Είναι γνωστό πως η φέτα έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όλοι οι τουρίστες, όταν έρχονται στη χώρα μας, θα παραγγείλουν σε κάποια ταβέρνα χωριάτικη με φέτα ή θα την παραγγείλουν στο τραπέζι. Τώρα, οι New York Times έρχονται να γράψουν το εγκώμιό της!
Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα New York Times, δημοσιεύοντας μία συνταγή για να την κάνεις ακόμα πιο γευστική, υποστηρίζει ότι:
«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα»
Everything’s better with feta. https://t.co/gC5dQRjFn1 pic.twitter.com/EhCn0xr1Vb
— The New York Times (@nytimes) August 27, 2022
Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.
Η Slagle σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα από το δημοφιλές τυρί, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.
Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη και θα σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το τυρί αυτό!
Δες επίσης:
- Δανία: Έχασε τη μάχη της «φέτας» – Παραβίασε τους ευρωπαϊκούς κανόνες
- Το πρώτο βερνίκι νυχιών που μυρίζει…. τυρί!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Οικονομικά
Πλήρης Απασχόληση
13-05-2024
Άγιος Δημήτριος Αττικής
Χωρίς κατηγορία
Όλοι οι τύποι εργασίας
21-03-2024
Θεσσαλονικη