Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Δεν συμφωνεί με την κριτική του Κρις Χέμσγουορθ για τον Thor
Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξης του Χέμσγουορθ στο Vanity Fair, ο πρωταγωνιστής του Thor αποκάλυψε ότι με τον καιρό ένιωθε απογοήτευση παίζοντας τον σούπερ ήρωα.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με την κριτική που άσκησε ο Κρις Χέμσγουορθ στον χαρακτήρα του Thor.

Στο πλαίσιο της πρόσφατης συνέντευξης του Χέμσγουορθ στο Vanity Fair, ο πρωταγωνιστής του Thor αποκάλυψε ότι με τον καιρό ένιωθε απογοήτευση παίζοντας τον σούπερ ήρωα.

«Μερικές φορές ένιωθα σαν σωματοφύλακας της ομάδας [σ.σ. των Avengers]», παραδέχτηκε ο Χέμσγουορθ. «Διάβαζα τις ατάκες όλων των άλλων και έλεγα: “Ω, αυτοί έχουν πολύ πιο ωραία πράγματα. Διασκεδάζουν περισσότερο. Τι κάνει ο χαρακτήρας μου;”. Πάντα έλεγα, “Φοράς την περούκα. Έχεις τους μύες. Έχεις το κοστούμι. Πού είναι ο κεραυνός;”. Ναι, είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πράγματος, αλλά μάλλον είμαι αρκετά αντικαταστάσιμος».

Ο Ντάουνι δεν έδειξε να έχει παρόμοια άποψη για τον διάσημο χαρακτήρα του Χέμσγουορθ, λέγοντας στο δημοσίευμα: «Πρώτα απ’ όλα, ο Thor ως χαρακτήρας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί στην οθόνη, αλλά αυτός [σ.σ. ο Χέμσγουορθ] και ο Κεν Μπράνα [σ.σ. ο σκηνοθέτης του πρώτου Thor] βρήκαν πώς να τον κάνουν έναν χαρακτήρα με τον οποίο θα μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος αλλά και θα είναι θεϊκός».

 

«Ο Χέμσγουορθ έχει, κατά τη γνώμη μου, την πιο σύνθετη ψυχοσύνθεση από όλους εμάς τους Avengers», πρόσθεσε ο Ντάουνι. «Έχει πνεύμα και βαρύτητα, αλλά και τέτοια αυτοσυγκράτηση, φωτιά και ευγένεια».

Ο Ντάουνι συνέχισε να επαινεί τον Χέμσγουορθ και την εξέλιξη του χαρακτήρα του στις ταινίες της Marvel «Thor: Ragnarok», «Avengers: Infinity War» και «Avengers Endgame» ως «ένα τρομερό χατ τρικ».

Αν και η Marvel δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι ο Iron Man και ο Thor θα επιστρέψουν, και οι δύο ηθοποιοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ξαναφορέσουν τα κοστούμια των υπερηρώων τους για τη μεγάλη οθόνη. Ο Χέμσγουορθ θέλει να δώσει στους θαυμαστές της Marvel την ταινία Thor που τους αξίζει μετά την σχετική αποτυχία του «Thor: Love and Thunder» του 2022. Ο Ντάουνι, εντωμεταξύ, δήλωσε στο περιοδικό Esquire τον περασμένο μήνα ότι θα ήταν σίγουρα ανοιχτός στο να παίξει ξανά τον Iron Man, ακόμη και αν ο χαρακτήρας πέθανε στο «Endgame».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;