MasterChef 2024 - Μάριος: «Ο Γιάννης είναι λίγο παράξενος χαρακτήρας - Παίζει στρατηγικά»
Μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2024 ο Μάριος σχολίασε μεταξύ άλλων τη συμπεριφορά του Γιάννη.

Την Παρασκευή (10/5) ο Μάριος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το  MasterChef 2024 μένοντας εκτός τελικού τοπ 9. Το πρωί της Δευτέρας (13/5) ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού μίλησε στο «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό, ενώ σχολίασε και τη συμπεριφορά ίσως του πιο πολυσυζητημένου και αμφιλεγόμενου παίκτη του φετινού διαγωνισμού, του Γιάννη.

«Δεν περίμενα να φύγω από το MasterChef. Πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω πιο μακριά. Ήταν μια άτυχη μέρα. Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Την ημέρα της αποχώρησης δε με βοήθησε το ένστικτό μου», είπε ο Μάριος τουπου θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την αποχώρησή του.

Ακόμη, ο πρώην παίκτης του MasterChef 2024 σχολίασε και τη συμπεριφορά του Γιάννη, ο οποίος όταν είδε πως ο καλεσμένος σεφ βαθμολόγησε το πιάτο του Μάριου με 4 γύρισε προς τον εξώστη και έβγαλε γλώσσα λέγοντας στη συνέχεια: «Κάρμα is a bit@@».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Γιάννη. Είναι λίγο παράξενος χαρακτήρας. Σίγουρα παίζει και στρατηγικά γιατί είναι ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να φτάσουν μακριά» είπε ο Μάριος σχολιάζοντας τον Γιάννη και τη συμπεριφορά του γενικότερα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;