Netflix: 4 ταινίες που θα σε συγκινήσουν σίγουρα
Με αυτές τις ταινίες του Netflix η συγκίνηση είναι δεδομένη.

Το Netflix ως πλατφόρμα προσφέρει πληθώρα σειρών και ταινιών, οι οποίες ικανοποιούν όλα τα γούστα. Και δεδομένου ότι μερικές φορές δε θέλουμε να γελάσουμε, αλλά να συγκινηθούμε και -γιατί όχι- να κλάψουμε, πρέπει να γνωρίζεις ότι το Netflix έχει μερικές ταινίες που το κλάμα είναι εγγύηση.

Αν ψάχνεις μία κοινωνική ταινία, που θα ταρακουνήσει τον εσωτερικό σου κόσμο και θα σε κάνει να δακρύσει, τότε συνέχισε να διαβάζεις και σίγουρα θα βρεις κάτι.

Ας δούμε τις συγκεκριμένες ταινίες παρακάτω!

1. Το θαύμα στο κελί 7

Η τουρκική ταινία “Το θαύμα στο κελί 7” ήρθε στο ελληνικό Netflix καταφέρνοντας να το κερδίσει κατευθείαν. Η ταινία που πρόκειται για remake μίας δημοφιλούς, ομώνυμης κορεάτικης ταινίας ακολουθεί τη ζωή ενός πατέρα με νοητική στέρηση, ο οποίος αποχωρίζεται την κόρη του και καταλήγει στη φυλακή, κατηγορούμενος για το φόνο του παιδιού ενός αξιωματικού. Τώρα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του για ένα έγκλημα που δε διέπραξε ποτέ.

2.18 δώρα

Η ταινία “18 δώρα” είναι μία ιταλική ταινία που κυκλοφόρησε την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας και έκτοτε έχει παραμείνει στο ελληνικό top 10 των ταινιών του Netflix για παραπάνω από μία εβδομάδα. Στην ταινία μία ‘εγκυος μητέρα που πάσχει από καρκίνο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο αφήνει στην αγέννητη κόρη της 18 συγκινητικά δ’ωρα- ‘ενα για κάθε μέρα των γενεθλίων της μέχρι της στιγμή της ενηλικίωσης. Μία αρκετά συγκινητική ιστορία για την απώλειας και αγάπη μιας μητέρας προς το παιδί της.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1