Eurovision 2024: «Σφαγή» μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Ισραήλ μετά το χασμουρητό της Σάττι
Eurovision 2024: Μετά το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι, οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Ισραήλ φαίνεται να ήρθαν σε σύγκρουση

Ιδιαίτερα τεταμένο φαίνεται να ήταν το κλίμα ανάμεσα στην ελληνική και την ισραηλινή αποστολή στην Eurovision 2024, μετά και το περιστατικό με το χασμουρητό της Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Eden Golan στη συνέντευξη Τύπου του Β’ Ημιτελικού.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό,» μετά το περιστατικό που πήρε μεγάλη διάσταση με το βίντεο να γίνεται viral στα social media, δημιουργήθηκε μια έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Μάλιστα, αυτή η αντιπαράθεση έκανε την EBU να αποφασίσει να μεταφέρει τα καμαρίνια του Ισραήλ μακριά από τα καμαρίνια της Ελλάδα.

Αρχικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε για το περιστατικό:

«Ακόμα και κουρασμένη να είναι που δεν είναι, ακόμα και να νυστάζει που δεν νυστάζει, είναι αγένεια όχι προς το Ισραήλ, γενικότερα για τον θεσμό. Δεν μπορείς να πας και να χασμουριέσαι όταν μιλάνε οι άλλοι. Είναι αγένεια!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε και αποκάλυψε:

«Τα καμαρίνια της Μαρίνας Σάττι και της Ισραηλινής στον ημιτελικό μαθαίνω ότι ήταν δίπλα δίπλα. Μετά το περιστατικό, που μαθαίνω ότι σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, έγιναν πολλά μαναφούκια εκεί, το καμαρίνι της Ισραηλινής απομακρύνθηκε από το καμαρίνι της Σάττι. Άρα, οι άνθρωποι της EBU έκριναν ότι υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν είναι η υπνηλία, η κούραση και το χασμουρητό της Μαρίνας και απομάκρυναν τα καμαρίνια»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;