Ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα: Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδάει Rammstein μπροστά στον καθρέφτη του και είναι το απόλυτο έπος
«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ; Ταχύρυθμα κάνετε; Όχι, όχι, το πτυχίο δεν με ενδιαφέρει»

Σε ρυθμούς Rammstein φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπως και το ελληνικό κοινό, εν όψει της μεγάλης συναυλίας του γερμανικού συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ στις 30 Μαΐου.

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας, High Priority Promotions, επιστράτευσε τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ένα επικό βίντεο όπου βλέπουμε τον δημοφιλή τραγουδιστή καθισμένο σε μια πολυθρόνα να ψάχνει φροντιστήριο γερμανικών.

«Ναι καλησπέρα σας, φροντιστήριο γερμανικών εκεί; Μια ερώτηση παρακαλώ; Ταχύρυθμα κάνετε; Όχι, όχι, το πτυχίο δεν με ενδιαφέρει», ρωτάει στο τηλέφωνο ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στη συνέχεια δε κάνει πρόβα στον καθρέφτη του το «Du Hast», ενώ στη λεζάντα του εν λόγω βίντεο ο Γιώργος Μαζωνάκης βαφτίζεται «επίτιμο μέλος» του συγκροτήματος «για το live τους στην Αθήνα».

Εάν σκεφτούμε ότι στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει remix του «Du Hast» των Rammstein με το «Μου Λείπεις» του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ χρήστες στα social media έχουν κατά καιρούς επισημάνει την ομοιότητα του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Till Lindeman, δεν θα ήταν έκπληξη αν δούμε τον γνωστό τραγουδιστή στη σκηνή του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;