MasterChef 2024: Απόψε η ομαδική δοκιμασία με θέμα το street food (Trailer)
MasterChef 2024: Η αγαπημένη μαγειρική εκπομπή επιστρέφει μετά από το πασχαλινό της διάλειμμα - Τι θα δούμε απόψε

Το MasterChef 2024 διακόπηκε απότομα τη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού μετά το νηστίμο mystery box της Μ. Δευτέρας και το νηστίσιμο τεστ δημιουργικότητας της Μ. Τρίτης η εκπομπή «έκλεισε» για μια εβδομάδα λόγω Πάσχα.

Σήμερα Τετάρτη (8/5) επιστρέφει με νέο επεισόδιο και μία ομαδική δοκιμασία. Αυτή η ομαδική έχει ως θέμα της το street food, ενώ για τις ανάγκες της δοκιμασίας θα σχηματιστούν τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η μπλε, η κίτρινη και η ροζ ομάδα με τους παίκτες να έχουν ως στόχο να «παντρέψουν» το MasterChef με το street food.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Καλεσμένοι των κριτών θα είναι ο σεφ Σταύρος Στιρλίγκας και ο Αντώνης Καζάκος, οι οποίοι μαζί με τους τρεις κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού θα κρίνουν τα πιάτα των τριών ομάδων. Μάλιστα, ο Λευτέρης φαίνεται ενθουσιασμένος με την έλευση ενός καλεσμένου σεφ, αφού μάλλον τον γνωρίζει ή έστω γνωρίζει τη δουλειά του.

Στη συνέχεια οι παίκτες παίρνουν θέσεις μάχης, προκειμένου να φτιάξουν όμορφα και δημιουργικά πιάτα. Βέβαια, στο τέλος βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, καθώς μία ομάδα είχε συνολικά τις καλύτερες προσπάθειες, όπως λέει ο Πάνος Ιωαννίδης στο τρέιλερ.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου στις 21:00 στο Star.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;