Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14-21/5

Η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της από τις 15 Μαΐου ως τις 28 Ιουνίου, στο ζώδιο της εφηβείας και της αφέλειας, ή την επιπόλαιας κρίσης. Σαν παιχνίδι θα φανεί το χθες, θα αναζητήσουμε την παιδικότητα και την ανεμελιά. Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, θα υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνη στις σχέσεις, ενώ θα βλέπουμε πως για να είμαστε ευτυχισμένοι, θα πρέπει να αφήσουμε στον σύντροφό μας την ευκαιρία να μιλήσει για ό,τι έχει πονέσει στο παρελθόν και ό,τι έχει δημιουργήσει μία τραυματική εμπειρία στην σχέση μας. Θα είναι όμως δύσκολο να τιθασεύσουμε την ανεμελιά μας ή την επιφανειακή μας κρίση. Περισσότερα θα διαβάσετε σε ξεχωριστό άρθρο στο www.astrolife.gr για την σημασία της ανάδρομης περιόδου της.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός

Κάποιες φορές έχετε πικράνει ανθρώπους με καυστικές συζητήσεις ή μαχητικές απόψεις. Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Ο λόγος της διαφωνίας πρέπει να αφορούσε διαφορές αξιών. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

Δεν αποκλείεται να έχετε μήνυμα από κάποιο άτομο που έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αλλά τώρα είτε μέσω ενός τηλεφωνήματος, είτε μέσω μίας τυχαίας συνάντησης, είστε αντιμέτωποι με την παρουσία του. Μπορείτε να λύσετε διαφορές ή να κάνετε μία διευκρίνιση. Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο.

Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Ταύρος

Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών. Μπορεί να υπήρξατε πολύ γενναιόδωροι και τώρα να πληρώνετε το τίμημα. Ή αντίθετα, να ήσασταν πολύ κτητικοί και να πληγώσατε τους αγαπημένους σας. Σήμερα πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του να έχετε κάποιον ή κάτι και να ξεπεράσετε τις δεσμεύσεις αυτού του τύπου. Αλλά μην επιμένετε να έλκετε διαρκώς το ενδιαφέρον των άλλων και μην προσωποποιείτε όλες τις καταστάσεις.

Καθώς σας ενδιαφέρει πολύ να διατηρείτε ό,τι αξίζει για σας, αυτή η περίοδος θα σας βάλει σε σκέψεις, προκειμένου να αναθεωρήσετε τις αξίες σας. Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε (αν συναινούν τα προγνωστικά σας συστήματα φυσικά). Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.

Στα οικονομικά σας, θα υπάρχει αβεβαιότητα, αλλά και μία αναστολή προσωρινά των απολαβών, πιθανώς για να σας δοθεί η ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις σπάταλες διασκεδάσεις.

Δίδυμοι

Θα υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε εγωιστές στην αγάπη και πως τα θέλετε όλα δικά σας. Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Προς το τέλος της περιόδου, μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας. Θα ήταν καλό να μην παρασύρεστε από την συγκίνηση και να ζείτε στο σήμερα δίχως επιστροφή σε κάτι που ήδη έχει γίνει παρελθόν.

Καθώς η Αφροδίτη παραμένει για τέσσερις περίπου μήνες στο ζώδιό σας, μπορείτε να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εξωτερική σας εικόνα, είτε αλλάζοντας στυλ και εμφάνιση, είτε προσέχοντας περισσότερο την διατροφή σας και τις συνήθειές σας. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί, αλλά κατά την περίοδο της αναδρομής της Αφροδίτης, θα είστε εσωστρεφείς και απόμακροι. Δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα επεξεργάζεστε διαρκώς, με την λογική και με την ανάλυση. Θα είναι λίγο κουραστικό και ίσως διογκώνετε κάποιες ιδέες που τελικά δεν θα έπρεπε.

Ενδέχεται να αποφασίσετε να κάνετε κάποια έξοδα για προσωπική ικανοποίηση, ας είστε όμως προσεκτικοί…

Καρκίνος

Πολύ ρομαντικά ίσως βλέπετε τις σχέσεις σας και θα περάσετε μία περίοδο απογοήτευσης, για να προσαρμοστείτε στην πραγματική εικόνα της κατάστασης. Αν έχετε κάνει λάθη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κατανοήσετε και να συγχωρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας, φεύγοντας από την αυτό-λύπηση. Διαλέγετε τους φίλους σας πιο προσεκτικά και σκεφθείτε για τις επιλογές του σήμερα τις τελευταίες μέρες της ανάδρομης Αφροδίτης.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο της αγάπης. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μόνοι ή να θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από αγαπημένα πρόσωπα για να σκεφθείτε.

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας και θα ήταν καλό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σʼ αυτό.

Λέων

Γοητευμένοι ίσως από τις όμορφες κουβέντες φίλων, μπορεί τώρα να διαπιστώσετε την λανθασμένη σας εκτίμηση. Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις φιλίας και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Προς το τέλος της περιόδου της αναδρομής της Αφροδίτης, θα είναι σημαντικό να έχετε διπλωματία και τακτ.

Καθώς το χρήμα έχει αξία για σας, γιατί θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας εκτιμούν ή σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, μπορεί να κάνετε σπατάλες αυτή την εποχή. Ή να αντιμετωπίσετε δυσκολίες γιατί υπήρξατε αρκετά σπάταλοι. Όπως και να έχει, τα σχέδιά σας ας μην είναι πολυδάπανα προς το παρόν.

Στην περίπτωση που δανείσατε σε φίλους κάποιο ποσόν, κατά πάσα πιθανότητα, έχετε μία ευκαιρία να σας επιστραφεί αυτό το ποσόν.

Παρθένος

Η αναγνώριση δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς με τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τους σωστούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας.

Κατά την περίοδο αυτή, θα έχετε ένα συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Ας αποφύγετε σχόλια και κριτική σε κοινωνικό επίπεδο και μην απογοητευθείτε, αν διαπιστώσετε πως κάποια άτομα έχουν παρερμηνεύσει την εικόνα σας. Θα ήταν καλό να μην αφεθείτε στην γοητεία που σας ασκούν και διακινδυνεύσετε την θέση στην καριέρα σας. Ίσως αποφασίσετε να δαπανήσετε κάποιο ποσόν προκειμένου να προωθήσετε την δουλειά σας. Δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή.

Ζυγός

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και η κοινωνική σας ζωή, μπορεί να έχουν πάρει λανθασμένο δρόμο και από εγωισμό δεν θέλετε να το κατανοήσετε. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες. Μάθετε να αλλάζετε και αποφασίστε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους.

Ενδιαφέρον θα έχει να αναζητήσετε μία νέα φιλοσοφία ζωής αυτό το διάστημα. Γίνεται μία «αναδίπλωση» στην ιδεολογία σας.

Αν είχατε αφήσει ημιτελείς σπουδές, θα μπορείτε να προχωρήσετε ή να ολοκληρώσετε αυτή την εποχή. Παράλληλα, μία γνωριμία που βρισκόταν μακριά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να σας προβληματίσει. Μην απογοητευθείτε, αν ένα ταξίδι αναβληθεί.

Σκορπιός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε φοβίες σας και να χρησιμοποιείτε σωστά ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα. Αν έχει γίνει κακή χρήση, θα βρεθείτε μπροστά σε αποτελέσματα που θα φανούν δυσάρεστα. Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους και την λύση τους, μην απογοητευθείτε. Αναπτύξτε περισσότερες πνευματικές αξίες και αποδεσμευτείτε από την κτητικότητα. Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.

Αποφύγετε τις επενδύσεις και στην περίπτωση που είχατε κάνει αφελείς τοποθετήσεις χρημάτων, τώρα θα προβληματιστείτε. Συζητήστε και διαπραγματευθείτε, αλλά επιμείνετε όσο περισσότερο είναι εφικτό, γιατί κι εκεί φαίνεται να μην υπάρχει μία ευνοϊκή ρύθμιση άμεσα. Παράλληλα, αν είχατε δανείσει χρήματα, ενδέχεται τώρα να σας επιστραφούν.

Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Είστε ένα ζώδιο σχέσεων, αλλά μέσα στην πορεία του χρόνου, σε κάποιες σχέσεις δεν υπήρξε σεβασμός και είτε το ανεχτήκατε, είτε το προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Σήμερα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς. Ας είστε λιγότερο ατομιστές μέσα από τις σχέσεις ή ας μην επιτρέπετε τον εγωισμό του συντρόφου σας να ρυθμίζει τις καταστάσεις της ζωής. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.

Αν σας έχουν κουράσει συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε τώρα τους λόγους της δυσκολίας που είχατε να συμπορευτείτε. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή λάθη και κάποιες κρυφές τους σκέψεις.

Με το ταίρι σας, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε υπομονή, ακόμη κι αν φαίνεται πως δεν υπάρχει μία σταθερή επικοινωνία. Στην περίπτωση που η σχέση είναι δοκιμασμένη στην πορεία του χρόνου, θα εκτιμήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο, μέσα στο καλοκαίρι.

Αιγόκερως

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποτέλεσμα αμέλειας προς τις ανάγκες τους προφανώς, δεν θα είναι εύκολο να κερδίζετε τον χαμένο χρόνο. Προσπαθήστε να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και να φροντίσετε όσους είναι αδύναμοι ή ζητούν την στήριξή σας. Θα ήταν καλό να φερθείτε στοργικά και να αναλάβετε ευθύνες ή υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις περιστάσεις. Αλλά να επιδείξετε συνέπεια και αφοσίωση.

Φαίνεται η γοητεία σας να μην έχει ιδιαίτερη απήχηση, αυτή την εποχή στον καθημερινό σας χώρο. Κι αυτό γιατί είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν, περιπλέκει τις καταστάσεις στην εργασία σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο και κυρίως να κάνετε μία σχέση, που θα θέλατε να μην είναι φανερή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι και να έρθετε σε δύσκολη θέση.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην σχολιάζετε τα αισθηματικά ή την εμφάνιση του καθενός στον χώρο της εργασίας.

Υδροχόος

Η ελεύθερη φύση σας είναι δυνατόν να σας έκανε αμελείς στις προσωπικές σας σχέσεις και σήμερα να πρέπει να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χθες. Φροντίστε να μην επιστρέφετε σε σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν, αντίθετα να μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος στο παρόν ή στο μέλλον. Αν είστε γονείς, ας ακούσετε καλύτερα τη γνώμη ή την ανάγκη των παιδιών σας και ας είστε ανοιχτοί για μία λίγο επιθετική συμπεριφορά από μέρους τους.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας. Είστε ικανοί να εμπνευστείτε από την αγάπη ή την χαρά της ζωής, αυτή την εποχή. Ακόμη κι αν οι πικρές μνήμες παρεμποδίζουν την ουσιαστική σας ανάγκη για ανεμελιά, χαρείτε τις μικρές ικανοποιήσεις, ένα περίπατο, ένα χαλαρό απόγευμα με αγαπημένα πρόσωπα.

Εκείνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.

Ιχθείς

Θα υπάρχει δυσαρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις, πιθανώς μία περίοδος οξύτητας και έντασης. Παράπονα από το παρελθόν και ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά θα είναι οι αφορμές. Μήπως θα πρέπει να περάσετε λίγες στιγμές γαλήνης κοντά στους αγαπημένους σας; Να αφήσετε την απόλυτη στάση και να ακούσετε τις ανησυχίες τους; Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Ο προσωπικός σας χώρος δεν σας ικανοποιεί. Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική του χώρου σας, θα σας φανεί τώρα ασφυκτικός. Μπορεί να προτιμήσετε να έχετε τακτικές εξόδους. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να αλλάξετε κάτι ή να τον τακτοποιήσετε. Μπορεί μία αλλαγή σε χρώμα να σας ευχαριστήσει, ή στην διακόσμηση. Προσπαθήστε να αφήσετε την προσωπική σας νότα, για να είναι ο χώρος σας, ένα λιμάνι για σας. Παράλληλα, θα ήταν καλό να λύσετε διαφορές με τους οικείους σας, αλλά μόνο μέσω της συζήτησης και των ήπιων τόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;