Θεσσαλονίκη: 36χρονος καταδικάστηκε επειδή κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο
Η συμβίωση του γαμπρού με τα πεθερικά φαίνεται πως ήταν γεμάτη εντάσεις το τελευταίο διάστημα με συχνούς καυγάδες και καθημερινές προστριβές.

Ένας 36χρονος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή, καθώς κατηγορείται ότι κλείδωσε την πεθερά του σε υπόγειο γκαράζ.

Η ίδια μίλησε στο Mega και μεταξύ άλλων είπε: «Με το κλειδί μου μπήκα στο υπόγειο. Μετά από λίγο αυτός κλώτσησε την πόρτα και φώναζε».

«Πήρε το κλειδί, κλείδωσε και φώναζε “θα ψοφήσεις εδώ μέσα, τώρα θα δεις τι θα πάθεις”. Μετά άκουσα την εξωτερική πόρτα του σπιτιού που την έκλεισε με δύναμη από τα νεύρα του», είπε η πεθερά του 36χρονου.

«Ο σύζυγος μου ήταν επάνω στο διαμέρισμα. Χτυπούσα για 20 λεπτά την πόρτα του υπογείου, μέχρι που με αναζήτησε ο σύζυγος μου, με βρήκε και μου άνοιξε με άλλο κλειδί. Δεν είχα μαζί μου κινητό. Φοβήθηκα πάρα πολύ», πρόσθεσε η 55χρονη.

«Άργησε να επιστρέψει η σύζυγός μου. Άνοιξα την πόρτα και άκουσα να χτυπάει την ξύλινη πόρτα του υπογείου. Πήγα κάτω να την βρω και έλεγε μου πήρε τα κλειδιά. Η γυναίκα μου ήταν άσπρη, νομίζαμε θα μας μείνει στα χέρια όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα», είπε ο σύζυγός της.

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του 36χρονου

«Εφηύραν αυτή τη διαδικασία, πως δήθεν έκλεισε την πεθερά του στο υπόγειο προκειμένου να δημιουργήσουν μία αφορμή για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα», είπε από τη μεριά του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Από την ώρα που η κόρη μου έπιασε δουλειά ο γαμπρός μου είχε σοβαρό πρόβλημα και θεωρούσε ότι η γυναίκα μου την επηρεάζει. Ο γαμπρός μου έμενε στο υπόγειο μόνος του. Φοβόταν να μείνει η κόρη μου με το παιδί μαζί του γιατί κάνει φασαρία», είπε ο πεθερός του δράστη.

«Ήταν σε κατάσταση πανικού. Δε μπορούσε να συνέλθει όλο το βράδυ, έχει προβλήματα υγείας και παθαίνει κρίση πανικού. Ο καρδιολόγος της είπε να πάρει ηρεμιστικό», συμπλήρωσε.

Η συμβίωση του γαμπρού με τα πεθερικά φαίνεται πως ήταν γεμάτη εντάσεις το τελευταίο διάστημα με συχνούς καυγάδες και καθημερινές προστριβές.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;