Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/6 ως 1/7/12

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και φυσικά είναι η ώρα ενός απολογισμού. Ο μήνας αυτός είχε μία έκλειψη, μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, την Αφροδίτη που ορθοδρομεί στις 28 μετά από σαράντα ημέρες ανάδρομης κίνησης στους Διδύμους και ακόμη τον Άρη στην Παρθένο. Ο μεταβλητός σταυρός δονείται ως τις αρχές του Ιουλίου, επομένως θα λέγαμε πως τελειώνει ένας μήνας με αρκετές αναταράξεις και ασταθείς προδιαγραφές, κλείνει ένα διάστημα οκτάμηνο αρχικά αλλά και ενάμιση χρόνου ευρύτερα.

Πολύ σημαντικές οι προδιαγραφές του περιγράφηκαν στο Θερινό Ηλιοστάσιο, καθώς το καλοκαίρι ξεκινά επίσημα αυτή την ημέρα, αλλά και μία νέα αστρολογική εποχή στην ροή του έτους.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους (αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε μέσω των υπολογιστικών μας προγραμμάτων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία γέννησης)

Κριός

Ενδιαφέρουσα η εβδομάδα αυτή, αφού κατʼ αρχήν απαλλάσσεστε από την αδυναμία να εκφραστείτε δημιουργικά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας ή τις εκτιμήσεις σας. Προφανώς, είστε ακόμη λίγο μουδιασμένοι γιατί εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, περιοριστήκατε στο να λειτουργήσετε βάση των προσωπικών σας αναγκών, αλλά καθώς οι σχέσεις εξομαλύνονται, θα έχετε δείγματα του ενδιαφέροντος από την μόνιμη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε πλέον να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, κυρίως από τα μέσα της εβδομάδας και μετά.

Σε μία δημιουργική ένταση, η σπίθα του ενθουσιασμού σας ωθεί να κάνετε ένα νέο έργο ή να βρείτε όμορφα χόμπι που θα σας διασκεδάζουν ή θα σας ξεκουράζουν.

Στα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, προγραμματίζεστε στο εξής πιο εύκολα και μπορείτε να βασιστείτε στην εμπειρία σας και στην δουλειά που έχετε ως τώρα κάνει, με μεθοδικότητα και υπομονή. Οι συνεργασίες θα είναι καλύτερες στο εξής, καθώς θα μπορείτε να ρυθμίσετε τα οφέλη από αυτές. Θα φανεί πως ρέουν με αργό ρυθμό, αλλά είστε ήδη σε ανοδική πορεία.

Ταύρος

Επιτέλους ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στρέφεται σε ορθή πορεία μέσα στην εβδομάδα! Αποκτάτε σταδιακά την δυνατότητα να ηγηθείτε των θεμάτων που αφορούν την προσωπική σας έκφραση. Θα είστε πιο ευέλικτοι και αυτό είναι σημαντικό, ίσως περισσότερο προσαρμοστικοί στην εποχή που διανύουμε, η οποία δεν υπόσχεται σταθερές προδιαγραφές. Θα αισθάνεστε όμως πιο δυνατοί και περισσότερο ανθεκτικοί να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

Καθώς σας ενδιαφέρει ο τομέας των οικονομικών και ως φύση, αλλά και λόγω της αβέβαιης περιόδου που διανύετε, θα στραφείτε εκεί, έχοντας όμως κατανοήσει τα λάθη του παρελθόντος. Μην εμπιστευθείτε πολλές υποσχέσεις και μην διασπαστείτε σε πολλές αναζητήσεις λύσεων. Τα περισσότερα που θα σας προταθούν αυτή την εποχή, δεν έχουν μέλλον και δεν θα σας στηρίξουν. Ενδεχομένως η μόνη εξαίρεση αποτελεί ένα επάγγελμα που ανήκει στην τέχνη, στον ευρύτερο τομέα της ιατρικής ή σε επαγγέλματα σχετικά με την θάλασσα. Φυσικά και στις περιπτώσεις αυτές, ας είστε φειδωλοί στις δεσμεύσεις και στις προτάσεις που γίνονται προς το παρόν.

Στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, μία ρήξη που μπορεί να προέλθει από τον εγωισμό και το πείσμα μεταξύ των οικείων σας, έχει την δυνατότητα να ξεπεραστεί, αν φανείτε αμφότεροι διαλλακτικοί και ευγενικοί. Ίσως εσείς μάλιστα κάνετε το πρώτο βήμα.

Δίδυμοι

Μετά από ένα δύσκολο μήνα εν μέσω γενεθλίων για σας, που ξεκίνησε ένα νέο αστρολογικό έτος αρκετά ιδιαίτερο, μπορείτε να αισθάνεστε σταδιακά καλύτερα. Φυσικά είναι απαραίτητο να ανανεώσετε την εικόνα σας. Είστε αρκετά κουρασμένοι και η περίοδος αυτή απαιτεί να κάνετε μία αλλαγή, στο ντύσιμο, στην εμφάνιση, ακόμη και στην ενδυνάμωση του οργανισμού σας. Ανακουφιστείτε από την κόπωση και τις ανησυχίες. Προωθείστε την προσωπική σας εικόνα με θάρρος αλλά και ευγένεια. Η ποιότητα σε ό,τι έχετε επεξεργαστεί ως τώρα, θα αρχίσει να φαίνεται όλο και περισσότερο. Δεν θα ρέουν άμεσα οι υποθέσεις σας, θα είναι όμως σε μία καλύτερη πορεία.

Συμφωνίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με γραπτά, συναλλαγές, στόχους, αλλά και εργασία ή υποχρεώσεις, θα είναι ευνοημένα αυτή την εποχή. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως άτομα με εγωιστική συμπεριφορά, ή τάσεις αυτοπροβολής. Δεν σας ενοχλούν άμεσα, θα φέρνουν όμως μελλοντικά δυσκολίες στην πρόοδο των οικονομικών. Επίσης, υπάρχουν φίλοι ή μία ομάδα, που σας στηρίζουν στο έργο σας. Κάθε ομαδική δουλειά αυτή την εποχή, αποδίδει.

Καρκίνος

Με αρκετή ανησυχία που σας απασχόλησε και δημιούργησε εσωτερικό άγχος και εκνευρισμό το προηγούμενο διάστημα, είστε κουρασμένοι αυτή την εποχή. Τα θέματα που υπόγεια σας ενόχλησαν όμως, γίνονται όλο και πιο άτονα και θα έρθει η γαλήνη στη ζωή σας. Λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι να βρείτε ξανά τους ρυθμούς σας.

Μία αγάπη από το παρελθόν, ήταν πηγή έντασης για κάποιους από εσάς εδώ και ενάμιση μήνα. Τώρα πλέον θα διαπιστώσετε πως ό,τι είχε να σας προσφέρει, το προσέφερε, δεν χρειάζεται να απασχολεί την ζωή σας πλέον. Αν έχετε έναν πλατωνικό έρωτα, τότε θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, να τολμήσετε να πλησιάσετε το άτομο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και να συζητήσετε μαζί του.

Αν είστε καλλιτέχνες, η πηγή έμπνευσης σας οδηγεί στην υλοποίηση του έργου σας.

Στα πρακτικά και οικονομικά σας θέματα, θα έρθει μία βελτιωμένη περίοδος, θα κάνετε ένα καλύτερο προγραμματισμό και θα διεκδικήσετε αυτό που αξίζετε. Με σταθερότητα και με ποιότητα, τα έσοδα που επιδιώκετε θα έρθουν. Σίγουρα με τον Ήλιο στο ζώδιό σας στο εξής και για ένα περίπου μήνα, θα είστε πιο εκδηλωτικοί και θα αναγνωριστείτε για την λάμψη της προσωπικότητάς σας.

Λέων

Η ενδιαφέρουσα περίοδος με τον Ερμή στο ζώδιό σας ξεκινά αυτές τις μέρες. Θα σας προσφέρει καλύτερη επικοινωνία, ιδέες που θα σας προβάλλουν και ένα πιο προβεβλημένο προφίλ στα γραπτά ή στις συζητήσεις. Επομένως, μπορείτε να κάνετε διαπραγματεύσεις εκ νέου κυρίως πάνω στα σχέδια που έχουν καθυστερήσει το τελευταίο δίμηνο. Επειδή όμως ακόμη οι άνθρωποι που σχετίζονται με τους στόχους σας, είναι μουδιασμένοι και αβέβαιοι, πρέπει να τους ενθαρρύνετε, δίχως να φανείτε ενοχλητικά εγωιστές και πομπώδεις. Κάποια κρυφά σας όνειρα, σας κάνουν να βιάζεστε και να αδημονείτε. Η ένταση και η ανυπομονησία, είναι κινητήριος δύναμη για να έρθει η ώρα της έκφρασης, αλλά η υπομονή για την κατάλληλη στιγμή, είναι επίσης απαραίτητη.

Ασκείτε έλξη πιο εύκολα στις συντροφιές σας και σε κάποια ομάδα ή σύλλογο. Επειδή όμως δεν είναι όλα τα άτομα που σας πλησιάζουν ικανά να λειτουργήσουν ειλικρινά και να ανταποκριθούν στους στόχους σας, προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε. Η σιγουριά που θα έχετε, μπορεί να σας φέρει κοντά με ανθρώπους που έχουν ιδιοτελή κίνητρα και να απογοητευθείτε. Ή να σας παραπλανήσουν και να σας εκτρέψουν από τους βασικούς σας στόχους. Αποκτήστε διάκριση σε άτομα και σε προτάσεις που σας γίνονται.

Παρθένος

Απαλλαγμένοι από αρκετά προβλήματα σταδιακά, είστε σε θετική πορεία και πρέπει να αισθάνεστε ήδη πιο δυνατοί. Πάρετε πρωτοβουλίες αφού τα εμπόδια διαλύονται. Ακόμη όμως θέλει σύνεση και προσοχή ο κοινωνικός σας χώρος. Κι αυτό γιατί είστε συμπαθείς και σας εκτιμούν στον τομέα της καριέρας κυρίως. Όμως έρχονται προς το μέρος σας και άτομα που προτείνουν συνεργασίες, ιδέες ή ένα οικονομικό όφελος μέσω της παρουσίας τους, δίχως να παρέχουν φερεγγυότητα. Το παρελθόν σας έχει διδάξει και θα ήταν απαραίτητο τώρα να ακολουθήσετε τα μαθήματα-παθήματα. Οι ωραίες εικόνες που παρουσιάζουν, ας εξεταστούν σχολαστικά. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αυτή την εποχή, που δεν σας προσφέρουν παρά μία παγίδευση.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, αν έχετε ένα κρυφό ερωτικό ενδιαφέρον, θα μπορείτε να οργανώσετε τον τρόπο να το εκδηλώσετε και θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Παράλληλα θα είναι σημαντικό να υλοποιήσετε μία δημιουργική έμπνευση. Έχετε τα προσόντα, την εργατικότητα και την μεθοδολογία. Μην καθυστερείτε με άσκοπους δισταγμούς πλέον.

Ένας σημαντικός φίλος, θα προσφέρει την συμπαράστασή του και θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα, ασφάλεια και ζεστασιά. Θα είναι βασικό σας στήριγμα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, έρχεται πλέον σε στάση και σε ορθή πορεία. Φυσικά δεν θα ξεκινήσει άμεσα μία πορεία ζωής με την ταχύτητα και αμεσότητα που την επιθυμείτε. Αλλά ήδη θα προδιαγράφεται ένας καλύτερος ορίζοντας για σας. Σε θετική πάντα όψη προς το ζώδιό σας, σας προσέφερε τον απαιτούμενο χρόνο για να κρίνετε τις ιδέες, την φιλοσοφία ζωής, τις γνώσεις, ή μία πρόκληση για νέες προοπτικές. Καθώς όμως σας έφερε αμφιβολίες, ταλαντευτήκατε αρκετά προκειμένου να πάρετε αποφάσεις. Ήρθε η στιγμή να κάνετε την αλλαγή και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Μία επιμόρφωση προγραμματίζεται τώρα για όσους έχουν στόχους να διδαχτούν. Ένα ταξίδι μακρινό επίσης, θα ήταν ευχάριστη προοπτική. Αρκεί να βρείτε τον προορισμό που σας ταιριάζει, δίχως περιττά έξοδα ή επιπόλαιη επιλογή. Μία ακόμη περίπτωση που σας ενδιαφέρει, αφορά τα νομικά ζητήματα. Αν έχετε εκκρεμότητες, τότε είναι δυνατόν να κλείσουν πλέον, με ένα θετικό τρόπο για σας ως προς την έκβαση, αλλά πιθανόν με μία απογοήτευση παράλληλα. Φυσικά το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δώσει διευκρινήσεις επʼ αυτού.

Στον τομέα της καριέρας, υπάρχει ένα ισχυρό άτομο που μπορεί να εκτιμήσει την προσωπικότητά σας. Αρκεί να είστε σε ετοιμότητα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή σας προσφέρει την έναρξη για τακτοποίηση κάποιων σημαντικών οικονομικών σας θεμάτων. Αν και δεν ήταν ευοίωνες οι συνθήκες το τελευταίο κυρίως δίμηνο, αν προσέξατε, μπορεί να μην είχατε σοβαρές δυσκολίες. Στο εξής, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε ελιγμούς, ρυθμίσεις και κάποιες κινήσεις που θα βάλουν σε σειρά χρέη, δάνεια ή αποθεματικά. Απλά ακόμη, μην βιαστείτε ή μην ενθουσιαστείτε κυρίως αν σας προτείνουν να επενδύσετε αυτές τις ημέρες. Θα φανούν ενδεχομένως κάποιες προτάσεις πολύ ελκυστικές, όμως δεν θα είναι στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε να παραμείνετε επιφυλακτικοί και να βαδίζετε σε γνωστά μονοπάτια.

Στην προσωπική σας ζωή, η ερωτική έκφραση γίνεται πιο έκδηλη και δίνει χαρά και αναζωογόνηση στη σχέση σας. Θα ήταν καλό να περάσετε ένα ευχάριστο διάστημα ανεμελιάς, ίσως με μία εκδρομή, ή με εξόδους, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε μόνοι με το ταίρι σας, για να βρείτε την χαρά της πρώτης εποχής της σχέσης.

Αν η εργασία σας έχει σχέση με τον λόγο, γραπτό ή προφορικό, θα έχετε ένα εποικοδομητικό διάστημα προώθησης του έργου σας. Θα σας θαυμάζουν γιʼ αυτό και θα συζητήσουν για σας. Αν και θα φανείτε λίγο πομπώδεις, θα είναι προς όφελός σας όλη η προβολή.

Τοξότης

Σταδιακά περνάτε σε μία καλύτερη περίοδο σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας. Πολλά εμπόδια φεύγουν και σας επιτρέπουν να είστε περισσότερο συμπαθείς. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να εφησυχάσετε, ή να αρχίσετε να επεκτείνεστε εκτός ορίων. Διότι ο Δίας σε τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα, θα φέρει κοντά σας άτομα που δεν θα είναι πολύ ειλικρινή και η στήριξη κυρίως από τον οικείο σας χώρο, είναι αμφίβολη. Επειδή όμως, στη φύση του ζωδίου σας είναι η υπερβολή, ο Δίας αδύναμος στους Διδύμους και σε τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα, ενδέχεται να φέρει παραπλανητικές προϋποθέσεις και λάθη στην επιφάνεια. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πολυδιάσπαση της προσοχής σας ή συνεργασίες με πολλαπλούς αποδέκτες. Ούτως ή άλλως, αυτό θα ισχύει για ένα χρόνο, αλλά το πρώτο διάστημα, δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι, η ψευδής εικόνα προς τα έξω θα δημιουργήσει περίπλοκες καταστάσεις.

Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, η ειλικρίνεια θα είναι απαραίτητη και οι διευκρινήσεις επίσης.

Ο Ερμής από τον Λέοντα, προσφέρει ευκαιρίες για ένα ταξίδι στη γνώση. Ενημερωθείτε, μελετήστε, ακολουθήστε μία επιμόρφωση ή ολοκληρώστε την γνώση σας. Ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προγραμματιστεί αυτή την εποχή, όπως και μία νομική υπόθεση που θα είναι ωφέλιμη για σας. Οι ιδέες σας θα λάμψουν, αν δεν είστε πομπώδεις και έχετε γνώση για ό,τι συζητάτε.

Αιγόκερως

Στην εργασία σας έχει δημιουργηθεί μία ασταθής και περίπλοκη κατάσταση εδώ και ένα δίμηνο τουλάχιστον. Αυτό σας έχει κουράσει και σας έχει αποδιοργανώσει. Έχετε ανάγκη να λειτουργείτε προσδιορισμένα, συγκροτημένα και με στόχους. Οι συζητήσεις με τους υφισταμένους σας όμως –αν έχετε- γίνονται πιο εύκολες αυτή την εποχή. Θα μπορείτε να αρέσετε και να κάνετε μία καλύτερη συνεργασία μαζί τους. Ωστόσο, θα υπάρχουν κάποιοι που ενώ υπόσχονται πολλά, δεν θα είναι σε θέση να τα υλοποιήσουν. Μην εμπιστεύεστε δίχως να επιβλέπετε το έργο τους. Επίσης, μην εμπιστευθείτε οικονομικές σας υποθέσεις. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή, δεν υπόσχεται σταθερότητα, αλλά σας καθιστά συμπαθείς.

Αν έχετε κάποια επενδυτικά προγράμματα ή δάνεια, θα μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτά τώρα πια. Το ρίσκο δεν σας ταιριάζει και δεν είναι κατάλληλος τρόπος για όφελος. Σταθερές αξίες, κινήσεις με περίσκεψη και προοπτική μακροχρόνια, πρέπει να είναι τα κριτήριά σας.

Στην προσωπική σας ζωή, ενδεχομένως να ήταν καλό να κάνετε ένα όμορφο δώρο στο ταίρι σας, που θα το εντυπωσιάσει. Το δώρο πρέπει να έχει ποιότητα και να ξεχωρίζει.

Υδροχόος

Αρκετά ευνοημένοι θα είστε αυτή την εποχή. Κατά πρώτον η ορθόδρομη Αφροδίτη, αφού σχηματίζει θετικές γωνίες με το ζώδιό σας, θα σας προσφέρει δώρα και θα αποκομίσετε χαρές. Δώρα αγάπης και ανάπτυξης σχέσεων, κατά πρώτον. Συζητήστε με το ταίρι σας, γεφυρώστε διαφορές μετά την δίμηνη δύσκολη περίοδο περίπου που προηγήθηκε. Ξέρετε πώς πρέπει να χειριστείτε την σχέση αυτή και φυσικά, τι αξίζει να κάνετε για να γευτείτε τη χαρά της συνύπαρξης. Αν είστε γονείς, η επικοινωνία βελτιώνεται αισθητά με τα παιδιά σας και σας προσφέρεται η ικανοποίηση και η ανεμελιά μέσω αυτών. Επιδιώξτε κάποιες εκδρομές ή μία περίοδο διακοπών μαζί τους. Θα είναι ό,τι καλύτερο.

Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια. Αν και μπορεί να παρουσιαστούν ελκυστικοί παράγοντες, είναι δύσκολο να έχετε κέρδη. Μην πέσετε στην παγίδα.

Συνεργασίες και συζητήσεις πάνω σε συνεργασίες, ανοίγουν δρόμους και ορίζοντες. Αλλά παράλληλα είναι μία περίοδος για να αναπτύξετε τις θέσεις σας σε άλλους και να γίνετε αποδεκτοί. Εκμεταλλευτείτε το!

Ιχθείς

Ανακαλύπτετε πλέον την χαρά στον ιδιωτικό σας χώρο και προσπαθείτε να τον βελτιώσετε στο εξής. Έχετε αδιαφορήσει ως τώρα για την τάξη στο σπίτι σας και θα ήταν καλό να θελήσετε πλέον να φροντίσετε τον τομέα αυτό. Οι σχέσεις με τους οικείους σας, αν και δεν είναι ακόμη ιδανικές, γίνονται πιο ευχάριστες. Ας συζητάτε με ευγένεια αμφότεροι και με περισσότερη υπομονή. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατάτε στην πορεία της σχέσης.

Θα ήταν καλό να κοινωνικοποιηθείτε λίγο περισσότερο αυτή την εποχή και να κάνετε συγκεντρώσεις στο σπίτι, με φίλους, για ανταλλαγή ιδεών και μία προσωπική σας αναζωογόνηση. Καθώς είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν παρεξηγήσεις, προσπαθείτε να αποσαφηνίζετε την εικόνα σας ή τα όνειρά σας.

Στην εργασία σας, είστε τυπικοί, σωστοί και αρέσει το έργο σας. Θα προβάλλετε πιο εύκολα τη γνώση ή τις δεξιότητές σας. Είναι πιθανόν λοιπόν, να κάνετε μία καλύτερη διευθέτηση των υποχρεώσεών σας και να διακριθείτε μέσω αυτής. Αν έχετε υφισταμένους, θα μπορείτε να συνεννοείστε και να ακολουθούν τις οδηγίες σας δίχως προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
14 - 11
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;