Survivor 2024: Ηττημένη από τη μονομαχία η Δώρα Νικολή - Δεν υπήρξε αποχώρηση
Υποψήφιοι ήταν οι Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Ντάνιελ Νούρκα.

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που τελείωσε χθες (16/5) για το Survivor 2024 ήταν χωρίς αποχώρηση. Αλλά μονομαχία έγινε και η Δώρα Νικολή που ηττήθηκε, είναι με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

Ύστερα από τέσσερις αγώνες για την ασυλία στο Survivor 2024 μαζί με τους παίκτες του τουρκικού All Star, Κόκκινοι και Μπλε έπαιξαν μόνοι τους για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ένας αγώνας που είχε και ένταση, αφού ο Φάνης Μπολέτσης αποφάσισε να αγωνιστεί παρά το διάστρεμμα στον αστράγαλο και επειδή ο Γιώργος Γκιουλέκας αποφάσισε να τον ματσάρει, οι δυο τους είχαν ένα beef.

Ο Φάνης Μπολέτσης ενοχλήθηκε γιατί σε αγώνα που ήταν τραυματίας ο Γιώργος Γκιουλέκας είχε ενοχληθεί γιατί τον είχε διαλέξει για run, θεωρώντας ότι δεν σέβεται τον τραυματισμό του.

Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και άκουσαν μηνύματα από τους συγγενείς τους, με τη γιαγιά του Σταμάτη να κλέβει την παράσταση και τον παίκτη να συγκινείται.

Και ήρθε η ώρα για τη μονομαχία, αλλά χωρίς αποχώρηση. Όπως είχε ανακοινώσει από την αρχή της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός, παίκτες θα ψηφιστούν κανονικά, θα μονομαχήσουν αλλά όποιος χάσει, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία, στην επόμενη μονομαχία.

Υποψήφιοι ήταν οι Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Ντάνιελ Νούρκα.

Η Δώρα Νικολή αντιμετώπισε στο πρώτο run τον Χριστόφορο Ταξίδη και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους τον Ντάνιελ Ντούρκα. Οι δυο Κόκκινοι επικράτησαν εύκολα και «κλείδωσαν» την παραμονή τους στο Survivor 2024.

Έτσι, η τελική μονομαχία ήταν αυτή ανάμεσα στη Δώρα Νικολή και τον Ντάνιελ Νούρκα. Ο δεύτερος βρήκε πιο εύκολα το στόχο και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-0.

Η ηττημένη Δώρα, πάντως, δεν αποχωρεί από το Survivor 2024. Θα έχει ακόμη μια ευκαιρία, στην επόμενη μονομαχία. Έως τότε, θα παίζει κανονικά, θα μπορεί να ψηφίζει αλλά όχι να ψηφίζεται.

«Δώρα, δεν τα κατάφερες απόψε αλλά είπαμε πως αυτές τις δυο εβδομάδες δεν αποχωρεί κανένας. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά είσαι με το ένα πόδι εκτός Survivor. Θα περιμένουμε, λοιπόν, την μονομαχία της επόμενης εβδομάδας και ο παίκτης που δεν θα τα καταφέρει, θα αναμετρηθεί μαζί σου. Ένας από τους δύο θα τα καταφέρει και θα συνεχίσει στο Survivor. Θα έχεις δηλαδή μια δεύτερη ευκαιρία» της είπε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;