First Dates: Άφωνη η 75χρονη με την πρόταση γάμου του 78χρονου συνοδού της
First Dates: Το ραντεβού του Γιάννη και της Νίτσας εξελίχθηκε απρόσμενα καλά!

 

Ο έρωτας και η συντροφικότητα φαίνεται πως δεν κοιτούν ηλικία στο First Dates, καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/5) ήρθαν για να τα αναζητήσουν ο 78χρονος Γιάννης και η 75χρονη Νίτσα.  Ο Γιάννης και η Νίτσα βγήκαν το πρώτο ραντεβού στα «τυφλά» στο εστιατόριο του First Dates με το ραντεβού να πηγαίνει τόσο καλά, που ο Γιάννης έκανε… πρόταση γάμου στη Νίτσα!

Ο Γιάννης συνεννοήθηκε κρυφά με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, όσο η Νίτσα βρισκόταν για λίγο στην τουαλέτα, αποφασίζοντας να την ξαφνιάσει προτείνοντάς την να τον παντρευτεί!

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε χαρακτηριστικά ο 78χρονος Γιάννης αφήνοντας άναυδη τη Νίτσα.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» απάντησε η Νίτσα γελώντας και έχοντας ήδη δει τον Γιάννη να μιλάει με την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο τραπέζι.

«Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» παραδέχθηκε η γλυκιά διαγωνιζόμενη στην κάμερα του First Dates.

Μάλιστα, την πρόταση διέκοψε το γλυκό, και αφού το υποψήφιο ζευγάρι το απόλαυσε, ο Γιάννης επέμεινε στην πρόταση ζητώντας να ακούσει το «ναι» της Νίτσας. Φυσικά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates περίμεναν να μάθουν την έκβαση του ραντεβού, ενώ λίγο αργότερα όλοι πλησίασαν στο τραπέζι με τον Γιάννη να λέει «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το «ναι», το έχουμε βέβαια».

Τότε, οι σαμπάνιες άνοιξαν και το τραπέζι ήταν κερασμένο από το εστιατόριο λόγω αυτής της απροσδόκητης κίνησης!

Φυσικά, το ραντεβού «τράβηξε» τα βλέμματα του X με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή τόσο για το ραντεβού και τις ατάκες που περιελάμβανε όσο και για την ομοιότητα του κ. Γιάννη με τον Κώστα Βουτσά και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
14'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;