Αστρολογικές προβλέψεις από  7-14/5/12

Ας δούμε πώς θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή, λοιπόν κάτω από την επιρροή μίας ιδιαίτερης Πανσελήνου… (παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Απαιτείται πλέον να σταθείτε σοβαρά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τα δάνεια, χρέη ή επενδύσεις. Επειδή λειτουργείτε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διστακτικά, ίσως χάσατε την παλιά σας οξυδέρκεια. Μην βιαστείτε όμως να δώσετε άμεσα λύση, καθώς η απόφαση θα είναι πολύ γρήγορη και δίχως προετοιμασία. Δεν οφείλετε ακόμη να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή, αν δεν έχετε ανακτήσεις δυνάμεις μετά την παρεμπόδιση των τελευταίων μηνών. Απλά, ας είστε σε ετοιμότητα!

Στις προσωπικές σας υποθέσεις, θα μπορείτε να έχετε μία σταθερότητα, αν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να είναι κοντά σας αξιόλογα άτομα και πολύτιμοι συμπαραστάτες. Θα διαπιστώσετε πως θα σας προσφέρουν χαρές και ικανοποίηση, με περισσότερη σταθερότητα από παλιά. Χαρείτε την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αφού είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν συμβουλές και να σας κάνουν αν νοιώσετε πως κάποιες σχέσεις αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο.

Ταύρος

Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις που διατηρείτε, θα φανεί αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα αν πρόκειται για επαγγελματικές, θα διατηρηθεί ό,τι αξίζει, ενώ θα αποκαλυφθούν οι αδυναμίες και τα θετικά σε κάθε συνεργάτη αλλά και στις ισορροπίες που επιδιώκετε να διατηρήσετε από και προς αυτόν. Μην πληγωθείτε αν κάποιες αποκαλύψεις δεν σας ικανοποιούν. Βλέποντας ευρύτερα τι συμβαίνει, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε στάση, ή να βρείτε νέους ανθρώπους που θα σας ταιριάζουν. Τουλάχιστον, πέφτουν οι μάσκες!

Σε κάποια θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας, έχετε μία δυνατότητα διαπραγμάτευσης, επομένως χειριστείτε την κατάλληλα με τα άτομα που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Θα βρείτε στην εργασία σας σοβαρούς και αξιόπιστους να σας στηρίξουν.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να σχηματίζει θετική γωνία με τον Κρόνο, εκείνο που προέχει για σας, είναι το μήνυμα της Πανσελήνου, προς πιο ώριμες, ξεκάθαρες και σοβαρές σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Έχετε πλέον μία ικανοποίηση, πως άτομα αξιόπιστα και συμβατά με τις προσωπικές σας ανάγκες, έρχονται να σας προσφέρουν χαρά, αγάπη και μία ευοίωνη προοπτική σχέσης. Μην φανείτε αμελείς και σταθείτε στο ύψος που αξίζει κάθε τέτοια σχέση. Παράλληλα, θα πρέπει να αναλογιστείτε, πώς ως τώρα, η καθημερινότητα ήταν για σας ένα τέλμα και να βρείτε τον τρόπο να απελευθερωθείτε από αυτό.

Στην εργασία σας θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για κάποιους που δεν είναι τόσο θετικοί προς εσάς. Μην ανοίγεστε πολύ και μην εμπιστεύεστε. Καθώς πρέπει να αλλάξετε πλέον τρόπο και χειρισμό στις υποχρεώσεις σας, είναι σημαντικό, να κάνετε μία πλήρη στροφή. Θα έχετε μία απώλεια, αλλά θα έρθουν καλύτερες προοπτικές στο εξής.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο να ευνοεί το ζώδιό σας, θα ήταν καλά να εμβαθύνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και να σταθεροποιήσετε μία γνωριμία που ήδη σας ενδιαφέρει και σας έφερνε κάποιες αμφιβολίες ή ανασφάλεια. Δεν θα ήταν άσχημο μάλιστα αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Εμπιστευθείτε και αφήστε κατά μέρος τις επιφυλάξεις σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει την ευκαιρία για μία δυναμική και ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία. Αν μία σχέση έχει φθαρεί όμως, η απώλεια των ημερών, θα ανοίξει νέες προοπτικές και θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, πολύ ελκυστικό.

Στις επιδιώξεις και τους στόχους σας, συμπεριλαμβάνονται οι φιλοδοξίες που αφορούν μία διεύρυνση. Θα σας δοθεί η αφορμή να κατανοήσετε την ποιότητα και την σταθερότητα των ανθρώπων που συμπορεύονται με τα σχέδιά σας. Ίσως υπάρξει μία απογοήτευση, αλλά διευκρινίζονται πολλά.

Λέων

Κρίσιμη καμπή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Αποφύγετε την ρήξη με τους οικείους σας, αλλά και την μελαγχολία των ημερών. Διασκεδάστε μέσα από κοινωνικές σχέσεις και διευρύνετε τον κύκλο σας. Η επαφή με χαρούμενα άτομα, σίγουρα για τον εαυτό τους και γενναιόδωρα, θα είναι ένα βάλσαμο για σας. Για τον λόγο αυτό, συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και δημιουργείτε καλές συνθήκες για να προχωρήσετε μέσα από τις γνωριμίες αυτές.

Ένα κρυφό όνειρο αγάπης σας απασχολεί, ίσως δεν τολμήσατε να το εκφράσετε στο κατάλληλο πρόσωπο. Αν όντως έχετε ένα τέτοιο απωθημένο, αυτή η εποχή δίνει το περιθώριο για να το εκδηλώσετε ανοιχτά. Θα είναι σημαντικό να έχετε μία ευθεία συζήτηση και να δείτε αν υπάρχει ανταπόκριση. Αν δεν υπάρξει, θα είναι πάλι μία ανακούφιση για σας, αφού θα γνωρίζετε τι συμβαίνει με ευκρίνεια.

Παρθένος

Αν και δεν έχουν ακόμη τελειώσει οι ταλαιπωρίες για σας, το άγχος και η ένταση σας κουράζουν διαρκώς, η Πανσέληνος έχει θετική σχέση προς το ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από συναντήσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος. Μέσα από αυτούς, θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ίσως μία νέα γνωριμία, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας. Προσοχή στην ζήλια ή τα πάθη που δεν ελέγχονται. Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, θα είναι ένας άνθρωπος ικανός να σας προσφέρει συμβουλές και να σας κάνει πιο δυνατούς.

Καθώς είστε συμπαθείς στον χώρο της καριέρας σας, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από πολλές γνωριμίες να έχετε ένα κύκλο που θα σας υποστηρίζει. Είστε συμπαθείς και κυρίως είστε κοντά σε ισχυρούς ή καταξιωμένους. Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Ζυγός

Σας δίνεται μία ευκαιρία να προβληθείτε και να φανείτε άξιοι εμπιστοσύνης, είτε μέσω των γνώσεών σας, είτε λόγω της προσωπικής σας προβολής. Καθώς έχετε πολλές δυνατότητες να επικρατήσετε και είστε ιδιαίτερα συμπαθείς αυτή την εποχή, χειριστείτε τις δυσκολίες ή τις διαφορετικές απόψεις με λεπτότητα, ευελιξία και σωστή τακτική. Θα βγείτε κερδισμένοι.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, είναι αρκετά δύσκολο να έχετε την επιθυμητή σταθερότητα. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να αλλάξετε εντελώς τρόπο χειρισμού και καταμερισμό εξόδων. Θα έρθουν αλλαγές, ας είστε προετοιμασμένοι, αλλά και ας προνοήσετε (ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο). Θα πρέπει να αλλάξουν οι προτεραιότητές σας και κάποιες αξίες, ίσως για καλό, αλλά στο μεταβατικό στάδιο, θα είναι λίγο δύσκολα για σας.

Σκορπιός

Σαν πρωταγωνιστές των ημερών, η Πανσέληνος σας ωθεί να κάνετε την αρχή και να δώσετε βάση στα «θέλω» σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως μάλιστα προβληθείτε με πομπώδη τρόπο να σας χαρακτηρίσουν ως εγωιστές. Επιδιώκοντας να επιβάλλετε την παρουσία σας, έχετε οφέλη, αρκεί να διατηρείτε ευγένεια και ποιότητα. Γιατί αν το κάνετε αυτό, θα έρθουν κοντά σας άτομα αρκετά ενδιαφέροντα, γενναιόδωρα και σταθερά. Θα μπορείτε να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας με τη βοήθειά τους.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, θα απομακρυνθείτε ίσως από κάποιους φίλους ή γνωστούς, αλλά και θα εδραιώσετε με κάποιους άλλους την σχέση σας και την επαφή σας. Καθώς σας αρέσει να είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ίσως προτείνετε στο άτομο με το οποίο συνδέεστε να επισημοποιηθεί ή σχέση, ή αν είστε παντρεμένοι, να αποκτήσετε ένα παιδί. Όπως και να έχει, θα σας δημιουργηθεί μία καλή διάθεση και θα είστε ικανοποιημένοι.

Τοξότης

Λίγο ταλαιπωρία ίσως αισθανθείτε με την Πανσέληνο αυτή, αφού θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε φοβίες, αδυναμίες ή ανασφάλειες. Βιώματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και δεν θέλετε πολύ να τα συνειδητοποιήσετε. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ή να αποφασίσετε να δείτε πόσο σας ενδιαφέρει τελικά.

Στις συνεργασίες σας, έχετε ευχάριστους ανθρώπους, με θετικές διαθέσεις και σοβαρότητα, να σας στηρίξουν. Αν έχετε ήδη μία βάση στην δουλειά σας, θα διαπιστώσετε πως έρχονται κοντά σας κάποιοι, ικανοί να σας ανοίξουν ορίζοντες ή να σας προσφέρουν μία ευκαιρία.

Αιγόκερως

Θα σας προσφερθεί μία ευκαιρία σε ένα επίπεδο σχέσεων, σε ένα συλλογικό χώρο ή μία συνεργασία. Καθώς είστε σε μία θετική ανοδική πορεία, κυρίως αν έχετε προσπαθήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας πλέον απολαβές από την εργασία σας, αλλά και από το συμπαθητικό προφίλ που πλέκετε γύρω από αυτήν, αισθάνεστε δικαίωση και οφέλη. Κατά συνέπεια, προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά προχωρήστε στα δεδομένα και στο μονοπάτι που έχετε καλλιεργήσει επαγγελματικά.

Ορισμένοι στόχοι αλλάζουν, αλλά σταθεροποιείται ό,τι παραμένει αναλλοίωτο. Επομένως θα βρείτε ικανοποίηση και κάποιους φίλους που θα είναι πάντα πλάι σας. Στην προσωπική σας ζωή, γενναιόδωρα συναισθήματα φωτίζουν τη ζωή σας και σας δίνουν χαρά. Διασκεδάστε και χαρείτε τις στιγμές με όποιον σας αγαπά.

Υδροχόος

Καθώς είστε συνεχώς μέσα από μία αναστάτωση και ανατροπή, η Πανσέληνος αυτή έλκει την ανάλογη κατάσταση. Στην εργασία σας μπορεί να αισθανθείτε πως γίνατε στόχος ζήλιας και σκοτεινών επιδιώξεων άλλων. Μπορείτε να επιβληθείτε των ανταγωνιστών σας και θα πρέπει να είστε δυναμικοί και μαχητικοί. Αν μάλιστα αισθάνεστε κοντά σε όσους αγαπάτε και την στήριξη των οικείων σας, θα είστε ακόμη πιο αποφασιστικοί. Μία αλλαγή πρέπει να συμβεί και θα σας φέρει προ εκπλήξεων, αλλά και νέων προοπτικών.

Έχετε αγάπη και αυτό πρέπει να σας προσφέρει δύναμη, στήριξη και νέες δημιουργικές ιδέες. Συζητήστε με όσους σας εκτιμούν για τα όνειρά σας και βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από ένα ζεστό χέρι που σας ενθαρρύνει σε ό,τι θέλετε να κάνετε για την πρόοδό σας. Μία σχέση μπορεί μάλιστα να γίνει σταθερή ή να επισημοποιηθεί.

Ιχθείς

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι για σας αυτή η Πανσέληνος και ο απόηχός της. Καθώς ευνοεί το ζώδιό σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα είναι απαραίτητο να μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα κάποιες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ήταν το ιδανικό αυτές τις μέρες να είστε σε ένα ταξίδι ή να βρίσκετε ευκαιρίες να ξεφεύγετε κοντά στην θάλασσα ή σε ένα εξοχικό μέρος. Συναισθήματα και συγκινήσεις σας εμπνέουν και ίσως σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με ένα ταλέντο σας, δημιουργικά.

Κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν πικράνει, φαίνεται να τακτοποιούνται και να έρχεται μία ισορροπία πια. Ηρεμήστε, αλλάξτε ίσως περιβάλλον για λίγο, ή κοινωνικοποιηθείτε, με προσκλήσεις σε φίλους, δίνοντας έναν τόνο χαράς στον προσωπικό σας χώρο. Αλλάξτε διακόσμηση, ή δώστε λίγο χρώμα, προσφέροντας την αίσθηση της αλλαγής και σε σας τους ίδιους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;