Καλλιόπη Χάσκα: «Είχα δασκάλα μου τη Μαρίνα Σάττι»
Η Καλλιόπη Χάσκα, που φέτος είδαμε να συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», μίλησε για τη ζωή και τις σπουδές της στη μουσική, τον χορό και την υποκριτική.

 

 

 

 

 

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) η Καλλιόπη Χάσκα. Η ηθοποιός, που φέτος είδαμε να συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», μίλησε για τη ζωή και τις σπουδές της στη μουσική, τον χορό και την υποκριτική.

«Ξεκίνησα μουσική και χορό και μετά ήρθα στην Αθήνα και τα σπούδασα. Κατόπιν έκανα μια παράσταση τυχαία και λέω: αυτό είναι, η υποκριτική. Έτσι πήγα στο Μπέρκλεϊ κι έκανα υποκριτική. Πριν φύγω στο Μπέρκλεϊ είχα καθηγήτρια την Μαρίνα Σάττι. Ήμουν του διαβάσματος, μου άρεσε πολύ το σχολείο. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με τις Τέχνες. Έχω μια βεβαιότητα ότι θα έρθουν τα σωστά πράγματα», ανέφερε αρχικά η Καλλιόπη Χάσκα.

«Το έψαξα μόνη μου για τις σπουδές στην Αμερική. Προετοιμάστηκα, έδωσα μια ακρόαση και πήρα την υποτροφία. Η μαμά μου είναι πανεπιστημιακός, αλλά έχει μεγάλη αγάπη για την Τέχνη. Αυτή μου έδωσε όλα τα ερεθίσματα. Έτσι το να φθάσει να πάρει κάποιος την υποτροφία, δεν είναι τυχαίο. Πήγαινα και σε μαθήματα και είχα και εκπαίδευση κι από το σπίτι μου», συμπληρώνει η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην συμμετοχή της στη σειρά «Η Μάγισσα» και πώς αυτή προέκυψε, η Καλλιόπη Χάσκα, είπε: «Ήμουν στην Αμερική και θα επέστρεφα. Έστειλα βιογραφικό σε όλους τους Casting Directors στην Ελλάδα λέγοντας την φράση: πιστεύω ότι θα ταίριαζα στην δουλειά που ετοιμάζετε».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;