Κριτική ταινίας | Moneyball | Η καλύτερη ταινία του Brad Pitt

Ο Brad Pitt (Troy) επιστρέφει με μια ταινία βασισμένη στο Baseball  και την αληθινή ιστορία των Oakland Athletics. Στο Moneyball o Brad υποδύεται τον Billy Beane τον γνωστό και επιτυχημένο προπονητή τους. H ταινία, μας πάει πίσω στο       2001 όπου η ομάδα αναγκάστηκε να διώξει τους πολύ καλά πληρωμένους παίχτες.

Ο Billy γνωρίζει τον Peter Brand, έναν φιλόδοξο οικονομολόγο, που με βάση ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή μπορούσε με τα νούμερα να δει πιο πέρα απο ότι εβλεπε ο Billy. Τον οικονομολόγο υποδύεται ο Jonah Hill (Forgetting Sarah Marshall) του οποίου η ερμηνεία είναι εντυπωσιακή. Ο δρόμος από την αποτυχία στην επιτυχία είναι μακρύς αλλά αυτή με την βοήθεια των αριθμών δεν θα αργήσει να έρθει.

Μια ταινία γυρισμένη στην εντέλεια με τον Johan να παίζει άλλη μια φορά φανταστικά και να αποδεικνύει ότι του αξίζουν και πιο σοβαροί ρόλοι. Είναι μια ταινία που περιέχει πολλά νοήματα ζωής κατά την γνώμη μου. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτό το σενάριο Αμερικανικής επιτυχίας και σας προτείνω να την δείτε.

Πρόβλεψη που μου επιτρέπει αυτό το πολύ ωραίο έργο είναι ο Jonah Hill υποψήφιος για όσκαρ συμπρωταγωνιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;