Eurovision 2024: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ και οι αποδοκιμασίες (vid)
Eurovision 2024: Το κοινό στη Malmö Arena αποδοκίμασε, όπως αναμενόταν, την εμφάνιση του Ισραήλ. Η τεχνολογία «anti-booing» δεν ήταν αρκετή για καλύψει τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Κανονικά εμφανίστηκε η Έντεν Γκολάν με το Ισραήλ στη σκηνή του Malmö Arena για τη Eurovision 2024, με το τραγούδι «Hurricane» (σ.σ. τυφώνας» παρά τις διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό εξαιτίας της γενοκτονίας που συντελείται στην Παλαιστίνη.

Πλήθος κόσμου έξω από το Malmö Arena διαδηλώνουν υπέρ του παλαιστινιακού λαού και κατά του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ για το νέο κύκλο αιματοκυλίσματος στη Γάζα.

Οι δοκιμασίες φυσικά και εντός του σταδίου την ώρα της εμφάνισης της Έντεν Γκόλαν ήταν έντονες και όποτε έπεφτε λίγο η μουσική ακούγονταν τα γιουχαρίσματα του κοινού.

Η τεχνολογία «anti-booing» από την παραγωγή της Eurovision δεν ήταν αρκετή για καλύψει τις αποδοκιμασίες του κόσμου!

Σημειώνεται πως από outsider η συμμετοχή του Ισραήλ κατόρθωσε μετά το β’ ημιτελικό να αναδειχθεί σε φαβορί – γεγονός που συζητήθηκε έντονα εξαιτίας και της περίεργης διαρροής των ψήφων του ιταλικού κοινού από το RAΙ την περασμένη Πέμπτη.

 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον τελικό της Eurovision, με εξαίρεση την Ολλανδία -που ήταν να εμφανιστεί 5η θέση αλλά αποκλείστηκε– είναι η εξής:

1. Σουηδία

2. Ουκρανία

3. Γερμανία

4. Λουξεμβούργο

5. –

6. Ισραήλ

7. Λιθουανία

8. Ισπανία

9. Εσθονία

10. Ιρλανδία

11. Λετονία

12. Ελλάδα

13. Ηνωμένο Βασίλειο

14. Νορβηγία

15. Ιταλία

16. Σερβία

17. Φινλανδία

18. Πορτογαλία

19. Αρμενία

20. Κύπρος

21. Ελβετία

22. Σλοβενία

23. Κροατία

24. Γεωργία

25. Γαλλία

26. Αυστρία

Η βραδιά ξεκίνησε με τους εκπροσώπους των χωρών να παρελαύνουν στη σκηνή, μεταξύ των οποίων και η τραγουδίστρια του Ισραήλ που κράτησε την σημαία της ψηλά στη σκηνή του Μάλμε παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για τη συμμετοχή της.

Οι Σουηδοί έχουν ετοιμάσει για ακόμα μια φορά ένα φαντασμαγορικό σόου, με τη συμμετοχή πολλών αστέρων της Eurovision όπως ο Loreen αλλά και η Κοντσίτα.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;