Κριτική ταινίας | The Skin I Live In | Η καλύτερη ταινία του Almοdovar

Βλέποντας το casting της ταινίας παραξενεύτηκα μπορώ να πω καθώς τις ταινίες του Pedro Almodovar (Volver) τις έχω συνδυάσει με τους Penelope Cruz και Javier Bardem. Στην συγκεκριμένη όμως ταινία βλέπουμε τον Antonio Banderas στο ρόλο του Robert, αυτός είναι ένας πολύ πλούσιος και επιτυχημένος γιατρός.

Η ιστορία ξεκινάει με τον γιατρό να κάνει απαγορευμένα πειράματα πάνω στο ανθρώπινο δέρμα και να αναλύει τα αποτελέσματα σε ένα συνέδριο γιατρών. Ο Robert έχει ένα πολύ άσχημο παρελθόν καθώς έχει χάσει την γυναίκα του άλλα και την κόρη του με πολύ άσχημο τρόπο. Η γυναίκα του αυτοκτονεί ύστερα από ένα ατύχημα στο οποίο κάηκε ολοσχερώς και η κόρη του τρελαίνεται ύστερα από τον βιασμό της. Η κουβερνάντα τού είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τα πάντα, από την αγάπη της γίνεται συνεργός. Ο πρωταγωνιστής  μεταμορφώνει κατ’ εικόνα της γυναίκας του ένα άμοιρο πλάσμα και το ερωτεύεται.

Η ταινία κατά την γνώμη μου είναι ένα ακραίο ψυχολογικό θρίλερ που “παίζει” με τους αμετάβλητους όρους της ζωής όπως η μοναδικότητα του ατόμου. Μας δείχνει πως ο άνθρωπος αναζητώντας μια οικογένεια θα έκανε τα πάντα. Οι σκηνές είναι καλογυρισμένες και ανατρεπτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
33'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
4'
22 - 15
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;