Ο Ολλανδός Joost Klein έκανε unfollow τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision
Σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης (οικειοθελώς) ή αποβολής της ολλανδικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision από την EBU

Ο Joost Klein έκανε unfollow στον επίσημο λογαριασμό του Διαγωνισμού της Eurovision στο Instagram. Παράλληλα, φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης (οικειοθελώς) ή αποβολής από την EBU.

Ο Joost Klein συμμετείχε κανονικά στην εναρκτήρια flag parade στη σκηνή της Eurovision κατά τη διάρκεια της πρόβας, ντυμένος με τα ρούχα του performance του. Όμως δεν ερμήνευσε ποτέ το τραγούδι του «Europapa». Χωρίς κανένα σχόλιο από την παραγωγή, απλώς παρέλειψαν τον αριθμό 5 και αντ’ αυτού πήγαν από το Λουξεμβούργο που ήταν στο 4, στο Ισραήλ που εμφανιζόταν 6ο.

Η EBU μέσω εκπροσώπου της έκανε την ακόλουθη αινιγματική δήλωση: «Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με αυτό και θα ενημερώσουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία».

Σύμφωνα με το ogaegreece.com το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται η EBU και διερευνά έγινε μετά τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό και όχι μεταξύ παρέλασης και εμφάνισης. Στο ρικάπ της γενικής πρόβας πάντως, η πρόβας της Ολλανδίας παρουσιάστηκε κανονικά, σύμφωνα και με τον OGAE.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;