Survivor 2024: Ποιος παίκτης αναδείχθηκε υποψήφιος για αποχώρηση;
Survivor 2024: Την ανέδειξε υποψήφια για αποχώρηση η ομάδα της - «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

 

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν οι δύο ομάδες του Survivor 2024. Στόχο είχαν να κατοχυρώσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι ομάδες ήταν ισοπαλία 1-1 και κάθε προβάδισμα θα έδινε τη δυνατότητα στη νικητήρια να αποκτήσει ένα σημαντικό έπαθλο.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι είχαν αναδείξει ως υποψήφιους για αποχώρηση τους δύο πρώτους υποψήφιους του Survivor 2024 για την εβδομάδα αυτή. Από τους Κόκκινους ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος να βρεθεί σε αυτήν τη θέση για να μην ψηφιστεί η Δώρα Νικολή που έχει τραυματισμό στο χέρι. Σε ό,τι αφορά τους Μπλε, αυτοί επέλεξαν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος σημείωσε πως το περίμενε:

«Αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, θα είμαστε κάθε εβδομάδα τα ίδια άτιμα στη μονομαχία μέχρι να φύγουμε, οπότε είναι μία συνήθεια κι αυτό»

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα για την ασυλία που είδαμε στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (30/4), η ομάδα που κατάφερε να ξεχωρίσει στον στίβο μάχης και να αναδειχθεί, τελικά, νικήτρια ήταν οι Μπλε. Οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση για το Survivor 2024.

 

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ανακοινώθηκε πως η κάλπη ανέδειξε ότι τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι περισσότεροι παίκτες του Survivor 2024 συμφώνησαν ότι αυτό ήταν δίκαιο εξαιτίας του τραυματισμού της.

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η παίκτρια του Survivor 2024 ανέφερε πως:

«Το ζήτησα κιόλας από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πολλά run, έχω ενταχθεί κι εγώ, αλλά δεν έχω την κούραση των παιδιών… Θέλω να εστιάσουμε στην αυριανή ασυλία άσχετα με το σημερινό που ψηφίστηκα. Η μονομαχία είναι σαν ένας αγώνας για εμένα γιατί κάνοντας περισσότερα run στη μονομαχία, μπορεί να βρω τα πατήματά μου»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;