αρκεί να φέρει ανανέωση στη ζωή σας! Ωστόσο, η ζωή δεν είναι τζόγος! Μην το ξεχνάτε αυτό.

 Σκορπιός

Η καριέρα σας συνεχίζει να προέχει και κάποιες ιδέες φαίνονται ξεχωριστές αλλά, ας μην εκφραστούν αυτή την περίοδο, καθώς θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα μυστικά σας. Όσοι σας πλησιάζουν με θαυμασμό, να ξέρετε πως δεν είναι πάντα ξεκάθαροι απέναντί σας, για τον λόγο αυτό, σας είστε επιφυλακτικοί. Παράλληλα, θα ήταν απαραίτητο να αναδείξετε το έργο σας, αλλά και να προσέχετε την δημόσια εικόνα σας. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα και μάλιστα θα αισθανθείτε τυχεροί με το ταίρι σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να δοκιμάσετε μία σχέση και θα έχετε πολλές πιθανότητες για μονιμότητα.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου είναι για σας η πρόκληση για να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε. Το σπίτι είναι η σταθερή σας αξία, η οικογένεια ή όσοι συγκατοικούν με σας, θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλύτερα και θα σας προσφέρουν ένα άπλετο χώρο και χρόνο να νοιώσετε πως μπορείτε να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Εμπιστευθείτε τους τα κρυφά σας όνειρα και είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να τα μοιραστείτε, ή τουλάχιστον να ασχοληθείτε με αυτά, μετά από κάποια ξαφνική ιδέα δημιουργικότητας. Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε και ίσως γίνει αντιληπτός.

 Τοξότης

Πρέπει να κοιτάξετε το μέλλον σας. Ως το τέλος του καλοκαιριού, θα είναι απαραίτητο να φροντίσετε τα σχέδιά σας και να εξετάσετε σοβαρά τις προοπτικές τους. Όχι εύκολες επιλογές, καθώς δεν είναι απαραίτητο να κερδίσετε άμεσα, αλλά μακροπρόθεσμα. Η ποιότητα, η γνώση, η ανανέωση και η καινοτομία θα σας βοηθήσουν σίγουρα. Νέοι άνθρωποι, με διαφορετική νοοτροπία και επιθυμία για γνώση και μία στροφή το χθες για τα διδάγματα που θα αντλήσετε, είναι ό,τι καλύτερο για σας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, προσδίδει την ανάγκη για εξόδους, εναλλαγές και περισσότερες γνωριμίες. Σίγουρα μικρά και περιστασιακά φλερτ θα σας απασχολήσουν και μία ατμόσφαιρα ερωτική διαχέεται γύρω σας. Στείλτε μηνύματα σε άτομα που σας ενδιαφέρουν, κάνετε την αλλαγή και επιδιώξτε να τα συναντήσετε. Αν μάλιστα είστε άνθρωποι της γνώσης, μπορεί να βρείτε μία καινοτόμο λύση για να προτείνετε αργότερα τις ιδέες σας. Οι συμφωνίες θα σας ευνοήσουν από τις 8 του μήνα και μετά. Το ίδιο και οι εμπορικές συναλλαγές.

 Αιγόκερως

Στις προσωπικές σας σχέσεις, μία γνωριμία από το παρελθόν εμφανίζεται και σας εντυπωσιάζει. Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ξανά, αν είστε πλέον ώριμοι και οι δύο και μάθατε από τα λάθη σας. Για τον λόγο αυτό, προσπαθήστε να είστε σταδιακά περισσότερο ανοιχτοί με το ταίρι σας και να μην αφήνετε κενά στην ερωτική επικοινωνία σας. Στην εργασία σας, θα έχετε ευκαιρίες και δυνατότητες, κυρίως για δημιουργικές ιδέες. Αλλά μην αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, επειδή θα υπάρχει ενθουσιασμός. Ενδεχομένως πρέπει να βάζετε όρια και να προχωράτε προσεκτικά με τους υφισταμένους σας.

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου, σας φέρνει κοντά σε μία διαφορετική αίσθηση. Θέλετε να αποκτήσετε ό,τι αξίζει στη ζωή σας και μόνο! Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και δυσκολίες για σας. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να είστε πραγματικά σίγουροι για το τι επιδιώκετε. Ίσως μάλιστα δαπανήσετε αρκετά από το εισόδημά σας για να προσφέρετε δώρα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή σε όποιον θεωρείτε ξεχωριστό. Προσοχή λοιπόν στο εισόδημά σας. Κάθε αλλαγή στα χρήματα, σας φέρνει προβληματισμό και ανησυχία. Όλα είναι πράγματι ρευστά, για τον λόγο αυτό οφείλετε να είστε προνοητικοί.

 Υδροχόος

Συνεχίζεται η ευφορία των τελευταίων ημερών ως προδιάθεση. Αισιόδοξοι λοιπόν, θα μπορείτε να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, αξιόλογες και ουσιαστικές. Μέσα από αυτές, οι συνεργασίες μοιάζουν να γίνονται ιδιαίτερα αποδοτικές και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Κάποιες γνωριμίες από το παρελθόν, έρχονται να σας προσφέρουν την συμπαράστασή τους. Ιδέες και συζητήσεις, σας δίνουν ερεθίσματα για να ασχοληθείτε με τις συνεργασίες σας και να φέρουν κάποιες νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα Αυγούστου, στο ζώδιό σας, φέρνει την ανάγκη να επιβάλλεται ο σεβασμός προς το πρόσωπό σας. Όπως και να λάμψει κάθε σχέση που τείνει να έχει προοπτική. Για παράδειγμα, να προχωρήσετε πιο σοβαρά με το ταίρι σας και να αποδώσει η σχέση ή να συζητήσετε την επισημοποίηση. Θα σας καθυστερήσουν γι’ αυτήν, κάποια προβλήματα, αλλά απλά να μεταθέσετε λίγο τον χρόνο. Οι προκλήσεις από τις επιθυμίες των συνεργατών ή του συντρόφου σας, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας. Θα γίνουν ο καθρέφτης σας, και θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση των ταλέντων και των αδυναμιών σας.

 Ιχθείς

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν θετικά στοιχεία και για σας. Αρκεί να είστε σταθεροί στην κάθε επιθυμία σας και στις επιδιώξεις σας και θα ανοίξουν ευκαιρίες για σας. Θα διαπιστώσετε πως είστε διαρκώς σε μία αναζήτηση. Έχετε την ανάγκη για αναγνώριση των προσπαθειών σας. Οι ανώτεροί σας πρέπει να διακρίνουν τις ικανότητες και τις γνώσεις σας ή να εκτιμήσουν την προσπάθεια που έχετε ως τώρα καταβάλει. Στην υγεία αρκεί η προσπάθεια και θα αναζωογονηθείτε από ευαισθησίες που σας ταλαιπωρούν. Γίνετε επιμελείς και αποφασιστικοί για μία ισορροπημένη καθημερινότητα.

Η πρώτη Πανσέληνος του μήνα, είναι ένα φως στα σκοτεινά σημεία του ψυχισμού σας. Δεν είναι όμως εύκολο να τα αντιμετωπίσετε. Διακρίνετε όσο μπορείτε τις αδυναμίες σας, αναλογιστείτε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας και προσπαθήστε να αυτό-αναλυθείτε. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο, ίσως φανερωθεί. Παράλληλα, κλείνει ένας κύκλος ταλαιπωρίας για σας. Η ευαισθησία στην υγεία σας μπορεί να είναι μέρος της εσωτερικής σας έντασης που δεν εκτονώνεται. Αν είστε δημιουργικοί, νέες συλλήψεις και ιδιαίτερη διάθεση για το έργο σας, φαίνεται αυτή την εποχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;