Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε το νέο του τραγούδι με βίντεο που δείχνει τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Δείτε τη δημοσίευση που έκανε o Χρήστος Μάστορας
@xmastoras_official 💙….. #comingsoon #melisses #monaxikikardia #melissestheband #greektiktok #greeksongs #greekmusic #panikrecords #fyp #foryou ♬ Μοναχική Καρδιά – XMastoras

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε αδημοσίευτες φωτογραφίες και βίντεό του, μεταξύ των οποίων και στιγμιότυπα της συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο TikTok.

Με το συγκεκριμένο βίντεο, ο καλλιτέχνης,  Χρήστος Μάστορας, έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό μέρος από το νέο τραγούδι που έχουν ετοιμάσει οι ΜΕΛΙSSES, το οποίο έχει τίτλο «Μοναχική Καρδιά» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε λίγες ημέρες.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε, ακούγονται οι παρακάτω στίχοι: «Πόσο βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα, να σβήνουμε τα λάθη με άλλα λάθη, να μπλέκουμε για πράγματα ανόητα, δεν είναι αγάπη αυτό που σου έχουν μάθει».

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM, είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα, εδώ και δύο χρόνια. Σε παλαιότερες δηλώσεις της για τον σύντροφό της, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι ερωτευμένη, στις αρχές με τον Χρήστο κοιμόμουν 2 ώρες και ένιωθα ότι έχω κοιμηθεί 20 ώρες. Ήμουν τόσο τραλαλό. Πετούσα. Έτρωγα μια φορά την ημέρα και ένιωθα γεμάτη. Ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;