Βάσεις 2011 | Θα ανακοινωθούν νωρίτερα! [updated]

Είναι γνωστό πως φέτος οι Πανελλήνιες 2011 ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από ποτέ. Επίσης, το ίδιο συνέβη και με το Μηχανογραφικό 2011, του οποίου οι δηλώσεις μπορούμε να πούμε πως έληξαν στις 5/7, εφόσον μέχρι τότε μπορούσαν να γίνουν οι διορθώσεις από τις ειδικές κατηγορίες. Αν το δούμε λογικά το θέμα, τότε και οι βάσεις 2011 θα πρέπει να ανακοινωθούν πιο σύντομα από τις προηγούμενες χρονιές.

Πέραν όμως από τις προβλέψεις μας, στέλεχος του Υπ. Παιδείας δήλωσε το εξής:

Οι βάσεις εισαγωγής δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια

Εμείς το έχουμε σχεδόν σίγουρο αυτό. Πέρυσι, είχαμε ανακοίνωση των βάσεων στις 25 Αυγούστου, φέτος τις περιμένουμε το νωρίτερο 15 Αυγούστου. Μην ξεχνάτε πως όσοι ευελπιστούν να περάσουν σε σχολή μακρυά από την κατοικία διαμονής τους, θα πρέπει με την ανακοίνωση των βάσεων (ή λίγο αργότερα) να ξεκινήσουν να ψάχνουν και για νέα κατοικία διαμονής. Η οικονομική κρίση παίζει και αυτή το ρόλο της.

Όπως και να έχει, εύχομαι σε όλους καλή τύχη με την ανακοίνωση των βάσεων και υπομονή, περίπου ένας μήνας και κάτι έμεινε για αυτή! Προς το παρόν, χαρείτε τις καλοκαιρινές διακοπές σας! 😉

Update: Η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει μέσα στο επόμενο 10ήμερο, σύμφωνα με σημερινή τηλεοπτική δήλωση της υφυπουργού Παιδείας, Εύης Χριστοφιλοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;