Βάσεις 2011 | Σχετικά με το 10% ...

Είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν στο 10%, όμως κρίνοντας από τα mails που μας στέλνετε, αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μία σύγχυση.

Καταρχάς. Φέτος, σύμφωνα με όλα τα ως τώρα δεδομένα, είναι η τελευταία χρονιά. Μέχρι φέτος, δινόταν ένας αριθμός θέσεων, ίσος με το 10% των θέσεων εισαγωγής σε κάθε τμήμα, τον οποίον διεκδικούσαν υποψήφιοι που είχαν δώσει πανελλήνιες μέχρι και πριν 2 έτη. Στόχος της κατάργησης, «η ίση μεταχείριση με πανελλαδικές εξετάσεις επί των ίδιων θεμάτων όλων των υποψηφίων».

Η βάση του 10% ρυθμίζεται εντελώς διαφορετικά από την κανονική βάση εισαγωγής. Αντιλαμβανόμαστε, πως αυτό γίνεται αφού πρόκειται για διαφορετικό αριθμό υποψηφίων, που θα καλύψουν διαφορετικό αριθμό θέσεων εισαγωγής και οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε εντελώς διαφορετικά θέματα!

Οι βάσεις του 10% ανακοινώνονται την ίδια μέρα με τις υπόλοιπες. Αν κάποιος καταθέσει μηχανογραφικό για 10% δεν διαγράφεται από την τρέχουσα σχολή του. Η διαδικασία αυτή, πραγματοποιείται κατά την ανακοίνωση της εισαγωγής του στη νέα σχολή…

Επόμενο (και τελευταίο ραντεβού) για τις βάσεις 2011, στις 29 Αυγούστου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;