Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 30/4 ως 7/5!

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αυτές τις μέρες, θα έχετε την τάση ελέγχου του άμεσου περιβάλλοντος σας. Θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας λόγω άγχους, την πέψη και το εντερικό σας σύστημα. Συχνά οι ευαισθησίες όμως είναι ψυχοσωματικές, άρα με ηρεμία θα τις ελέγχετε και θα τις ξεπεράσετε. Θα υπάρξουν κάποια προβλήματα στην εργασία, σύγκρουση με τους εργοδότες η απογοήτευση. Μπορεί να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να εξετάσετε σε βάθος καταστάσεις δικές σας ή των ατόμων που σας περιβάλλουν. η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας. Αν είχατε κάνει καυστικά σχόλια στον χώρο της εργασίας, τότε αυτά επιστρέφουν σʼ εσάς. Αν πάλι είχατε αμελήσει τη δουλειά σας, η ανάγκη για να προλάβετε τον χαμένο χρόνο, σας δημιουργεί άγχος. Στις συζητήσεις όμως θα είστε αρκετά αγαπητοί και δεν αποκλείεται να εκφραστεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Πολύ όμορφη η συντροφικότητα που έρχεται από τους φίλους και θα ήταν καλό να αυξήσετε αυτή την περίοδο τις κοινωνικές σας επαφές. Θα υπάρξουν άτομα που στηρίζουν την δική σας πορεία, μέσα από την έμπνευση που σας παρέχουν και την ευχάριστη συντροφιά τους. Καθώς είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί αυτή την περίοδο, έχετε κατακτήσεις μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο. Αν είστε ελεύθεροι, είναι ό,τι καλύτερο για σας. Είστε αγαπητοί και κάνετε τους άλλους να ονειρεύονται να σταθούν πλάι σας. Αν έχετε κάποια ανάγκη, φίλοι θα σας συμπαρασταθούν χωρίς να το συζητήσετε. δημιουργικότητά σας ενδέχεται να μειωθεί από επιπρόσθετο άγχος και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε σε έξοδα για να το αντισταθμίσετε. Τα φλερτ δε θα λείψουν, αλλά και μην βγάλετε τώρα όλα τα παράπονά σας. Ασχοληθείτε με ένα χόμπι που δεν ολοκληρώσατε Οι αξίες σας αλλάζουν και αυτό βέβαια δεν βοηθά να είστε πάντα σταθεροί, αντίθετα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης θα φέρουν τριβές. Αν είχατε ρισκάρει πολλά, ίσως απογοητευθείτε τώρα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας για πολλούς μήνες, θα έχετε αυξημένη γοητεία και γλυκύτητα. Αλλά και θα είναι δύσκολο να σας κατανοήσουν και να αισθανθούν σιγουριά κοντά σας. Μπορείτε όμως με την έξυπνη προβολή του «εγώ» σας, να κερδίζετε έδαφος όπου σας ενδιαφέρει. Κάποιο άτομο από τον χώρο της καριέρας σας είναι δυνατόν να εμπνέεται από εσάς και να θέλει να σας προσεγγίσει. Προς στιγμήν όμως, μάλλον παρατηρεί δίχως να εκφράζεται. Αν είστε καλλιτέχνες, έχετε μία πολύ καλή και δημιουργική περίοδο.

Παράλληλα όμως, ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στον στενό σας κύκλο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν. Η ένταση δεν θα σας είναι υποφερτή πλέον στο στενό σας περιβάλλον. Θα ενδιαφερθείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας προφανώς, αν ήδη δεν έχει γίνει. Η περιποίηση θα σας βοηθήσει να αγγίξετε τον εαυτό σας με νέο τρόπο, να γίνετε πιο ζεστοί και πιο προσεγγίσιμοι, αλλά και να διατηρείτε τόνους ευγένειας και γλυκύτητας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η αγάπη σας καλεί και σας προσφέρει γαλήνη και δύναμη αυτές τις δύσκολες κατά τα άλλα ημέρες. Αγαπημένοι ανάμεσα στους φίλους, μοιραστείτε μαζί τους ιδέες και χαρείτε την έμπνευση που σας προσφέρουν. Ας είστε κοντά σε άτομα με πραότητα και γλυκύτητα, προκειμένου να αποκτήσετε κι εσείς την ηρεμία που επιδιώκετε. Θα αρέσετε και θα φανείτε πολύ γοητευτικοί, δίχως να προκαλείτε. Το ενδιαφέρον τους θα σας συγκινήσει και θα ήταν καλό να δημιουργήσετε προϋποθέσεις για μία καλύτερη ζωή αυτό το διάστημα. Σας ενδιαφέρει η γνώμη των φίλων, τους οποίους εκτιμάτε και έχετε σταθερό στήριγμα, μέσα στη ζωή.
Μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση, νεύρα και τριβές που θα σας κουράσουν. Δώστε χρόνο για ξεκούραση στις μέρες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Μελετάτε και προσέχετε τις γραπτές συμφωνίες αυτή την εποχή, για επαγγελματικούς λόγους. Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, να αποδεχτείτε πρόσκληση σε εκδηλώσεις ή να ασχοληθείτε με την τέχνη. Όλα αυτά θα σας προσφέρουν ικανοποίηση και μία εσωτερική ευεξία και γαλήνη. Αποφύγετε να μείνετε στο σπίτι, έρθετε σε επαφή με άτομα που θα προσέξουν την προσωπική σας έκφραση και θα σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις οικονομικού περιεχομένου, που ακόμη, δεν είναι η ώρα να αποδεχτείτε. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε πως έχετε ένα κρυφό θαυμαστή, που προς το παρόν όμως, δεν αποφασίζει να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του/της.

Εξακολουθεί να υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας. Δεν ευνοείστε για επενδυτικά σχέδια αυτό το διάστημα.

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφερθείτε για ανθρώπους που έχουν ήπια και ευγενική συμπεριφορά, καθώς δεν αντέχετε την μίζερη ή την αναιδή αντιμετώπιση. Θα σας δώσουν χαμόγελο, θα σας κάνουν να ανοίξετε ορίζοντες και να έχετε οπτική πέραν των προσωπικών και στενών σας ορίων. Ένα ταξίδι, αν αυτές τις μέρες είναι εφικτό, αποφέρει κέρδη και προσφέρει απολαύσεις ή μία κατάκτηση.

Θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε. .Έχετε προσπαθήσει πολλά και για πολύ καιρό. Στον τομέα της εργασίας σας θα έχετε την τάση να μην είστε ήρεμοι με τους συνεργάτες σας ή να μην συμφωνείτε με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Μην γίνετε πιο ευερέθιστοι ή νευρικοί όμως μαζί τους. Θα εκφράζεστε με έντονο παρορμητισμό, χωρίς να υπολογίζετε της επιθυμίες των άλλων. Παράλληλα, παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Κάποιος καλός φίλος ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να κάνετε σχέδια για να έχετε κέρδη στο μέλλον και να κατανοήσετε την αγάπη, την σταθερότητα και την ζεστασιά, για να τα επιδιώξετε κι εσείς στο μέλλον. Αν έχετε μία σταθερή σχέση, αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να ανακουφιστείτε από αγωνίες και να αγαπήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Χαρείτε ό,τι σας προσφέρετε, ό,τι έχετε, μάθετε να αναζητάτε απτές αποδείξεις και να είστε εστιασμένοι στα ήδη υπάρχοντα κέρδη της ζωής. Παρασκηνιακές επιθέσεις και αναποφασιστικότητα σε πρακτικά ζητήματα, σας έχουν κουράσει. Καλό είναι να μάθετε να εκφράζετε την ενέργεια και τα συναισθήματα σας δημιουργικά προς τα έξω, διαφορετικά η ενέργεια θα στραφεί προς τον εσωτερικό σας κόσμο. Τα διλήμματα κυρίως στις προσωπικές σχέσεις, είναι ένα σοβαρό θέμα αυτή την εποχή Αλλά αποφύγετε να αντιδράσετε ανοιχτά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να μην υπάρχουν τις τριβές και αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις με αισιοδοξία. Η επιφυλακτική στάση θα είναι προς όφελός σας. Θα διακρίνετε καλύτερα τι επικρατεί γύρω σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Χαρείτε την παρουσία και αγάπη που σας προσφέρουν τα άτομα που είναι απέναντί σας. Μπορεί να είναι το ταίρι σας, κι αυτό θα ήταν το ευτυχέστερο όλων, ή ένας συνεργάτης σας. Μοιραστείτε την χαρά της συνύπαρξης και των εμπειριών αυτή την εποχή. Θα έχετε ένα χέρι ζεστασιάς να σας κρατά και είναι απαραίτητο να διακρίνετε πως δεν χρειάζεται πάντα να είστε επιφυλακτικοί. Υπάρχουν πλάι σας άτομα ανιδιοτελή, καθαρά και σαφή στις προθέσεις τους. Δώσετε την ικανοποίηση που μπορείτε και θα πάρετε τα δώρα τους. Κοινωνικοποιηθείτε, σας περιμένουν πολλές και ενδιαφέρουσες στιγμές, αλλά και πολλά χαμόγελα με φως!

Ωστόσο, αγαπημένα πρόσωπα ή φίλοι σας εκνευρίζουν ακόμη μία φορά και μπορεί να αισθανθείτε πως σας προδίδουν την εμπιστοσύνη, κάτι πολύ σημαντικό για σας. Θα φανείτε σκληροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά την διεκδίκηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον φιλικό ή μέσα στις ομάδες που ίσως ανήκετε.

Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Μπορεί να απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, όμως και τις αποκαλύψεις.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Υπάρχουν άτομα που έρχονται κοντά σας αυτή την εποχή και σας προσφέρουν με την παρουσία τους εμπειρίες αναστατώνοντας την καθημερινότητα. Δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να περάσει μαζί τους στιγμές χαράς και να αγγίξει τα μικρά ή μεγάλα δώρα της παρουσίας τους. Αν μάλιστα είστε ερωτευμένοι, αυτή η εποχή συνοδεύει με όμορφες νότες κάθε σας στιγμή. Είναι καιρός να χαρείτε αυτό που είναι καθημερινό και πλάι σας, αντί να αναζητάτε διαρκώς μακρινούς στόχους. Μην βιάζεστε και μην φέρεστε με επιπολαιότητα όμως, προσέχετε και μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει. Ανοίγοντας τα φτερά σας για να κατακτήσετε μία θέση στην κοινωνία, μη ξεχνάτε το μέτρο και την ταπεινότητα. Η απάντηση σε όποια σας υπερβολή, έρχεται αυτή την περίοδο και συχνά προσπαθείτε για αποτελέσματα κατώτερα των φιλοδοξιών σας. Κατά συνέπεια, μάθετε στην λιτή και απλή συμπεριφορά, αλλά και να εργάζεστε περισσότερο για να αναγνωριστείτε, με ουσία κι όχι πομπώδη αυτό-προβολή. Επίσης, θα αναγκαστείτε να μάθετε να δέχεστε την κριτική των άλλων.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ανεκτικότητα και χαμόγελο, θα πρέπει να σας συνοδεύουν. Χαρίστε δώρα συμβολικά της αγάπης και βρείτε ένα τρόπο διασκέδασης που θα σας ικανοποιήσει. Δεν είναι δύσκολο να αφεθείτε στην στιγμή, να ξεχάσετε τις αγωνίες και να ψυχαγωγηθείτε απλά και με ευαισθησία. Θα ήταν καλό μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων. Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν! . Θα πρέπει να μάθετε να διοχετεύετε την ενέργεια σας με περισσότερη υπομονή και έλεγχο των πραγμάτων. Η βιασύνη είναι άσχημος σύμβουλος. Θα δυσκολεύστε να συγκεντρωθείτε σε κάποιο θέμα ή σκοπό, λόγω άγχους, υπερβολής και ανησυχίας. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ολοκληρώσετε τους στόχου σας. Κάνετε υπομονή, αλλά μην σταματήσετε τις προσπάθειες.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Γαληνέψτε με όμορφη ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε και θα έχετε την χαρά να κάνετε ό,τι σας ξεκουράζει. Μπορείτε να είναι μία ασχολία με την τέχνη, μπορεί να είναι η τακτοποίηση των φυτών σας, ή ένα τηλεφώνημα σε άτομα που αγαπάτε και σας ενδιαφέρουν. Επειδή ο τομέας των εσόδων σας δεν είναι σε ισορροπία, μην κάνετε έξοδα και μην υπερβάλετε σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις. Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς. Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο, προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά ενδέχεται να είναι ασυνεπές ή να έχει έλλειψη ωριμότητας. Μην αφεθείτε στις συμβουλές του.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σκεφθείτε τρόπους να διορθώσετε λάθη που έγιναν στην ερωτική σας ζωή, ενδιαφερθείτε να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας και τηλεφωνήστε σε άτομα που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους. Συναντηθείτε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Αν είστε καλλιτέχνες, αυτή η εποχή σας εμπνέει και το έργο σας έχει απήχηση. Θα γίνετε περισσότερο αγαπητοί και θα θέλουν να σας προσεγγίσουν.
Για αρκετούς μήνες, αποφύγετε συγκρούσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε συμβιβαστικοί και διαλλακτικοί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα και να μην ενταθούν τα προβλήματα. Μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές επιλογές και οδηγηθείτε σε αδιέξοδα. Μετριάστε τους τόνους και χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, για να αναγνωρίσετε τρόπους εξομάλυνσης των εντάσεων. Συμφωνίες και συνεργασίες, περνούν κρίση. Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας. Μάθετε από τις αποκαλύψεις στον γάμο ή στην συνεργασία σας και προχωρήσετε προσεκτικά στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;