Άγγελος Χαρίτος: Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα
Άγγελος Χαρίτος: αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας για τα αίτια θανάτου.

Ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος, βρέθηκε σήμερα νεκρός από τις αρχές σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Καράκας.

Ήταν 55 ετών και φαίνεται να απεβίωσε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για την εξακρίβωση των αιτιών θανάτου.

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Βενεζουέλας, ο πρόξενος συνοδευόταν από δύο γυναίκες, οι οποίες κατέθεσαν στις αρχές ότι «έπεσε για ύπνο, ύστερα, από κατανάλωση αλκοόλ γιατί αισθανόταν πόνους στο στήθος. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα μετά από πρόσφατη καρδιακή προσβολή».

Ο Άγγελος Χαρίτος έπεσε για ύπνο στο δωμάτιο του 17ου ορόφου του ξενοδοχείου του Καράκας γιατί αισθανόταν πόνους. Οι δύο γυναίκες που τον συνόδευαν, μετά από προσπάθειες να τον ξυπνήσουν, κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου, η οποία διαπίστωσε και το θάνατό του. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου η ελληνορθόδοξη κοινότητας της Βενεζουέλας ανέφερε τη πραγματοποίηση αγρυπνίας στη μνήμη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;