Κασσελάλης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον 13χρονο και τους γονείς του μετά την φραστική ομοφοβική επίθεση
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ήρθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον 13χρονο μετά την φραστική ομοφοβική επίθεση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πέρασε, τελικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασελάκης, με τον 13χρονο και τους γονείς του, μετά την ομοφοβική επίθεση του παιδιού κατά του ίδιου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου, με τον 13χρονο που έκανε το ομοφοβικό σχόλιο σε βάρος του σε επίσκεψή του στον Βόλο. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και με τους γονείς του παιδιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία διήρκεσε 20 λεπτά και το παιδί και οι γονείς ζήτησαν συγγνώμη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τούς ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα και ο μικρός ζήτησε να τον ξεναγήσει στη Βουλή.

Να σημειωθεί πως ο ανήλικος προσήχθη από την αστυνομία μετά την ομοφοβική φραστική επίθεση, αλλά ο κ. Κασελλάκης δεν υπέβαλε μήνυση.

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, κάποιος από μακριά τον αποκάλεσε «π…», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ψύχραιμος: «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», προσθέτοντας ότι η ομοφοβία:

«Είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;