Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Είναι σε διαφορετικές φάσεις στον γάμο τους
Δημοσιεύματα επιμένουν ότι το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να βρίσκονται σε «δύο διαφορετικές φάσεις» στον γάμο τους εν μέσω φημών ότι οδεύουν προς διαζύγιο.

«Η Τζεν και ο Μπεν έχουν προβλήματα στον γάμο τους», δήλωσε μια πηγή στο Us Weekly την Πέμπτη (16/05). «Άρχισαν να έχουν προβλήματα πριν από μερικούς μήνες, καθώς η Τζεν είχε αρχίσει να αυξάνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της».

Σύμφωνα με την πηγή, η τραγουδίστρια είναι «πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά» καθώς πρόκειται να ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία «This is Me … Now: A Love Story» στο Ορλάντο της Φλόριντα, τον επόμενο μήνα.

«Είναι σε δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις τις περισσότερες φορές», πρόσθεσε η πηγή.

Ενώ η 54χρονη τραγουδίστρια εθεάθη πρόσφατα να ψάχνει για σπίτι στο Λος Άντζελες, όμως μια πηγή επέμεινε ότι απλώς έψαχνε για ένα επενδυτικό ακίνητο.

Ωστόσο, μια άλλη πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι ο 51χρονος ηθοποιός ζούσε σε ξεχωριστό σπίτι από τη σύζυγό του.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι το διάσημο ζευγάρι δεν είναι ακόμα έτοιμο να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς μια πηγή τόνισε ότι εργάζονται για τον γάμο τους. Σύμφωνα με το InTouch, ο Άφλεκ και η Λόπεζ κάνουν επίσης θεραπεία για ζευγάρια.

«Ο Μπεν πιστεύει στη θεραπεία, μέχρι ενός σημείου, και είναι πρόθυμος να είναι καλός και να συμμετέχει με ανοιχτό μυαλό, παρόλο που μισεί την όλη ταπεινωτική διαδικασία», δήλωσαν στο πρακτορείο άτομα με γνώση για το ζευγάρι. «Δεν πρόκειται ποτέ να μετρήσει την επιτυχία αυτού του γάμου από το τι συμβαίνει στο γραφείο του ψυχολόγου. Έχει επίσης μεγαλύτερη ανοχή στις συγκρούσεις και στο να πρέπει να παλέψει για να πετύχει το δικό του σε σχέση με τον μέσο άνδρα».

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τον Άφλεκ για περισσότερα από 10 χρόνια και ότι «όλα είναι ένας καυγάς» μεταξύ του ίδιου και της ποπ σταρ.

Την Πέμπτη, ο Άφλεκ εθεάθη σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six να φεύγει από μια γειτονιά του Μπρέντγουντ, καθώς το TMZ ανέφερε ότι έμενε σε ένα σπίτι κοντά.

Ο ηθοποιός φέρεται να μένει στο σπίτι στο Μπρέντγουντ – το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ – για την «τελευταία εβδομάδα περίπου».

Η Λόπεζ και ο σύζυγός της δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί τις τελευταίες 47 ημέρες, καθώς η τραγουδίστρια παρέστη μόνη της το Met Gala 2024 πριν από κάποιες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;