Λένα Δροσάκη: «Το αποτέλεσμα του metoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα»
Λένα Δροσάκη: «Κατά τη διάρκεια του metoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου λόγω φόβου» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν η Λένα Δροσάκη. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo στην Ελλάδα, αλλά και για τη διαχείριση του διαζυγίου της, σε σχέση με το γιο της.

«Το αποτέλεσμα του metoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το καλό είναι ότι ο κόσμος άρχισε να μιλάει. Μετά τις καταγγελίες για το metoo και εφόσον έρθει μια καλή τιμωρία, ίσως αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές. Όλες οι στιγμές που πέρασα ήταν δύσκολες. Κατά τη διάρκεια του metoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου λόγω φόβου.

Αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που ήρθαν και με στήριξαν. Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Ο γιος μου είναι το στήριγμά μου στη ζωή μου», είπε η Λένα Δροσάκη.

Για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για το πώς το διαχειρίζεται σε σχέση με τον γιο της: «Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;