Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις»
«Είχα άψογες σχέσεις με την Μαρία Μπακοδήμου» είπε μεταξύ άλλων η Στέλλα Μιζεράκη.

Σήμερα Πέμπτη (13/7) η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζε το «Power of Love», το ριάλιτι μέσα από το οποίο έγινε αρχικά γνωστή στο ευρύ κοινό η Στέλλα Μιζεράκη.

«Μου άρεσε από μικρή που ήμουν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πιο ενεργά με την υποκριτική. Έχω κάνει κάποια σεμινάρια με τον κύριο Όμηρο, όταν κάναμε και την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” που δεν έχει βγει ακόμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκε, εγώ την έχω δει όλη. Από τον κύριο Ευστρατιάδη εξαρτάται αν θα βγει.

Απέρριψα τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω» είπε η Στέλλα Μιζεράκη και πρόσθεσε:

«Έχω άψογες σχέσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου. Στο παιχνίδι ήταν σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί της».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;