ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming
Ολυμπιακός και Άστον Βίλα διασταυρώνουν απόψε (22:00) το βράδυ τα ξίφη τους στο «Γ.Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming: Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της ιστορίας του έχει απόψε μπροστά του ο Ολυμπιακός.

09 Μαϊ. 2024
Ολυμπιακός
FT
2 - 0
Aston Villa
(Quini)Ayoub El Kaabi
10'
Rodinei
30'
45'
Douglas Luiz
Daniel Podence 
53'
58'
Jhon Durán
Moussa Diaby
Daniel Podence 
Georgios Masouras
64'
65'
Tim Iroegbunam
Diego Carlos
Quini
67'
Vicente Iborra
André Horta
73'
73'
Tim Iroegbunam
(Ύπο εξέτεση)Ayoub El Kaabi
76'
Quini
A. Apostolopoulos
77'
(K. Tzolakis)Ayoub El Kaabi
78'
86'
F. Munroe
Lucas Digne
86'
O. Kellyman
Leon Bailey
86'
Kaine Kesler-Hayden
Matty Cash
89'
Jhon Durán
89'
Jhon Durán

Έχοντας ως προίκα το 4-2 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται απόψε τους «χωριάτες» για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες είναι μια… ανάσα από την υπέρβαση, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρήσουν πως όλα τελείωσαν. «Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί», ήταν τα λόγια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ματς απαντήσεων και αντιδράσεων είναι για την Άστον Βίλα ο σημερινός επαναληπτικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 4-2 του πρώτου αγώνα φέρνει τους Άγγλους με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το σύνολο του Ουνάι Έμερι έχει την τεχνογνωσία ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Μαρτίνες, Ρότζερς και Τίλεμανς. «Θα είναι πολύ δύσκολα αύριο, ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Πρέπει να μην σκεφτόμαστε το πρώτο ματς, να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να έχουμε ένα σχέδιο καλύτερο από αυτό που δε λειτούργησε στο πρώτο ματς. Η μεγαλύτερη πρόκληση για φέτος είναι για εμάς αυτός ο ημιτελικός! Να δείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα. Δεν έχω μιλήσει για παλιά κατορθώματα στους παίκτες μου, μιλάμε για τις φετινές εμφανίσεις μας. Και τις αντιδράσεις που είχαμε μετά από άσχημα αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες για αυτή την αντίδραση», ήταν τα λόγια του προπονητή της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι.

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Live Streaming – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 2 
 1 
 0 
 1