Τζένιφερ Λόπεζ: Γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας - Η τρυφερή ανάρτηση στην μαμά της
«Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου εμφύσησες»

Mε αφορμή την Ημέρα της Μητέρας η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ντυμένη με ένα φλοράλ φόρεμα La DoubleJ σε αποχρώσεις του μαύρου και πορτοκαλί γευμάτισε στο πολυτελές εστιατόριο Wally’s στο Λος ‘Αντζελες σύμφωνα με την Daily Mail.

Η σούπερ σταρ της ποπ -η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «πιο αδύνατη από ποτέ»- ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία πορτοκαλί Hermès Birkin, την πιο δημοφιλή τσάντα στον κόσμο και μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου.

Νωρίτερα σε ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τα δώρα που πήρε από την οικογένειά της γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη «Ευγνώμων».

Ωστόσο προχώρησε και σε μία ξεχωριστή ανάρτηση στέλνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στην μαμά της Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ (Guadalupe Rodríguez) γράφοντας:

«Όσο περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο τις θυσίες που έκανες για τον εαυτό σου και τα όνειρά σου για να μας δώσεις την ευκαιρία και τη δύναμη να ζήσουμε τα δικά μας. Σε αγαπώ και σε αποδέχομαι γι’ αυτό που είσαι», ανέφερε η σταρ στη λεζάντα της στο Instagram προσθέτοντας: Εκτιμώ όλα τα τραγούδια που τραγουδούσες και τον χορό στο σαλόνι και όλες τις ιστορίες που έλεγες και που κρεμόμουν από κάθε λέξη και μετά έκλαιγα από τα γέλια με τον τρόπο που τις έλεγες.

Σε ευχαριστώ για τη χαρά που μου εμφύσησες. Η ανθεκτικότητά σου ζει μέσα στα κόκαλά μου και είμαι για πάντα ευγνώμων για τις όμορφες στιγμές, αλλά και για τις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές. Αυτές συνθέτουν τη ζωή μας και τη σχέση μας και δεν θα το ήθελα αλλιώς. Σε αγαπώ όπως ακριβώς είσαι. Για πάντα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;