Εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-17/10/11

Κριός

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, διακρίνετε τους λόγους που τους δημιουργούν και επιτρέψετε να σας στηρίξει ένα άτομο πιο ψύχραιμο από εσάς. Απαιτώντας να έχετε καλύτερη οικονομική κάλυψη, ίσως φανείτε εγωιστές. Αποδεχτείτε την πιθανότητα της απώλειας, συναισθηματικής ή υλικής, για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Δεν είναι καλή περίοδος για επενδύσεις ή δάνεια. Δημιουργήστε τις συνθήκες που θα βοηθήσουν να χαρείτε τον έρωτα και την ζωή. Αφιερώστε χρόνο για δραστηριότητες με το παιδί σας, αν είστε γονείς, ή με συντροφιά που σας θυμίζει πως είστε ακόμη παιδιά…Το χαμόγελο ας μην χαθεί από τη ζωή σας. Αφεθείτε στην χαρά και δημιουργήστε μέσα από αυτή!

Ταύρος

Τραυματικές εμπειρίες γίνονται παγίδα που σας περιορίζει και θα ήταν καλό να συναναστραφείτε ώριμα και ψύχραιμα άτομα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μέρος της χαμένης σας ισορροπίας και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Καθώς η Αφροδίτη είναι στον τομέα των σχέσεων, ενδέχεται να προσελκύσετε ένα σύντροφο που θα παρέχει ζεστασιά, αισθησιασμό και αρκετή σταθερότητα για να νιώσετε ασφάλεια και να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνετε πολύ πιεστικοί προς αυτόν. Προσοχή! Μην στραγγαλίσετε την ευκαιρία σας. Θα σας στηρίξει ένας συγγενής για να ξεκινήστε μία δραστηριότητα. Ενδέχεται να υπάρχει μεταξύ σας εγωισμός ή ανταγωνισμός, που θα συμβάλει στην επιτυχία.

Δίδυμοι

Προσοχή σε όσους θα ήθελαν να επωφεληθούν και σας ενθουσιάσουν. Θα βοηθηθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, που θέλουν να επαναφέρουν τις ισορροπίες σας. Η συναναστροφή μαζί τους, θα είναι μία ανακούφιση και μία θετική συμβολή. Ενδεχομένως θα είστε σε μία παραγωγική και δημιουργική περίοδο και η Πανσέληνος θα φωτίσει τις δυνατότητές σας. Το κοινό μπορεί να αγαπήσει το έργο σας, ή να γίνετε το επίκεντρο της συντροφιάς σας. Συζητήσεις και επικοινωνία με άτομα που διαθέτουν πνεύμα, χιούμορ και σας προσφέρουν χαρά, είναι σημαντικές αυτή την εποχή. Δημιουργήστε ένα κύκλο καλών φίλων που θα μοιράζονται μαζί σας τα όνειρά σας για το μέλλον και θα συμβάλουν με την θετική τους παρουσία στην δική σας προσπάθεια.

Καρκίνος

Καθώς είστε ευεπηρέαστοι από την Σελήνη, κάθε φάση της έχει ιδιαίτερη σημασία για σας, επομένως και αυτή τη φορά, θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με την εικόνα σας, να την προστατέψετε και να την προωθήσετε. Μην έχετε όμως εμπιστοσύνη στον χώρο της καριέρας σας. Επειδή σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε γύρω από τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, πάρετε πρωτοβουλίες. Η τόλμη και το σθένος, θα είναι στο πλευρό σας. Αξίζει να δοκιμάσετε και να προχωρήσετε στα σχέδια που έχουν για σας αξία ή υλικές απολαβές. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αλλά και τα ταλέντα σας. Στον αισθηματικό τομέα, είστε ευνοημένοι και μάλιστα μπορείτε να ζήσετε πολύ έντονες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

Λέων

Η τύχη και οι κινήσεις είναι στο χέρι σας. Ακολουθήστε το όραμά σας, ασχοληθείτε με μία γνώση, με μία ιδέα που θα μοιάζει ξένη για πολλούς γύρω σας. Αποφύγετε όμως τον δογματισμό, αν σας συγκινήσει κάποιος δάσκαλος ή μία θεωρία. Η ελευθερία είναι φιλοσοφία ζωής και δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό, μπροστά στον ενθουσιασμό που σας δημιουργεί κάποιος. Αποφασίστε ένα ταξίδι που θα είναι για σας αρχή για νέους ορίζοντες. Γνωρίστε έναν διαφορετικό πολιτισμό, ή έναν άνθρωπο που θα σας εμπλουτίσει με την διαφορετική του στάση ζωής. Στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι δύσκολο να σχεδιάσετε το μέλλον με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, είστε στην κατάλληλη στιγμή για να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Οι μέρες αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για χαρά, ένα όμορφο χόμπι, μία ενδιαφέρουσα έξοδο. Ζήστε τες όπως μπορείτε καλύτερα! Συζητήστε και συναντήστε φίλους.

Παρθένος

Καθώς δεν είναι εύκολο να αντιπαραταθείτε στις πρωτοβουλίες που παίρνουν άλλοι και επηρεάζουν την ζωή σας, αποφύγετε να αντιμετωπίζετε με ανασφάλεια τις καταστάσεις που έχουν κυρίως σχέση με τις επενδύσεις σας ή το εισόδημά σας. Φοβίες και αμφιβολίες φαίνεται να αναπτύσσονται διαρκώς και να περιορίζουν αισθητά τις επιλογές σας. Δεν είναι καλή περίοδος για να διακινδυνέψετε ένα ποσόν και δεν θα πρέπει να είστε σε μία διαρκή και έντονη ανησυχία. Μία δημιουργική ασχολία μπορεί να γίνει ένα μέσον για να ξεκουραστείτε από το άγχος, το οποίο είναι φυσικό σας χαρακτηριστικό. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον που αναπτύσσεται στον περίγυρό σας, είναι ικανό να σας τονώσει το ηθικό και να θελήσετε να το βιώσετε.

Ζυγός

Η Πανσέληνος, θα σας φέρει μπροστά στις επιλογές και θα πρέπει να κρίνετε αν όσοι σας περιβάλλουν και είναι ουσιαστικά συνοδοιπόροι σας, έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας. Κάποιοι αξίζουν πραγματικά, σας προσφέρουν το κέντρισμα που χρειάζεστε για να βγάλετε την σπίθα και να κάνετε ένα νέο άπλα στη ζωή σας. Άλλοι όμως, προβάλλουν τις αδυναμίες σας και σας δημιουργούν ανασφάλεια ή εξαρτήσεις. Μην προσκολλάστε σε άτομα που σχετίζονται μαζί σας, είτε αυτό αφορά το μόνιμο ταίρι σας, είτε ένα συνεργάτη. Διατηρήστε την αυτονομία σας. Επίσης, εκείνοι που σας αποδιοργανώνουν, είναι ενδεχομένως άτομα που λανθασμένα φέρατε στη ζωή σας ως απόρροια των αδυναμιών σας. Αντανακλούν εν ολίγοις δικές σας ανασφαλείς καταστάσεις. Καλό θα ήταν να διατηρηθεί η επαφή με όσους σας έχουν στηρίξει για να είστε συγκροτημένοι.

Σκορπιός

Θα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι, αλλά αρκετά απαιτητικοί προς το ταίρι σας, για τον λόγο αυτό, ας έχετε όρια. Αν και κτητικοί και απόλυτοι στα αισθηματικά σας, είστε ικανοί να πάρετε να και δώσετε μεγάλη χαρά! Στα οικονομικά θα υπάρχει μία σπατάλη που θα οφείλετε είτε σε γενναιοδωρία δική σας, είτε σε ανάγκες για μία καλύτερη ζωή δική σας και του συντρόφου σας. Ωστόσο, κι εδώ πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Η καθημερινότητά σας πρέπει να αλλάξει και να βρείτε ένα ενδιαφέρον που θα την γεμίζει. Θα βρεθούν άτομα που θα προσπαθήσουν να έχουν οικειότητα, αλλά αυτό δεν συνάγει με την ποιότητα πάντοτε. Για τον λόγο αυτό, η Πανσέληνος θα αναδείξει κάποιους που μπορείτε να εμπιστεύεστε, αλλά μην ενθουσιάζεστε. Κάποια άλλα άτομα που θα είναι πλάι σας αυτό το διάστημα, έχουν ιδιοτελείς προθέσεις.

Τοξότης

Όλα αυτά είναι μέρος της δικής σας προσπάθειας, καθώς και της ευχέρειας των ημερών. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις δημιουργικές σας ασχολίες. Κάνετε ένα προγραμματισμό για να έχετε ένα νέο χόμπι, ή μία νέα μαθητεία σε μία σχολή. Αν έχετε παιδιά, οι μέρες αυτές είναι γόνιμες για τη σχέση σας μαζί τους. Σε στιγμές διασκέδασης όμως, προσοχή στις κακές συνήθειες, δικές σας ή όσων σας συντροφεύουν. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, όπως και για να ρισκάρετε την μόνιμη σχέση σας για ένα εφήμερο φλερτ. Μην επιτρέπετε στο πάθος της στιγμής, να σας οδηγεί. Αν σπουδάζετε, αυτές οι μέρες είναι πολύ ευνοϊκές για θέματα γνώσης. Αν έχετε ένα νομικό θέμα, επίσης προσπαθήστε να το επιλύσετε τώρα.

Αιγόκερως

Μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, αντιπαλεύουν δύο άτομα, το ένα με φοβίες και ανασφάλειες που σας κουράζει και το άλλο με την δυνατότητα να σας παρέχει συντροφιά και ζεστασιά. Αν δεν μπορείτε να κυριαρχήσετε, θα σας κουράζει το περιβάλλον του σπιτιού σας. Επομένως, θα είναι δύσκολο να σας δημιουργηθεί ο χώρος ανάπαυλας που τόσο σας είναι απαραίτητος. Προσπαθήστε να θέσετε όρια και νέες βάσεις με τους οικείους σας. Ασχοληθείτε με τους δικούς σας φόβους και τη δική σας ανασφάλεια. Καθώς δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε τις αδυναμίες αυτές, επιδιώξτε παρά ταύτα, να κάνετε μία νέα αρχή και να ανακαλύψετε πρώτα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Η ζωή σας κυλά με πολλές εναλλαγές, αλλά δεν είστε από τα άτομα που ξαφνιάζονται εύκολα. Κατακτήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, οργανώστε από κοινού μία δραστηριότητα, τολμήστε να παρακινήσετε ένα συνεργάτη για να ολοκληρωθεί το έργο για το οποίο είστε μαζί. Ένα ταξίδι στη γνώση, ή ένα ταξίδι για εμπορικούς λόγους, θα είναι αποδοτικό αυτή την περίοδο. Μάλιστα, αν βρείτε ομοϊδεάτες, θα αισθανθείτε ικανοποίηση. Αν υπάρχει ένα νομικό ζήτημα που σας απασχολεί, ρυθμίζεται πιο εύκολα αυτές τις μέρες (ανάλογα φυσικά με τα προγνωστικά σας συστήματα και τον ατομικό χάρτη). Στις επαφές που έχετε με άτομα που σας ενδιαφέρουν, αποφύγετε όσους είναι με εμμονές αλλά και την ιδιοτέλεια στον λόγο.

Ιχθείς

Θα σας βοηθήσει να κάνετε μία ρύθμιση καλύτερα στο εισόδημά σας. Καθώς άλλοι καθορίζουν τις συνθήκες που αφορούν τα χρήματα που κερδίζετε, μην δείξετε αδυναμία και φόβο. Αντίθετα, προσπαθήστε να είστε αρκετά δεκτικοί, αρκετά συνεννοήσιμοι και ευέλικτοι, προκειμένου να κρίνετε πώς θα διαπραγματευθείτε. Θα υπάρχουν άνθρωποι που ίσως επιδιώξουν να σας χειραγωγήσουν, βασισμένοι στην ανασφάλειά σας Για τον λόγο αυτό, μην τους επιτρέψετε να καταλάβουν τους φόβους σας. Αντίθετα, ας είστε επιμελείς στη δουλειά σας, μπορείτε να κάνετε ένα δημιουργικό έργο και να είστε συμπαθής. Θα ήταν καλό να αφήσετε κατά μέρος την φυσική σας συστολή ή απαισιοδοξία, γιατί η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί και θα είστε σύντομα ικανοποιημένοι.

[από τη Λίλιαν Σίμου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;