MTV VMA 2011 | Η Gaga έγινε Gago!

Ανατρεπτική ήταν χτες η Lady Gaga στα βραβεία MTV VMA, κάνοντας πάλι τη διαφορά με την εμφάνισή της. Πέρυσι είχε εμφανιστεί με το φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με ωμό κρέας, φέτος είπε να εμφανιστεί ως…Joe Calderone.

Όπως μας είχε προϊδεάσει στο τελευταίο της βιντεοκλίπ “You and I”, έχει ένα αντρικό alter ego, στο οποίο έχει δώσει όνομα, αλλά και τη δική του ιστορία. Ο Joe λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή να μας πει για τη Lady Gaga που τον παράτησε και μετά από έναν θεατρικό μονόλογο, τραγούδησε και το νέο της single. Εννοείται και στο Twitter έγινε trending topic to “Gago” το νέο όνομα πλέον της Lady Gaga. Κάποια στιγμή έδωσε βραβείο στη Britney, της έκανε τα γλυκά μάτια, την πλησίασε να τη φιλήσει, αλλά η Britney αρνήθηκε, λέγοντας πως το έχει ξανακάνει (βλ. φιλί με Madonna).

Το ακόμα καλύτερο ήταν ότι η Lady Gaga κέρδισε το Best Female Video και ανέβηκε στη σκηνή ως Joe για να το παραλάβει! Και υπάρχει και ακόμα καλύτερο αυτού. Ο Joe Calderone απέκτησε ήδη μεγάλο κοινό, αλλά ΚΑΙ προτάσεις γάμου! Σκέψου το Lady Gaga, μήπως να τον καθιέρωνες; 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;