Survivor 2024: Οι ελάχιστες επιλογές που είχε η ομάδα τον ανέδειξαν υποψήφιο για αποχώρηση
Survivor 2024: Η ομάδα που έχασε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας - Ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση

 

Το βράδυ της Τρίτης (7/5), συνεχίστηκαν τα αγωνίσματα για την Μπλε και την Κόκκινη ομάδα του Survivor 2024. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν τεράστια προσπάθεια για να διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Αρχικά, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είχε αναδειχθεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία δήλωσε πως η ίδια ζήτησε να ψηφιστεί καθώς δεν είχε μπορέσει να συνεισφέρει καθόλου στην ομάδα της μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια, ακολούθησε ο αρκετά σοβαρός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου, η οποία κρίθηκε απαραίτητο να βρεθεί εκτός του ριάλιτι επιβίωσης για την ασφάλειά της.

Η παίκτρια του Survivor 2024 ανέφερε για την αποχώρησή της:

«Δεν είμαι χαρούμενη σε καμία περίπτωση, στεναχωριέμαι πάρα πολύ που αποχωρώ από το παιχνίδι. Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Τους περιμένω όλους έξω, είμαι πολύ χαρούμενη που τους γνώρισα» 

Στη συνέχεια, δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα του Survivor 2024 αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

 

Το αποτέλεσμα στον στίβο μάχης της Τρίτης, έδειξε πως οι Μπλε θα έπρεπε να βρεθούν στη δυσμενή θέση για να επιλέξουν τον τρίτο κατά σειρά υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ομάδα θα έπρεπε να αναδείξει τον νέο υποψήφιο στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αυτός ήταν, τελικά, ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

 

Ο παίκτης του Survivor 2024 πήρε πολύ ψύχραιμα την υποψηφιότητά του και δήλωσε για το αποτέλεσμα αυτό:

«Γιώργο το περίμενα αρχικά ότι θα ψηφιστώ. Έχουμε μείνει 4 άτομα, εκ των οποίων οι 3 ήμασταν διαθέσιμοι για να ψηφιστούμε. Είμαι εντάξει και έχω έρθει σε ένα παιχνίδι, το οποίο είναι αγωνιστικό. Σιγά σιγά το Survivor τελειώνει και φτάνουμε στον τελικό προορισμό. Ανά πάσα ώρα και στιγμή και κάθε εβδομάδα μπορεί να βρίσκομαι εγώ υποψήφιος, οπότε είμαι πανέτοιμος για αυτήν τη μονομαχία και τη σκεφτόμουν. Θα δώσω 100% του εαυτού μου και θα προσπαθήσω να παραμείνω» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;