Eurovision 2024: Η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι πριν τον τελικό του διαγωνισμού
Eurovision 2024: Η εκπομπή «Γεια σου» έδωσε στη δημοσιότητα την τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού

 

Έτοιμη να διορθώσει όλες τις μικρές αστοχίες που είχε στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024 φαίνεται να είναι η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό θα ανέβει ξανά στη σκηνή του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας το βράδυ του Σαββάτου (11/5) και θέλει να κερδίσει τις καρδιές των Ευρωπαίων.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα διαγωνιστεί με το «Zari» στην 12η θέση του μεγάλου τελικού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ωστόσο, στο Malmo Arena που φιλοξενεί τη Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την τελική της πρόβα. Σε αυτή, τον πρώτο λόγο είχαν οι κριτικές επιτροπές του διαγωνισμού, που από την εμφάνιση αυτή θα δώσουν τους τελικούς βαθμούς τους.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την τελική πρόβα της ελληνικής αποστολής με το «Zari». Στο σχετικό βίντεο μπορούμε να παρακολουθήσουμε πως αρκετά πράγματα ήταν διορθωμένα σε σχέση με το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στον β’ ημιτελικό του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε για την Μαρίνα Σάττι στον αέρα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ:

«Η χθεσινή πρόβα ήταν η καλύτερη και να το πούμε. Γιατί το κορίτσι πήγε άρρωστο, τι να λέμε τώρα; Και όχι μόνο άρρωστη, ρε παιδιά, αλλά έχασε τον μπαμπά της πριν από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
45'
0 - 0
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;