Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι απάτη - Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου»
Σε μια καταγγελία, μέσω social media, προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το απόγευμα της Πέμπτης (16/5).

Σε μια καταγγελία, μέσω social media, προχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το απόγευμα της Πέμπτης (16/5). Κι αυτό μιας και ο αγαπημένος τραγουδοποιός θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους πως κάποιος προσποιείται ότι είναι εκείνος προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα με συνομιλία που είχε ο… δήθεν Μιχάλης Χατζηγιάννης σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Απάτη! Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

«Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές».

«Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ» καταλήγει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;